نوشته شده توسط : کوروش فنایی

یاتاقان ها یکی از قطعات جداناپذیر از صنعت امروزی می باشند که تقریباً در هر دستگاه دواری به منظور جلوگیری از ایجاد اصطکاک استفاده می شوند. این قطعات به دو دسته کلی یاتاقان لغزشی و یاتاقان غلتشی تقسیم می شوند. یاتاقان های غلتشی همان بلبرینگ ها و رولبرینگ ها می باشند که در صفحات و مقالات جداگانه به آن ها پرداخته ایم.

در این مقاله قرار است راجع به انواع یاتاقان های لغزشی صحبت کنیم. یاتاقان های لغزشی همانطور که از نام آن ها پیدا است ثابت هستند و از شفت پشتیبانی می کنند. با مطالعه این مقاله تمامی اطلاعات راجع به انواع یاتاقان های لغزشی را دریافت می کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید انواع یاتاقان ها با کارشناسان فروش بلبرینگ کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع یاتاقان لغزشی
در بازار ایران هنگامی که صحبت از یاتاقان می شود، کمتر کسی به بلبرینگ و رولبرینگ فکر می کنید و منظور اکثر صنعت گران از کلمه یاتاقان، یاتاقان لغزشی است. یاتاقان ها از یک پوسته و یک بلبرینگ یا رولبرینگ تشکیل شده است که از محور چرخشی یا شفت، پشتیبانی می کنند. نکته قابل ذکر در مورد یاتاقان لغزشی این است که این یاتاقان ها نیازی به ماشین کاری دقیق محفظه ندارند. یاتاقان های لغزشی دارای انواع متفاوتی دارند که در ادامه به بررسی کامل آن ها پرداخته شده است.

یاتاقان لغزشی بلبرینگی
یاتاقان لغزشی رولبرینگی
یاتاقان لغزشی بلبرینگی
این یاتاقان لغزشی از یک پوسته یاتاقان و یک بلبرینگ تشکیل شده است. به دلیل تطبیق پذیری و مقرون به صرفه بودن، یاتاقان های بلبرینگی در بسیاری از کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. یاتاقان لغزشی بلبرینگی شامل یک بلبرینگ نصب شده در یک محفظه می باشد. یاتاقان های بلبرینگی می توانند ناهماهنگی اولیه متوسط را در خود جای دهند، اما معمولاً اجازه جا به جایی محوری را نمی دهند. در جدول زیر مزایا و کاربردهای یاتاقان لغزشی بلبرینگی آورده شده است.

مزایا کاربرد
نصب آسان
بلبرینگ های روانکاری شده با روانکار مناسب
بلبرینگ های آب بندی شده
تنوع زیاد در اشکال پوسته
مناسب برای سرعت های بالا و لرزش کم کاربردهای کشاورزی
ماشین آلات ساختمانی
بسته بندی و فراوری مواد غذایی
سیستم های نوار نقاله
سیستم های جا به جایی مواد
سیستم های بسته بندی
تجهیزات نساجی
ماشین آلات خاص، به عنوان مثال سیستم های کارواش، تجهیزات بدنسازی
یاتاقان لغزشی بلبرینگی

یاتاقان لغزشی رولبرینگی
یاتاقان لغزشی رولبرینگی از یک پوسته یاتاقان و یک رولبرینگ داخل پوسته تشکیل شده است. این یاتاقان لغزشی مستحکم هستند و نصب آسانی دارد و همچنین به منظور داشتن بیشترین طول عمر در کارخانه مونتاژ، روانکاری و آب بندی می شود. یاتاقان لغزشی رولبرینگی به دلیل داشتن رولبرینگ در ساختار خود دارای مزایای متعدد است و در کاربردهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد که در جدول زیر برخی از آن ها را مشاهده می کنید.

مزایا کاربرد
نصب آسان
روانکاری (مقاله 628) از کارخانه
عمر طولانی با حداقل یا بدون نگهداری
تعویض آسان سیستم های جا به جایی مواد
معدن، فراوری مواد معدنی و سیمان
سیستم های نوار نقاله
کاربردهای کشاورزی
مواد غذایی و آشامیدنی، فراوری و بسته بندی
میکسرها
اتوماسیون
یاتاقان لغزشی رولبرینگی

کد فنی یاتاقان لغزشی
یاتاقان های پر مصرف در بازار با توجه به شکل ظاهری و کاربردی که دارند به چند نوع تقسیم می شوند. یاتاقان لغزشی به شکل های چهار پیچ، دو پیچ و... تولید می شود. در ادامه به بررسی کد فنی یاتاقان های لغزشی و مهم ترین انواع این یاتاقان ها در بازار می پردازیم:

کد فنی یاتاقان لغزشی

شما همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کد فنی انواع بیرینگ ها به مقاله آموزش خواندن شماره بلبرینگ مراجعه کنید.

یاتاقان UCP
این یاتاقان لغزشی با یک بلبرینگ شیار عمیق با رینگ خارجی کروی داخل یک پوسته که معمولاً از جنس چدن است تشکیل می شود. یاتاقان UCP به نام یاتاقان دو پیچ نیز شناخته می شوند. یاتاقان UCP همانطور که گفته شد از یک بلبرینگ به همراه یک پوسته تشکیل شده است. در کد فنی این یاتاقان لغزشی، UC به معنای بلبرینگ می باشد و P به معنای پوسته یاتاقان می باشد. برخی از کاربردهای این یاتاقان ها در ادامه آورده شده است:

کاربردهای کشاورزی
تسمه نقاله ها
سیستم های کارواش
ماشین آلات ساختمانی
یاتاقان ucp

یاتاقان UCF
یاتاقان UCF از یک بلبرینگ با یک پوسته چهار پیچ تشکیل شده اند. این یاتاقان لغزشی فلنج دار هستند و برای بارهای شعاعی بسیار بالا، کاربرد دارند. این یاتاقان ها معمولاً از چدن تشکیل شده اند و مقاومت خوبی از خود نشان می دهند. همانطور که گفته شد، یاتاقان UCF به دلیل طراحی که دارند به نام یاتاقان های چهار پیچ شناخته می شوند. این یاتاقان ها از یک بلبرینگ UC و یک پوسته یاتاقان F تشکیل شده اند. برخی از کاربردهایی این یاتاقان لغزشی در ادامه آورده شده است:

نوار نقاله
هواکش
دمنده
مکنده
یاتاقان UCF

یاتاقان UCT
یاتاقان UCT از شیارهای باریک ماشین کاری شده در هر دو طرف تشکیل شده اند. این یاتاقان لغزشی معمولاً برای سیستم های کشش غلتکی مانند تسمه نقاله ها استفاده می شود. این یاتاقان لغزشی از یک بلبرینگ UC به همراه یک پوسته T تشکیل شده است. این یاتاقان ها می توانند ناهماهنگی ها زاویه ای را تا 2 درجه در خود جای دهند. یاتاقان UCT دارای استحکام و میرایی بالایی هستند و در ادامه به برخی از کاربردهای آن ها اشاره شده است:

ماشین آلات مواد غذایی
نوار نقاله
ماشین آلات دارویی
سیستم های انتقال
یاتاقان uct

یاتاقان UCFL
این یاتاقان لغزشی فلنج دار بیضی شکل می باشند. یاتاقان UCFL نیز به عنوان یاتاقان های دو پیچ شناخته می شوند. این یاتاقان از یک بلبرینگ UC در پوسته چدنی FL تشکیل شده است که می تواند ناهماهنگی های اولیه را در خود جای دهد. این یاتاقان لغزشی اجازه جا به جایی محوری را نمی دهند. برخی از کاربردهای یاتاقان UCFL در ادامه آورده شده است:

سیستم های آسانسور
بسته بندی مواد غذایی
سیستم های نوار نقاله
انتقال نیرو
ماشین آلات ساختمانی
ماشین آلات کشاورزی
سیستم های بسته بندی
یاتاقان UCFL

پوسته یاتاقان
پوسته یاتاقان ها از بلبرینگ و رولبرینگ ها پشتیبانی می کنند و از آن ها در برابر آلاینده ها محافظت می کنند. محفظه یاتاقان ها یا پوسته یاتاقان ها معمولاً با بلبرینگ خود تنظیم یا رولبرینگ کروی که کنیک هستند، استفاده می شوند. پوسته یاتاقان ها برای به حداکثر رساندن عملکرد، عمر مفید و ... مورد استفاده قرار می گیرند. کد فنی این پوسته یاتاقان ها در اکثر برندها یاتاقان SN می باشد، ولی در برخی از برندها مانند برند SKF با کد فنی SNL نیز دیده می شود.

پوسته یاتاقان

در این مقاله در مورد یاتاقان های لغزشی توضیحاتی ارائه کردیم. همانطور که گفته شد یاتاقان های لغزشی نوعی از یاتاقان ها می باشند که ثابت هستند و از یک پوسته به همراه یک بیرینگ در داخل پوسته تشکیل شده است. یاتاقان های لغزشی به دو صورت بلبرینگی و رولبرینگی تولید می شوند که از اصلی ترین این یاتاقان ها می توان به UCP، UCF، UCT، UCFL اشاره کرد که در این مقاله در مورد آن ها توضیحاتی ارائه شد. همچنین یک سری از پوسته یاتاقان ها هستند که به همراه بلبرینگ خودتنظیم یا رولبرینگ های کروی استفاده می شوند که کد فنی آن ها SN می باشد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به همراه ارائه کاتالوگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید. همچنین ما در کالا صنعتی انواع یاتاقان ها را در برندهای اروپایی، چینی و به ویژه یاتاقان ژاپنی با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهیم. برای ثبت سفارش با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1916/%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%BA%D8%B2%D8%B4%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

 

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)

برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

 

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.

مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.

سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.

گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.

نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.

برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

نمایندگی هواکش فن زیلابگ

کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد. 

 

انواع فن زیلابگ

برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

 

فن آکسیال زیلاگ

فن سانتریفیوژ زیلابگ

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

هواکش سقفی زیلابگ

هواکش آکسیال زیلابگ

شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

 

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی

همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

 

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

 

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی

این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

 

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

 

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37

هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

 

فن زیلابگ پروانه فولادی st37

 

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

 

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر

هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش

هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش

هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)

هواکش سانتریفیوژ استوانه ای

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد

همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

 

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

 

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش

در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

 

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

 

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش

خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

 

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

 

داکت فن زیلابگ

این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

 

داکت فن زیلابگ

 

هواکش سانترفیوژ زیلابگ استوانه ای

هواکش استوانه ای زیلابگ از سری هواکش های فوروارد می باشد. این سری از هواکش زیلابگ با نام فن تانژانت یا فن جریان متقابل نیز شناخته می شوند. همانظور که گفته شد هواکش استوانه ای زیلابگ پروانه رو به جلو دارد و جریان هوای با فشار زیاد تولید می کند.

 

هواکش سانتریفوژ زیلابگ سری استوانه ای

 

محصولات پیشنهادی: قیمت فن آکسیال

هواکش مرغداری زیلابگ

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ از نام آن ها پیدا است که برای چه محیط هایی مناسب می باشد. این هواکش ها دارای راندمان بالا، آلودگی صوتی کم، مصرف انرژی پایین، دمپر اتوماتیک و عملکردی مطمعن هستند. این سری هواکش زیلابگ قابلیت کار در شرایط آب و هوایی نامناسب را نیز دارد. در فضای مرغداری و گلخانه ها به دلیل کاهش دما نیازمند هواکش است که برای رشد گیاهان و مرغداری ها باید دمای داخل گلخانه ها مناسب باشد این نوع هواکش زیلابگ منحصرا برای گلخانه ها و مرغداری طراحی شده است.

 

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

 

هواکش سقفی زیلابگ

این نوع هواکش زیلابگ نوعی از هواکش سانتریفیوژ است که به عنوان هواکش مکنده صنعتی در صنعت ما مورد استفاده قرار می گیرد این نوع هواکش راندمان پایین تری در فشار بالا نسبت به هواکش سانتریفیوژ یوتیلیتی برخوردار است.

 

هواکش سقفی زیلابگ

 

قیمت فن زیلابگ

قیمت فن زیلابگ می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد از جمله این عوامل می توان به نوع هواکش، ابعاد هواکش، دمنده یا مکنده بودن، یک طرفه یا دو طرفه و ... اشاره داشت. شرکت کالا صنعتی انواع هواکش زیلابگ را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن کالا صنعتی، قیمت هواکش زیلابگ را مشاهده کنید و از همان طریق یا تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی، سفارش خود را ثبت کنید. در ادامه به بررسی مواردی که به بر قیمت فن زیلابگ تأثیر گذار است می پردازیم:

 

ظرفیت هواکشی: هرچه ظرفیت هواکشی بیشتر باشد، قیمت هواکش دمنده نیز افزایش پیدا می کند.

ابعاد فیزیکی هواکش: یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت هواکش دمنده، ابعاد آن است. قیمت با توجه به ابعاد متغیر است و هرچه هواکش ابعاد بزرگتری داشته باشد، قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.

ویژگی های خاص: برخی از هواکش های دمنده با توجه به درخواست مشتری با ویژگی های خاصی تولید می شوند که این مورد نیز بر قیمت هواکش دمنده تأثیر گذار است.

محل خرید: یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار، محل خرید محصول می باشد که قیمت در مراکز فروش متفاوت است.

نوع موتور و مدل هواکش دمنده

ابعاد فیزیکی هواکش

ظرفیت تصفیه و دبی هواکش

سطح مصرف انرژی

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/805/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8%DA%AF-zilabeg

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)

برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

  • نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
  • مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
  • سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
  • گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
  • نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
  • برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

نمایندگی هواکش فن زیلابگ

کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد. 

انواع فن زیلابگ

برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

  • فن آکسیال زیلاگ
  • فن سانتریفیوژ زیلابگ
  • هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
  • هواکش سقفی زیلابگ

هواکش آکسیال زیلابگ

شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی

همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی

این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37

هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

فن زیلابگ پروانه فولادی st37

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

  1. هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
  2. هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
  3. هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
  4. هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
  5. هواکش سانتریفیوژ استوانه ای

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد

همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش

در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد(یک طرف مکش)

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد دو طرف مکش

خصوصیات این فن زیلابگ مانند سری یک طرف مکش می باشد. پروانه آن ها رو به جلو و دو طرفه است. مشخصات کلی هواکش فوروارد دو طرف مکش را در شکل زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه فوروارد (دوطرف مکش)

داکت فن زیلابگ

این سری از فن زیلابگ را می توان در فضاهای محدود یا بین کانال را نصب کرد. پروانه داکت فن زیلابگ بکوارد است و با نام هواکش بین کانالی نیز شناخته می شوند. این هواکش ها طول عمر و راندمان بالایی دارند.

داکت فن زیلابگ

هواکش سانترفیوژ زیلابگ استوانه ای

هواکش استوانه ای زیلابگ از سری هواکش های فوروارد می باشد. این سری از هواکش زیلابگ با نام فن تانژانت یا فن جریان متقابل نیز شناخته می شوند. همانظور که گفته شد هواکش استوانه ای زیلابگ پروانه رو به جلو دارد و جریان هوای با فشار زیاد تولید می کند.

هواکش سانتریفوژ زیلابگ سری استوانه ای

هواکش مرغداری زیلابگ

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ از نام آن ها پیدا است که برای چه محیط هایی مناسب می باشد. این هواکش ها دارای راندمان بالا، آلودگی صوتی کم، مصرف انرژی پایین، دمپر اتوماتیک و عملکردی مطمعن هستند. این سری هواکش زیلابگ قابلیت کار در شرایط آب و هوایی نامناسب را نیز دارد. در فضای مرغداری و گلخانه ها به دلیل کاهش دما نیازمند هواکش است که برای رشد گیاهان و مرغداری ها باید دمای داخل گلخانه ها مناسب باشد این نوع هواکش زیلابگ منحصرا برای گلخانه ها و مرغداری طراحی شده است.

هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ

هواکش سقفی زیلابگ

این نوع هواکش زیلابگ نوعی از هواکش سانتریفیوژ است که به عنوان هواکش مکنده صنعتی در صنعت ما مورد استفاده قرار می گیرد این نوع هواکش راندمان پایین تری در فشار بالا نسبت به هواکش سانتریفیوژ یوتیلیتی برخوردار است.

هواکش سقفی زیلابگ

قیمت فن زیلابگ

قیمت فن زیلابگ می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد از جمله این عوامل می توان به نوع هواکش، ابعاد هواکش، دمنده یا مکنده بودن، یک طرفه یا دو طرفه و ... اشاره داشت. شرکت کالا صنعتی انواع هواکش زیلابگ را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق سایت یا اپلیکیشن کالا صنعتی، قیمت هواکش زیلابگ را مشاهده کنید و از همان طریق یا تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی، سفارش خود را ثبت کنید. در ادامه به بررسی مواردی که به بر قیمت فن زیلابگ تأثیر گذار است می پردازیم:

  • ظرفیت هواکشی: هرچه ظرفیت هواکشی بیشتر باشد، قیمت هواکش دمنده نیز افزایش پیدا می کند.
  • ابعاد فیزیکی هواکش: یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت هواکش دمنده، ابعاد آن است. قیمت با توجه به ابعاد متغیر است و هرچه هواکش ابعاد بزرگتری داشته باشد، قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.
  • ویژگی های خاص: برخی از هواکش های دمنده با توجه به درخواست مشتری با ویژگی های خاصی تولید می شوند که این مورد نیز بر قیمت هواکش دمنده تأثیر گذار است.
  • محل خرید: یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار، محل خرید محصول می باشد که قیمت در مراکز فروش متفاوت است.
  • نوع موتور و مدل هواکش دمنده
  • ابعاد فیزیکی هواکش
  • ظرفیت تصفیه و دبی هواکش
  • سطح مصرف انرژی


:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس های حلزونی به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که دارند، جزو پرطرفدارترین انواع گیربکس صنعتی در بازار ایران به شمار می روند. از جمله مزایای اصلی این گیربکس ها اندازه کوچک، قابلیت نصب به روش های مختلف و خاصیت عدم برگشت پذیری در نسبت های بالای 40 است. از این گیربکس ها در طیف وسیعی از صنایع مانند ماشین آلات صنعتی، بالابرها، سیستم نوار نقاله و ... استفاده می شود، اما انتخاب گیربکس با مشخصات متناسب با هر کاربرد، کمی سخت و پیچیده است. به همین علت شرکت های تولید کننده گیربکس، به همراه محصولات خود کاتالوگ گیربکس حلزونی را نیز ارائه می دهند.

اطلاعات موجود در کاتالوگ گیربکس حلزونی
کاتالوگ گیربکس حلزونی هر شرکت شامل اطلاعات دقیقی از انواع مختلف این گیربکس ها، اندازه ها (سایز گیربکس)، مشخصات فنی و ویژگی های کلیدی گیربکس حلزونی است و به مشتریان در انتخاب گیربکس حلزونی متناسب با نیاز خود کمک می کند. همچنین کاتالوگ ها امکان مقایسه انواع مختلف گیربکس حلزونی یک برند را در اختیار مشتریان قرار می دهند تا با مقایسه مشخصات فنی مانند نسبت دنده، ظرفیت گشتاور، ابعاد گیربکس و شفت های ورودی و خروجی، روش های نصب، راندمان گیربکس، انواع الکتروموتور قابل استفاده و ... انتخاب آگاهانه تر و دقیق تری داشته باشند.

علاوه بر مشخصات فنی، داخل هر کاتالوگ گیربکس حلزونی اطلاعات مفیدی راجع به روغن کاری گیربکس، روش های تعمیر و نگهداری، شرایط گارانتی و طول عمر محصولات نیز یافت می شود. در این مقاله راجع به شرکت های مختلف تولید کننده گیربکس حلزونی اعم از تولید کنندگان گیربکس ایرانی، اروپایی و چینی توضیحات مختصری ارائه می کنیم و کاتالوگ محصولات آن شرکت را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

کاتالوگ گیربکس حلزونی بر اساس برند
بهترین برندهای تولید کننده گیربکس حلزونی حال حاضر که در بازار ایران یافت می شوند عبارتند از:

کاتالوگ گیربکس سهند اصفهان
کاتالوگ گیربکس شاکرین اصفهان
کاتالوگ گیربکس ایلماز ترکیه سری E
کاتالوگ گیربکس رهنما
کاتالوگ انواع گیربکس چینی
کاتالوگ گیربکس SITI ایتالیا
کاتالوگ گیربکس رستمی
کاتالوگ گیربکس شاکرین صنعت سپاهان
برای دانلود کاتالوگ گیربکس حلزونی بر اساس برند تولید کننده با ما همراه باشید.

کاتالوگ گیربکس حلزونی سهند اصفهان
گیربکس سهند دور اصفهان که به اختصار با نام گیربکس سهند یا گیربکس سهند اصفهان نیز شناخته می شود، از جمله بهترین برندهای تولید کننده انواع گیربکس صنعتی در بازار ایران است که در زمینه تولید انواع گیربکس حلزونی، گیربکس هلیکال و انواع گیربکس های صنعتی با کاربردهای خاص فعالیت می کند.

گیربکس های حلزونی سهند در چهار سری VF، MVF، U و W تولید می شوند و با مشاهده کاتالوگ گیربکس حلزونی سهند می توانید مشخصات فنی این گیربکس ها را با یکدیگر مقایسه نمایید. همچنین مقاله راهنمای انتخاب گیربکس کتابی، اطلاعات مفیدی راجع به انواع گیربکس مکعبی در اختیار شما قرار می دهد.

دانلود کاتالوگ سهند سری vf-mvf

دانلود کاتالوگ سهند سری w

کاتالوگ گیربکس حلزونی شاکرین اصفهان
شرکت شاکرین اصفهان نیز یکی دیگر از برترین تولید کنندگان گیربکس ایرانی است گیربکس های حلزونی شاکرین در دو سری VF و SHRV تولید می شوند و از طریق لینک زیر می توانید کاتالوگ گیربکس حلزونی شاکرین اصفهان را دانلود نمایید. شرکت گیربکس شاکرین اصفهان علاوه بر تولید گیربکس های حلزونی، انواع گیربکس هلیکال را هم تولید می نماید.

دانلود کاتالوگ گیربکس شاکرین shrv

دانلود کاتالوگ گیربکس شاکرین سری vf-shg

کاتالوگ گیربکس حلزونی ایلماز
تقریباً برای تمام افرادی که با تجهیزات صنعتی سر و کار دارند، گیربکس ایلماز نامی آشنا و شناخته شده است. این شرکت در زمینه تولید انواع گیربکس صنعتی و موتور گیربکس فعالیت دارد و گیربکس های حلزونی این شرکت تحت عنوان سری E تولید می شوند. با توجه به تعداد زیاد محصولات این برند، بررسی مشخصات از روی کاتالوگ می تواند به شناخت بیشتر ویژگی های هریک از گیربکس های حلزونی ایلماز کمک زیادی نماید. اگر مایلید در خصوص نسبت دنده گیربکس های حلزونی اطلاعات بیشتری کسب کنید، پیشنهاد می کنیم مقاله نسبت تبدیل گیربکس حلزونی را مطالعه فرمایید. برای دانلود کاتالوگ گیربکس حلزونی ایلماز بر روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود کاتالوگ ایلماز سری dr

دانلود کاتالوگ ایلماز سری ev

دانلود کاتالوگ ایلماز سری kr

دانلود کاتالوگ ایلماز سری nr.mr

کاتالوگ گیربکس حلزونی رهنما
گیربکس رهنما یکی دیگر از تولیدکنندگان گیربکس های ایرانی است که انواع گیربکس های حلزونی را در دو سری VF و VFU (مکعبی) تولید می نماید. کاتالوگ گیربکس حلزونی رهنما نیز مانند سایر برندهای گفته شده حاوی مطالب مفیدی در خصوص راهنمای انتخاب گیربکس، نحوه نصب، مشخصات فنی، روانکاری و سایر اطلاعات کاربردی این محصولات است.

دانلود کاتالوگ گیربکس رهنما

کاتالوگ گیربکس حلزونی چینی
گیربکس های حلزونی چینی که بیشتر تحت عنوان گیربکس NMRV شناخته می شوند، این روزها طرفداران زیادی میان صنعتگران پیدا کرده اند. البته به دلیل تعداد زیاد برندهای تولید کننده گیربکس چینی نمی توان برند مشخصی را نام برد ولی بر اساس کاتالوگ گیربکس حلزونی چینی می توان مشخصات مورد نیاز را با محصول مورد نظر خود تطبیق دهید. کاتالوگ گیربکس حلزونی چینی را از طریق لینک زیر می توانید دانلود کنید.

دانلود کاتالوگ گیربکس چینی

کاتالوگ گیربکس حلزونی SITI ایتالیا
لوگو گیربکس حلزونی SITI

گیربکس SITI ایتالیا چه از نظر طراحی و چه از نظر کیفیت ساخت و عملکرد، یکی از بهترین گیربکس های صنعتی در سطح جهانی است. گیربکس های حلزونی SITI ایتالیا در دو سری MI (حلزونی) و MU (مکعبی) تولید می شود.

کاتالوگ گیربکس حلزونی رستمی
لوگو گیربکس رستمی

شرکت رستمی گیربکس اصفهان که با نام گیربکس رستمی شناخته می شود نیز جزو تولید کنندگان انواع گیربکس حلزونی و SN است. با این وجود متأسفانه هنوز کاتالوگ گیربکس رستمی آماده نشده است و صرفاً می توان از طریق تماس با کارشناسان وبسایت کالا صنعتی از مشخصات این گیربکس اطلاع یافت.

کاتالوگ گیربکس حلزونی شاکرین صنعت سپاهان
لوگو شاکرین صنعت سپاهان

آخرین مورد از لیست تولید کنندگان گیربکس حلزونی، مربوط به گیربکس شاکرین صنعت سپاهان است؛ این شرکت در حال حاضر در زمینه تولید انواع گیربکس VF و مکعبی فعالیت دارد ولی هنوز کاتالوگ گیربکس حلزونی شاکرین صنعتی سپاهان را منتشر نکرده است. به همین علت می توانید با کارشناسان وبسایت کالا صنعتی تماس گرفته و از مشخصات این گیربکس ها اطلاع یابید.

نتیجه گیری

انتخاب گیربکس مناسب باید بر اساس پارامترهای مختلفی انجام شود؛ از جمله این عوامل عبارتند از:

توان ورودی
دور ورودی
راندمان
نسبت تبدیل
ضریب کار
گشتاور خروجی
دور خروجی
برخی از این اطلاعات را می توان از طریق پلاک خوانی گیربکس دریافت نمود ولی راه اصولی و دقیق تر برای بررسی مشخصات هر گیربکس حلزونی، مطالعه کاتالوگ آن محصول است. یکی از قسمت های وبسایت کالا صنعتی با نام بانک کاتالوگ به انواع کاتالوگ های تجهیزات صنعتی از برندهای مختلف اختصاص یافته است.

علاوه بر این کارشناسان کالا صنعتی همواره آمادگی ارائه مشاوره های تخصصی رایگان در مراحل مختلف انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری انواع گیربکس حلزونی، به شما عزیزان را دارند؛ با ما در ارتباط باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1893/%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

کوپلینگ روتکس یکی از محبوب ترین کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری است. این کوپلینگ در طرح ها و ابعاد متفاوت تولید می شوند و در صنعت امروزی بسیار پرکاربرد است. کوپلینگ روتکس به صورت فشرده طراحی شده است و می تواند گشتاور های بالا را انتقال دهد و به لطف قطعه الاستومری بین دو هاب این کوپلینگ می تواند نیروهای ضربه ای را تحمل کند. کوپلینگ روتکس برای هر طیفی از ماشین آلات و کاربردهای صنعتی مناسب است و مانند کوپلینگ KB بسیار پرکاربرد است. اغلب برای کاربرد هایی که کوپلینگ KB تواند پاسخگویی ندارد از کوپلینگ روتکس استفاده می شود. کوپلینگ روتکس از سه قسمت که شامل دو هاب و یک قطعه الاستومری بین دو هاب می باشد، تشکیل شده است. تصویر قطعات کوپلینگ روتکس در زیر آورده شده است.

روتکس

قیمت کوپلینگ روتکس (rotex)
در تعیین قیمت کوپلینگ روتکس عوامل متعددی تاثیر گذارند که با توجه به این عوامل قیمت آن کم یا زیاد میشود. در ادامه برخی از عوامل مهم و ثابت تاثیر گذار بر قیمت کوپلینگ روتکس بیان شده است.

جنس بدنه و پوسته: جنس بدنه کوپلینگ مهم ترین عامل تاثیرگذار بر قیمت کوپلینگ است. کوپلینگ ها معمولا از دو جنس فولادی و چدنی ساخته میشوند. کوپلینگ های فولادی به دلیل مقاومت بالا، قیمت بالاتری هم دارند.
جنس بافر: یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت کوپلینگ های روتکس، جنس بافر و درجه سختی آن است. بافر کوپلینگ های روتکس معمولا از جنس پلی اورتان است؛ خوب است بدانید که چنس بافر با توجه به کاربرد انتخاب میشود.
ابعاد و اندازه کوپلینگ روتکس: معمولا کوپلینگ های روتکس هر چقدر که شفت های بزرگتری را به هم متصل کنند، ابعاد فیزیکی بزرگتری خواهند داشت و به همین نسبت قیمت بالاتری هم خواهند داشت.
گاهی ممکن است که تامین کنندگان کوپلینگ های روتکس با یک جنس مشخص، قیمت متفاوتی از هم ارائه دهند و قیمت یکی بسیار پایین تر از دیگری باشد. بسیار دقت کنید زیرا بعضی از تامین کنندگان از متریال های نامناسب و روش غیر استاندارد در تولید و طراحی کوپلینگ های روتکس استفاده میکنند و به همین علت قیمت پایین تری نیز دارند.

خرید کوپلینگ روتکس
کوپلینگ های روتکس مانند دیگر کوپلینگ ها رایج نیستند که در هر زمان و مکان بتوان آن را پیدا کرد. خرید کوپلینگ روتکس کمی سخت تر از خرید دیگر کوپلینگ ها است و در اکثر مواقع برای خرید کوپلینگ روتکس باید آن را به تامین کننده سفارش داد. کالا صنعتی به عنوان یکی از بزرگترین تامین کنندگان دستگاه ها و قطعات صنعتی، سفارش ساخت و ارسال انواع کوپلینگ های روتکس را بر عهده میگیرد. همچنین شما میتوانید برای خرید، مشاور فنی و بازرگانی رایگان و استعلام قیمت کوپلینگ روتکس با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

برای انتخاب و خرید کوپلینگ های خود ابتدا باید موارد متعددی از جمله دمای ایجاد شده، میزان انعطاف پذیری کوپلینگ، میزان گشتاور و ... را مورد بررسی قرار دهید و کوپلینگ متناسب با عملکرد خود را اتتخاب کنید.به طور کلی در مورد کوپلینگ های روتکس ROTEX، از آنجایی که این کوپلینگ ها دارای خواص متعدد و ویژگی‌های مناسب زیادی است می‌تواند در بسیار از کاربردها، مورد استفاده قرار گیرد و به همین علت یکی از محبوب‌ترین کوپلینگ ها است. شما عزیزان می‌توانید جهت اطلاع از قیمت‌ها با کارشناسان ما تماس یگیرید و در صورت نیاز سؤالات خود را در میان بگذارید.

مشخصات فنی کوپلنگ روتکس
جنس کوپلینگ های روتکس ROTEX چدن است و در صورت درخواست تمامی قیمت‌های کوپلینگ ماشین کاری می‌شود. در میان دو هاب کوپلینگ یک رابط به نام اسپایدر کوپلینگ وجود دارد که جنس قسمت اسپایدر این کوپلینگ ها از پلی یورتان (TPU) است. پلی یورتان خواص متعددی از جمله غیر سمی بودن، عایق بندی مناسب، مقاومت مناسب در برابر خورندگی، انعطاف پذیری بالا و چسبندگی مناسب با انواع سطوح را دارد. به همین دلیل این قسمت کوپلینگ های روتکس ROTEX مقاوم در برابر ضربه و ساییدگی است و انعطاف پذیری بالایی نیز دارد. کوپلینگ های روتکس ROTEX اغلب برای محیط‌ های نفتی و روغنی، گرمسیر و شرجی مناسب هستند. علیرغم وزن کم و گشتاورهای جرمی اینرسی کوپلینگ های الاستومری روتکس ROTEX، آن‌ها قادر به انتقال گشتاورهای بالا هستند. کوپلینگ های شفت فشرده با طول عمر طولانی و ویژگی‌های عملکرد صدای تولید شده توسط ماشینکاری سرتاسری مشخص می‌شوند.

به لطف قسمت اسپایدر کوپلینگ بین هاب های کوپلینگ ارتعاشات کاهش می‌یابد. مواد اسپایدر مقاوم در برابر دمای بالا در درجات مختلف سختی است. کوپلینگ های روتکس ROTEX انعطاف پذیر پیچشی تقریباً در هر طیفی از ماشین آلات عمومی و مهندسی کارخانه استفاده می‌شود. از آنجایی که روتکس در بسیاری از کاربردها و شرایط نصب مختلف استفاده می‌شود، این سیستم کوپلینگ با انواع هاب موجود است. این انواع عمدتاً از این جهت متفاوت هستند که اتصالات مثبت یا درگیر اصطکاکی (بدون ضربه) را ارائه می‌دهند، اما موقعیت‌های نصب مانند، شفت دنده با گیربکس صنعتی مشابه است.

محصولات پیشنهادی: قیمت کوپلینگ دندانه ای
مزایای کوپلینگ های روتکس ROTEX
کوپلینگ های انعطاف پذیر
ارتعاش بسیار پایین
پلاگین محوری، بنابراین مونتاژ آسان
کوپلینگ شفت ایمن
جبران جابجایی‌ها (محوری، شعاعی، زاویه‌ای)
کوپلینگ فکی نیاز کم به تعمیر و نگهداری
تحمل گشتاور بسیار بالا
مزایای کوپلینگ روتکس

محصولات پیشنهادی: خرید کوپلینگ KB
انواع کوپلینگ روتکس
در ادامه به معرفی انواع کوپلینگ های روتکس میپردازیم.

هاب با خار اره ای و پیچ تنظیم

هاب نوع 1.0 (با خار اره‌ای و پیچ تنظیم)

انتقال قدرت با قفل مثبت، گشتاور مجاز بسته به فشار سطح مجاز. برای انتقال برق بدون واکنش با عملکرد معکوس شدید مناسب نیست.

ها گیردار

نوع 2.0 هاب گیردار (تک شیار بدون خار اره‌ای)

اتصال شفت - هاب به صورت اصطکاکی و بدون واکنش. گشتاورهای قابل انتقال بسته به قطر سوراخ

مجموعه گیره

هاب نوع 4.2 (برای مجموعه گیره CLAMPEX® KTR 250)

اتصال شفت - هاب بدون واکنش اصطکاکی برای انتقال گشتاورهای متوسط

رینگ گیره

هاب نوع 6.0 رینگ گیره

اتصال شفت - هاب درگیر اصطکاکی یکپارچه برای انتقال گشتاورهای بالاتر. پیچ در سمت الاستومر

نوع دی اچ

هاب گیره نوع 7.5 نوع DH

اتصال شافت - هاب بدون واکنش اصطکاکی برای مونتاژ شعاعی کوپلینگ. گشتاورهای قابل انتقال بسته به قطر سوراخ

گیره بدون خار اره ای

نوع 7.8 گیره توپی نوع H بدون خار اره‌ای

اتصال شافت - هاب بدون واکنش اصطکاکی برای مونتاژ شعاعی کوپلینگ. گشتاورهای قابل انتقال بسته به قطر سوراخ

توپی اف ان ان

توپی FNN

هاب کوپلینگ برای اتصال به یک ضمیمه مانند درام ترمز، دیسک ترمز و فن

هاب اسپلیت یا خار اره ای

هاب SPLIT نوع 7.1 با خار اره‌ای

هاب اسپلیت ساخته شده از چدن. انتقال قدرت با قفل مثبت با تناسب اصطکاک اضافی. تناسب اصطکاکی از واکنش معکوس جلوگیری می‌کند یا کاهش می‌دهد. فشار سطحی اتصال راه کلید کاهش می‌یابد.

هاب تی بی

هاب TB1/ هاب TB2

توپی اتصال برای آستین‌های گیره مخروطی TB1 در سمت بادامک پیچ شده است. پیچ TB2 خارجی

هاب اس دی

هاب انتقال SD

توپی کوپلینگ برای جداسازی ربات. روشن کردن ماشین رانندگی/راننده در حالت سکون ماشین. قابل ترکیب با حلقه لغزنده و اتصال قابل تعویض

فلنچ محرک

فلنج محرک نوع 3b نوع 3Na و 4N

فلنچ محرک نوع کا

فلنج محرک نوع 3Na و 4N با فلنج نوع K

برای نوع AFN و BFN. با نوع AFN، عنکبوت را می‌توان در هنگام نصب بدون نیاز به جدا کردن قسمت محرک تعویض کرد.

هاب نا سه

فلنج محرک نوع 3Na

ابعاد کوپلینگ روتکس
کوپلینگ روتکس با متریال های متفاوت و با توجه به درخواست مشتری تولید می شود. کوپلینگ روتکس با متریال های آلومینیوم ریخته گری شده، چدن، آهن، استیل و فولاد تفجوش تولید می شود. تمامی ابعاد کوپلینگ روتکس که به صورت آماده در بازار هستند، از جنس چدن و فولاد می باشد و بقیه متریال ها نیاز به سفارشی کردن و ساخت کوپلینگ دارند. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده لوازم صنعتی در ایران، کوپلینگ های روتکس را در ابعاد متفاوت به مشتریان خود ارائه می دهد. همچنین در صورت درخواست برای سفارش تمامی ابعاد کوپلینگ روتکس با متریال های خاص، می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید و کوپلینگ خود را سفارش دهید. در ادامه ابعاد کوپلینگ روتکس با متریال های متفاوت در جداولی به صورت کامل نشان داده شده است.

ابعاد کوپلینگ روتکس

ابعاد کوپلینگ روتکس

روتکس از جنس آلومینیوم ریخته گری شده
گشتاور رابر کوپلینگ ابعاد کوپلینگ سوراخ داخلی هاب سایز
64 Sh-D 98 Sh-A 92 Sh-A dH S B E D L1;L2 N L DH
(قطر بزرگ)
- 17 10 18 2 12 16 32 25 20 66 41 6-19 1 19
41 19-24 1a
- 60 35 27 2 14 18 40 30 24 78 56 9-24 1 24
56 22-28 1a
- 160 95 30 2.5 15 20 48 35 28 90 66 10-28 1 28
66 28-38 1a

روتکس از جنس چدن
گشتاور رابر کوپلینگ ابعاد کوپلینگ سوراخ داخلی هاب سایز
64 Sh-D 98 Sh-A 92 Sh-A dH S B E D L1;L2 N L DH
(قطر بزرگ)
405 325 190 38 3 18 24 66 45 37 114 80 12-40 1 38
78 38-48 1a
70 62 164 12-48 1b
560 450 265 46 3 20 26 75 50 40 126 95 14-45 1 42
94 42-55 1a
75 65 176 14-55 1b
655 525 310 51 3.5 21 28 85 56 45 140 105 15-52 1 48
104 48-62 1a
80 69 188 15-62 1b
825 685 410 60 4 22 30 98 65 52 160 120 20-60 1 55
118 55-74 1a
1175 940 625 68 4.5 26 35 115 75 61 185 135 22-70 1 65
2400 1920 1280 80 5 30 40 135 85 69 210 160 30-80 1 75
4500 3600 2400 100 5.5 34 45 160 100 81 245 200 40-97 1 90

روتکس از جنس آهن
گشتاور رابر کوپلینگ ابعاد کوپلینگ سوراخ داخلی هاب سایز
64 Sh-D 98 Sh-A 92 Sh-A dH S B E D L1;L2 N L DH
(قطر بزرگ)
6185 4950 3300 113 6 38 50 180 110 89 270 225 50-115 1
100
9000 7200 4800 127 6.5 42 55 200 120 96 295 255 60-125
1
110
12500 10000 6650 147 7 46 60 230 140 112 340 290 60-145
1
125
16000 12800 8550 165 7.5 50 65 255 155 124 375 320 60-160 1 140
290
24000 19200 12800 190 9 57 75 175 140 425 370 80-185 1 160
35000
28000 18650 220 10.5 64 85 325 195 156 475 420 85-200 1 180

روتکس از جنس فولاد تفجوش
گشتاور رابر کوپلینگ ابعاد کوپلینگ سوراخ داخلی هاب سایز
98 Sh-A 92 Sh-A dH S B E D L1;L2 N L DH
(قطر بزرگ)
12.5 7.5 10 1.5 10 13 30 11 M4 35 30 8, 10, 11, 12, 14, 15, 16 1a 14
17 10 18 2 12 16 40 25 M5 66 40 14, 16, 19, 20, 22, 24 1a 19
60 35 27 2 14 18 40 30 M5 78 56 Ø 24 1a 24

روتکس از جنس استیل
گشتاور رابر کوپلینگ ابعاد کوپلینگ سوراخ داخلی هاب سایز
64 Sh-D 98 Sh-A 92 Sh-A dH S B E D L1;L2 N L DH
(قطر بزرگ)
16 12.5 7.5 10 1.5 10 13 30 11 - 35 30 0-16 1a 14
18.5 50 1b
21 17 10 18 2 12 16 40 25 - 66 40 0-25 1a 19
37 90 1b
75 60 35 27 2 14 18 55 30 - 78 55 0-35 1a 24
50 118 1b
200 160 95 30 2.5 15 20 65 35 - 90 65 0-40 1a 28
60 140 1b
405 325 190 38 3 18 24 70 45 27 114 80 0-48 1 38
80 70 - 164 1b
560 450 265 46 3 20 26 85 50 28 126 95 0-55 1 42
95 75 - 176 1b
655 525 310 51 3.5 21 28 95 56 32 140 105 0-62 1 48
105 80 - 188 1b
825 685 410 60 4 22 30 110 65 37 160 120 0-74 1 55
120 90 - 210 1b
1175 940 625 68 4.5 26 35 115 75 47 185 135 0-80 1 65
135 100 - 235 1b
2400 1920 1280 80 5 30 40 135 85 53 210 160 0-95 1 75
160 110 - 260 1b
4500 3600 2400 100 5.5 34 45 160 100 62 245 200 0-110 1 90
200 125 - 295 1b
6185 4950 3300 113 6 38 50 150 110 89 270 225 0-115 1 100
9000 7200 4800 127 6.5 42 55 200 120 96 295 255 0-125 1 110
12500 10000 6650 147 7 46 60 230 140 112 340 290 60-145 1 125
16000 12800 8550 165 7.5 50 65 255 155 124 375 320 60-160 1 146
24000 19200 12800 190 9 57 75 290 175 140 425 370 80-185 1 160
35000 28000 18650 220 10.5 64 85 325 195 156 475 420 85-200 1 180
انواع کوپلینگ های روتکس
کوپلینگ های روتکس استاندارد
این کوپلینگ ها به دلیل ساختار ساده آن بسیار کم هزینه هستند. برای نصب هاب های کوپلینگ های روتکس استاندارد به سادگی رو شفت فشار داده شده و از طریق پیچ های تنظیمی به صورت محوری بسته می شوند. هاب های این کوپلینگ ها به صورت فولادی، آلومینیومی، چدن و آهنی موجود است. این کوپلینگ ها تقریباً در تمام محدوده های ماشین آلات عمومی و مهندسی استفاده می شوند.

ویژگی های کوپلینگ روتکس استاندارد
کم هزینه
الاستومر های ساخته شده از T-PUR مقاوم در برابر دمای بالا
سوراخ های مخروطی و اینچی
طیف گسترده ای برای موتورهای استاندارد (IEC و NEMA) و پمپ های هیدرولیک
جبران جا به جایی شعاعی
کوپلینگ روتکس استاندارد

محصولات پیشنهادی: فروش کوپلینگ دیسکی
کوپلینگ های روتکس برای بوش مخروطی
کوپلینگ روتکس برای بوش مخروط یک جفت کوپلینگ الاستومری است که می تواند با انواع مختلف بوش های مخروطی ترکیب شود. طراحی کوتاه این نوع کوپلینگ روتکس در ترکیب با فیت اسلاید، مونتاژ و تراز محوری کوپلینگ شفت انعطاف پذیر را تسهیل می کند.

ویژگی های کوپلینگ روتکس برای بوش مخروطی
این کوپلینگ ها را می توان با بوش های مخروطی ترکیب کرد.
تناسب لغزشی تراز محوری کوپلینگ را تسهیل می کند.
طرح کوتاه
پلاگین محوری، بنابراین مونتاژ / جداسازی آسان
مطابق با ATEX (مطابق با دستورالعمل اتحادیه اروپا 2014/34/EU)
میرایی ارتعاش
جبران ناهماهنگی های محوری، شعاعی، زاویه ای
تعمیر و نگهداری آسان
کوپلینگ روتکس برای بوش مخروطی

کوپلینگ روتکس با هاب های گیره
کوپلینگ های روتکس با هاب های گیره کوپلینگ های الاستومری انعطاف پذیری هستند که به ویژه برای کاربردهای با عملکرد معکوس مناسب هستند.

ویژگی های کوپلینگ روتکس با هاب های گیره
جنس هاب ها از فولاد است.
تعادل بر اساس داده های 3D-CAD
به ویژه برای کاربردهایی با عملکرد معکوس مناسب است.
مطابق با ATEX (مطابق با دستورالعمل اتحادیه اروپا 2014/34/EU)
مونتاژ و جداسازی آسان از طریق پیچ های درپوش
کوپلینگ شفت میرایی ارتعاش
جبران ناهماهنگی های محوری، شعاعی، زاویه ای
تعمیر و نگهداری آسان
کوپلینگ روتکس با هاب های گیره

محصولات پیشنهادی: قیمت کوپلینگ لقمه ای
کوپلینگ روتکس مدل AFN
کوپلینگ های روتکس مدل AFN یک جفت کوپلینگ الاستومری پیچشی هستند که به ویژه برای کاربرد های مهندسی سنگین مناسب می باشد. طراحی کوپلینگ روتکس مدل AFN با نوع فلنج دوگانه مشخص می شود که امکان مونتاژ شعاعی و جداسازی کوپلینگ شفت یا الاستومر را بدون جا به جایی سمت محرک یا متحرک می دهد.

ویژگی های کوپلینگ روتکس مدل AFN
کوپلینگ الاستومری انعطاف پذیر پیچشی و ایمن در برابر شکست
نوع فلنج دوبل برای مهندسی سنگین
تعویض الاستومر هنگام نصب بدون جداسازی
الاستومر به صورت شعاعی جدا می شود، سرویس دهی آسان است.
مطابق با ATEX (مطابق با دستورالعمل اتحادیه اروپا 2014/34/EU)
کوپلینگ روتکس مدل آ اف ان

کوپلینگ های روتکس مدل BFN
کوپلینگ روتکس مدل BFN یک کوپلینگ الاستومری انعطاف پذیر پیچشی هستند که به ویژه برای کاربرد های مهندسی سنگین مناسب هستند. طراحی کوپلینگ های روتکس مدل BFM با فلنج مشخص می شود که امکان مونتاژ شعاعی و جداسازی کوپلینگ شفت یا الاستومر را بدون جا به جایی سمت محرک یا متحرک می دهد.

ویژگی های کوپلینگ های روتکس مدل BFN
کوپلینگ فلنجی با انعطاف پیچشی و ایمن در برابر شکست
مناسب برای کاربردهای مهندسی سنگین
اینرسی کم
پلاگین محوری، جایگزینی الاستومر پس از مونتاژ شعاعی دستگاه رانندگی/راننده امکان پذیر است.
مطابق با ATEX (مطابق با دستورالعمل اتحادیه اروپا 2014/34/EU)
میرایی ارتعاش
جبران ناهماهنگی های محوری، شعاعی، زاویه ای
تعمیر و نگهداری آسان
کوپلینگ روتکس مدل بی اف ام

محصولات پیشنهادی: خرید کوپلینگ میل پینی
کوپلینگ روتکس مدل AH
کوپلینگ روتکس مدل AH یک جفت کوپلینگ الاستومری می باشد که دارای هاب های تقسیم شده (کوپلینگ نیمه پوسته) است. این کوپلینگ با عنوان های کوپلینگ طراحی مرکز تخلیه، کوپلینگ نیم پوسته، کوپلینگ گیره، کوپلینگ با هاب های گیره نیز شناخته می شود. هاب های کوپلینگ روتکس مدل AH تکه تکه شده (تقسیم شده) هستند.

ویژگی های کوپلینگ روتکس مدل AH
کوپلینگ روتکس با انعطاف پذیری پیچشی و میرایی لرزش / کوپلینگ الاستومری با هاب های تقسیم شده (کوپلینگ طراحی مرکز خروجی)
مونتاژ / جداسازی آسان فقط از طریق چهار پیچ
هاب ها ساخته شده از فولاد
پلاگین محوری
جبران ناهماهنگی های محوری، شعاعی، زاویه ای
جداشدنی شعاعی، سرویس دهی آسان
تعمیر و نگهداری آسان
مطابقت با ATEX (طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا 2014/34/EU)
کوپلینگ روتکس مدل آ اچ

کوپلینگ روتکس مدل SH
کوپلینگ روتکس مدل SH یک جفت کوپلینگ الاستومری با هاب های تقسیم شده هستند که مونتاژ و جداسازی آن ها آسان است. هاب های کوپلینگ های روتکس مدل SH به طور دقیق، مکانیکی و قابل اطمینان با ترک خوردن به دو نیمه تقسیم شده است. هاب های تقسیم شده امکان جمع آوری و جداسازی جفت الاستومر را به صورت شعاعی از طریق چهار پیچ بدون جا به جایی می دهند. این امر باعث می شود که اتصال الاستومری با هاب تقسیم شده برای مونتاژ و سرویس دهی آسان باشد.

ویژگی های کوپلینگ روتکس مدل SH
کوپلینگ روتکس با انعطاف پیچشی، میرایی لرزش / کوپلینگ الاستومری با هاب های تقسیم شده (کوپلینگ طراحی مرکز خروجی)
مواد چدن
مونتاژ / جداسازی آسان از طریق چهار پیچ
مرکز هر دو نیمه هاب از طریق سطح ترک خورده
به خصوص برای فضاهای نصب باریک مناسب است.
مطابقت با ATEX (طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا 2014/34/EU)
جبران ناهماهنگی های محوری، شعاعی، زاویه ای

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2728/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D9%88%D9%BE%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%AF/%DA%A9%D9%88%D9%BE%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D8%B3



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : جمعه 26 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس کتابی یک گیربکس حلزونی مکعبی است و ساختار داخلی آن مشابه گیربکس حلزونی سری VF یا MVF است. تفاوت اصلی گیربکس کتابی یا مکعبی با گیربکس حلزونی قدیمی در طراحی پوسته آن است.

انواع سایز گیربکس کتابی
گیربکس کتابی یا مکعبی در سایزهای 30، 40، 50، 63، 75، 90، 110، 130 با نسبت تبدیل 7.5 تا 100 تولید می گردد. باید توجه داشت که سایزهای ذکر شده برای گیربکس کتابی ممکن است با توجه به تولید کننده دارای مقداری تفاوت باشد. مثلا گیربکس صنعتی سری EN شرکت ایلماز ترکیه در سایز 80 و 125 تولید می شود.

گیربکس کتابی

انتخاب گیربکس کتابی یا مکعبی
برای انتخاب گیربکس کتابی یا مکعبی مناسب نیاز به آشنایی نسبی با ابعاد و اعداد و ارقام استاندارد مربوطه احساس می شود. به این ترتیب پیشنهاد می شود که مراحل زیر را به ترتیب طی کرده و در نهایت گیربکس کتابی مناسب انتخاب شود.

1- مشخص نمودن توان ورودی گیربکس کتابی
اولین قدم برای مسیر انتخاب گیربکس کتابی، تعیین توان ورودی گیربکس است. اهمیت این موضوع به این خاطر است که الکتروموتور ها با توان ها و دورهای متفاوت دارای فریم ها و سایز شافت متفاوتی است. در جدول زیر توان الکتروموتور به همراه مشخصه های استاندارد قطر شافت و سایز فریم در دورهای مختلف آورده شده است:

توان موتور/ دور موتور 750 rpm 1000 rpm 1500 rpm 3000 rpm
HP KW قطر شافت سایز فریم قطر شافت سایز فریم قطر شافت سایز فریم قطر شافت سایز فریم
0.08 0.06 - - - - 9 56 - -
0.12 0.09 - - - - 9 56 9 56
0.16 0.12 - - - - 11 63 9 56
0.25 0.18 - - - - 11 63 11 63
0.33 0.25 - - - - 14 71 11 63
0.5 0.37 - - 19 80 14 71 14 71
0.75 0.55 - - 19 80 19 80 14 71
1 0.75 28 100 24 90 19 80 19 80
1.5 1.1 28 100 24 90 24 90 19 80
2 1.5 28 112 28 100 24 90 24 90
3 2.2 38 132 28 112 28 100 24 90
4 3 38 132 38 132 28 100 28 100
5.5 4 42 160 38 132 28 112 28 112
7.5 5.5 42 160 38 132 38 132 38 132
10 7.5 42 160 42 160 38 132 38 132
15 11 - - 42 160 42 160 42 160
20 15 - - - - 42 160 42 160
25 18.5 - - - - - - 42 160
2- انتخاب قطر شافت ورودی گیربکس کتابی
پس از مشخص شدن توان مورد نیاز، با توجه به سایز فریم و قطر شافت الکتروموتور مربوطه، ممکن است چند گزینه برای انتخاب وجود داشته باشد. به این ترتیب که قطر شافت ورودی گیربکس (قطر شافت خروجی الکتروموتور) را مد نظر قرار داده و با عنایت به جدول ذیل سایز های گیربکس مناسب با توجه به ورودی گیربکس مشخص می شوند.

سایز / قطر شافت ورودی (mm)

9 11 14 19 24 28 38
30 * *
40 * *
50 * *
63 * *
75 * *
90 * *
110 * *
130 * *
3- انتخاب قطر شافت خروجی گیربکس کتابی
از بین گزینه های انتخابی در مرحله قبل، حالا باید با توجه به قطر شافت خروجی گیربکس، بهترین سایز را برای کاربرد مورد نظر انتخاب کرد.

سایز قطر شافت خروجی (mm)
30 14
40 18
50 25
63 25
75 28
90 35
110 42
130 45
توجه: برندهای مختلف ممکن است دارای تنوع بیشتری در قطرهای مختلف شافت ورودی داشته باشند. به عنوان مثال گیربکس کتابی ایلماز سری EN سایز 63 با قطر شافت ورودی 14، 19 و 24 میلی متر تولید می شود. به این ترتیب پیشنهاد می شود برای مشاهده مشخصات فنی کامل و دقیق به کاتالوگ شرکت تولیدکننده مورد نظر مراجعه کرد. اگر چند سایز مختلف قابل انتخاب باشد، کدام مناسب تر است؟ در چنین شرایطی توجه به سرویس فاکتور گیربکس اهمیت پیدا می کند.

4- انتخاب سرویس فاکتور مناسب
در ابتدا با توجه به جدول (1) بر اساس نوع بارگذاری و ضریب شتاب، کلاس بارگذاری را انتخاب کرده سپس در جدول (2) با در نظر گرفتن ساعت کاری و تعداد استارت (در هر ساعت) سرویس فاکتور را انتخاب کرده و با توجه به جدول (3) باید سرویس فاکتور در یک ضریب بر اساس دمای کاری ضرب شود تا به عدد نهایی حداقل سرویس فاکتور مورد نیاز دست پیدا کرد.

کلاس نوع بارگذاری محدوده ضریب شتاب
A یکنواخت <0.3
B شوک متوسط <3
C شوک سنگین <10
جدول (1)

جدول ساعت کاری و تعداد استارت

جدول (2)

محدوده دمای محیطی (C) 30-20 50-40 60-50 >60
ضریب سرویس فاکتور 1.1 یا 1.2 1.3 یا 1.4 1.5 یا 1.6 هماهنگی با سازنده
جدول (3)

به این ترتیب با مراجعه به کاتالوگ محصول و مقایسه سرویس فاکتور مورد نظر با سرویس فاکتور قید شده در کاتالوگ می توان بهترین گیربکس کتابی را انتخاب نمود. توصیه می شود گیربکسی انتخاب شود که سرویس فاکتور بالاتری نسبت به حداقل مورد نیاز داشته باشد.

5- انتخاب نوع ورودی و خروجی گیربکس کتابی
هر گیربکس کتابی در ورودی و خروجی خود می تواند شرایط مختلفی را داشته باشد.

ورودی گیربکس کتابی می تواند هالوشافت یا سالید شافت در دو حالت فلنج بزرگ (B5) و فلنج کوچک (نیم فلنج B14) باشد که بسته به شرایط فنی کارکرد انتخاب می شود.
خروجی گیربکس کتابی در چند حالت هالوشافت بدون فلنج، با فلنج پایه بلند و با فلنج پایه کوتاه وجود دارد.
بنابراین آخرین مرحله مربوط به مشخصات فنی گیربکس کتابی، بعد از انتخاب سایز، انتخاب نوع ورودی و خروجی آن است.
6- انتخاب نسبت تبدیل مورد نظر (i)
گیربکس کتابی یا مکعبی با نسبت تبدیل دور ورودی به خروجی 1:7.5 تا 1:100 در تمامی تیپ ها موجود است. نکته قابل توجه این است که برای نیل به نسبت تبدیل های بالاتر از 100 باید از گیربکس مرکب (ترکیب دو گیربکس کتابی با سایز متفاوت) استفاده کرد. به این ترتیب نسبت تبدیل نهایی حاصلضرب نسبت تبدیل هر گیربکس خواهد بود.

گیربکس مرکب

7- انتخاب برند مناسب گیربکس کتابی
با انجام دادن مراحل فوق و مشخص نمودن سایز مناسب گیربکس کتابی، حالا نوبت انتخاب برند مناسب است. انتخاب برند همیشه به عنوان یکی از عوامل سردرگمی برای خرید می باشد به خصوص این که در حال حاضر برندها و تولیدکنندگان داخلی و خارجی زیادی وجود دارد و کیفیت آن ها نیز قابل رقابت با یکدیگر است.

گیربکس کتابی خارجی
نمونه های اروپایی مثل بونفیلیولی BONFIGLIOLI ایتالیا جزو مرغوب ترین و گران ترین گیربکس های کتابی موجود در بازار ایران است.

گیربکس کتابی بونفیلیولی

واحدهای تولیدی کشور ترکیه مثل شرکت YILMAZ ایلماز و OZDEMIR ازدمیر و PGR از بهترین تولیدکنندگان گیربکس کتابی هستند و محصولات با کیفیت بالایی روانه بازار کرده اند. گیربکس کتابی چینی نیز که بیشتر با نام NMRV شناخته می شود، در بازار ایران مصرف بسیار زیادی دارد و نسبت به نمونه های تولید اروپا از قیمت کمتری برخوردار است.

گیربکس کتابی چینی NMRV

گیربکس کتابی ایرانی
در ایران نیز به واسطه وجود شرکت های با سابقه تولیدکننده گیربکس، محصولات با کیفیت و قاعدتا قیمت مناسب تر نسبت به گیربکس های کتابی خارجی تولید و عرضه می گردد. شاخص ترین تولیدکنندگان گیربکس کتابی در ایران، شرکت های سهند دور (سهند گیربکس) اصفهان و شاکرین گیربکس اصفهان است. مجموعه کالا صنعتی طیف وسیعی از برند های مختلف گیربکس کتابی و سایر انواع گیربکس را پوشش می دهد و همواره آماده ارائه خدمات مشاوره فنی، انتخاب و خرید گیربکس مناسب برای مشتریان گرامی می باشد.

کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : جمعه 25 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در طراحی اولیه بلبرینگ، اولین قدم تصمیم‌ گیری در مورد نوع و اندازه بلبرینگ است. انتخاب به‌ طور کلی بر اساس یک‌ عمر مطلوب خاص برای بلبرینگ است. گام بعدی طراحی عملکرد با در نظر گرفتن شرایط خدمات رایج است. متأسفانه، بسیاری از بلبرینگ‌ ها و رولبرینگ‌ های نصب‌ شده هرگز به طول عمر محاسبه‌ شده خود نمی‌رسند، زیرا در حمل، نصب و نگهداری اتفاقی رخ‌ داده است. هنگامی‌ که خرابی بلبرینگ یافت میشود، حتی اگر ناچیز باشد، بررسی پدیده برای تعیین علل مهم است. در این زمان، نه‌ تنها بلبرینگ، بلکه شفت، محفظه و روان کننده مورد استفاده همراه با بلبرینگ نیز باید به‌طور جامع بررسی شود.

علل خرابی بلبرینگ ها
برای قضاوت در مورد علل خرابی، دانش و تجربه کافی در بلبرینگ‌ ها و روان کننده‌ ها و درک خوب ویژگی‌ های تجهیزات ضروری است. علاوه بر این، در نظر گرفتن شرایط نصب و فرآیند عملیاتی بلبرینگ الزامی است. استاندارد ISO 15243 در اوایل سال 2004 منتشر شد. از آن زمان، دانش و تجربه بیشتری در مورد آسیب بلبرینگ به‌ دست‌ آمده است. یک گروه کاری ISO اطلاعات را بررسی کرده است و یک استاندارد بازنگری شده ISO 15243-2017 از اواسط سال 2017 در دسترس است. طبق این استاندارد آسیب‌ های بلبرینگ به دسته‌ های زیر طبقه‌ بندی می‌شوند.

خرابی و آسیب بلبرینگ

محصولات پیشنهادی:بلبرینگ شیار عمیق
فرسودگی
فرسودگی یک تغییر در ساختار مواد بلبرینگ است که در اثر چرخه‌ های مکرر تنش در سرویس عادی ایجاد می‌شود. شواهد فرسودگی معمولاً در هنگام شکستگی سطوح غلتشی قابل‌ مشاهده است که معمولاً به‌ عنوان پوسته‌ پوسته شدن شناخته می‌شود.

پدیده‌ ها
پوسته‌ پوسته شدن پدیده‌ ای است که در آن سطح بلبرینگ به دلیل بار تماسی که به‌ طور مکرر روی مسیر غلتش و سطح بلبرینگ در حین چرخش وارد می‌شود، پوسته‌ پوسته می‌شود.
وقوع پوسته‌ پوسته شدن نشان می‌دهد که پایان عمر یک یاتاقان نزدیک است.
گودال پدیده‌ ای است که در آن سوراخ‌ های کوچکی به عمق 0.1 میلی‌ متر بر روی سطح غلتش توسط فرسودگی غلتشی ایجاد می‌شود.
پوسته‌ پوسته شدن و حفره شدن اغلب در مراحل اولیه دیده می‌شود. در این صورت باید پس از بررسی علل، اقدامات متقابل انجام شود. دو نوع فرسودگی وجود دارد فرسودگی ناشی از زیر سطح و فرسودگی ناشی از سطح
فرسودگی ناشی از زیر سطح
این فرسودگی از زیر مسیر غلتش شروع می‌شود. هنگامی‌ که تغییرات ساختاری در مواد رخ می‌دهد، ترک‌های میکرو می‌توانند ایجاد شوند. هنگامی‌ که این ترک‌ ها به سطح می‌رسند، مواد شکسته و پوسته می‌شوند. در شرایط عملیاتی عادی، خستگی خالص زیرسطحی اغلب رخ نمی‌دهد. معمولاً فقط پس از یک‌ زمان بسیار طولانی در حال اجرا اتفاق می‌افتد.

فرسودگی بلبرینگ ها

آسیب بلبرینگ

فرسودگی

فرسودگی ناشی از سطح
این فرسودگی از طرف دیگر بسیار شایع‌ تر است. عموماً ناشی از روانکاری ناکافی است. اگر منبع روانکار یا انتخاب روانکار اشتباه باشد، یا اگر روانکار آلوده باشد، سطوح تماس دیگر با یک ضخامت روان کننده مناسب جدا نمی‌شوند. نواحی ناهموار می‌توانند بر روی یکدیگر برش داده و جدا شوند. سطح ازنظر پلاستیک تغییر شکل داده و گاهی صاف می‌شود.

عوامل پوسته و سوراخ شدن بلبرینگ
پوسته‌ پوسته شدن و سوراخ شدن در اوایل عمر بلبرینگ تحت شرایط زیر رخ می‌دهد:

در طول عملیات، فاصله داخلی بلبرینگ باریک‌تر از حد مشخص می‌شود.
در حین نصب عیب ایجاد می‌شود، یا بریدگی، زنگ‌ زدگی و غیره روی سطح غلتش ایجاد می‌شود.
شکل نادرست شفت یا محفظه (دایره ناقص، فرورفتگی روی سطح).
اقدامات متقابل و پیشگیرانه
از یک بلبرینگ با بار نامی سنگین‌ تر استفاده کنید.
بررسی کنید که آیا بار غیرعادی ایجادشده است.
روش روانکاری را برای اطمینان از تشکیل بهتر ضخامت روان کننده، با افزایش ویسکوزیته، بهبود بخشید.
هنگامی‌ که یک شکست در مراحل اولیه کشف شد، اقدامات متقابلی که در بالا توضیح داده شد باید پس از بررسی علل انجام شود.
ویسکوزیته روان کننده را برای اطمینان از تشکیل بهتر ضخامت روان کننده افزایش دهید. 
محصولات پیشنهادی:بلبرینگ خود تنظیم SKF
سایش
در موارد عادی هیچ سایش قابل‌ توجهی در بلبرینگ‌ ها وجود ندارد. اما ممکن است درنتیجه ورود ذرات خارجی به بلبرینگ یا زمانی که روغن‌کاری رضایت‌بخش نیست، سایش رخ دهد. ارتعاش در بلبرینگ‌ هایی که کار نمی‌ کنند نیز باعث سایش می‌شود.

پدیده‌ ها
سایش عمدتاً در اثر سایش لغزشی روی قطعاتی از جمله صفحه انتهایی غلتک و دنده، سطح قفسه، قفسه و سطح رینگ بلبرینگ ایجاد می‌شود.
سایش ناشی از آلودگی به مواد خارجی و خوردگی نه‌تنها در سطح لغزنده بلکه در سطح‌ بلبرینگ نیز رخ می‌دهد.
خراشیدگی پدیده‌ای است که زمانی رخ می‌دهد که لغزش جزئی به‌طور مکرر روی سطح تماس ایجاد شود. بر روی سطح اتصال، خوردگی رخ می‌دهد.
اگر بلبرینگ‌ها هنگام توقف یا کار کردن بار ارتعاشی دریافت کنند، به دلیل اعوجاج الاستیک، لغزش جزئی در قسمت بین المنت و رینگ بلبرینگ رخ می‌دهد.
سایش ساینده
سایش (ساییدگی ساینده) حذف تدریجی مواد از سطوح تماس غلتشی در حین سرویس است و در درجه اول به دلیل مشکلی ایجاد می‌شود که اغلب این موارد می‌باشد، روانکاری اشتباه و روانکار نامناسب بلبرینگ مانند آلودگی روانکار با کثیفی. با استفاده مداوم، سایش سطوح بلبرینگ و فاصله داخلی تغییر می‌کند که بر عملکرد صاف و دقیق بلبرینگ تأثیر می‌گذارد.

چگونه از سایش ساینده اجتناب کنیم؟
آب‌بندها را برای اثربخشی در جلوگیری از ورود احتمالی ذرات بررسی کنید.
نوع گریس را بررسی کنید.
گریس را برای ذرات خارجی و منشأ احتمالی آن‌ها تجزیه‌ و تحلیل کنید.
خرابی بلبرینگ

آسیب های بلبرینگ

اغلب اوقات، سایش واقعی ساینده به دلیل روانکاری ناکافی یا ورود آلاینده‌ های جامد رخ می‌دهد. سایش ساینده عموماً با سطوح مات مشخص می‌شود. سایش ساینده یک فرآیند تخریبی است که درنهایت بلبرینگ را از بین می‌برد زیرا ذرات سایش کارایی روان کننده را بیشتر کاهش می‌دهد. ذرات ساینده می‌توانند به‌سرعت مسیر حرکت عناصر غلتان و همچنین قفسه را از بین ببرند. قفسه بخش مهمی از بلبرینگ است. رینگ‌ها و عناصر غلتان تا حدود 60 HRC سخت‌کاری شده‌اند. اکثر قفسه‌های فلزی سخت‌کاری نشده هستند (ورق فلزی یا برنجی). در شرایط روانکاری نامناسب، قفس ممکن است اولین جزء پوشیده باشد.

خرابی های بلبرینگ

محصولات پیشنهادی:بلبرینگ تماس زاویه ای
سایش چسب (لکه‌دار)
سایش چسب نوعی آسیب مرتبط با روان کننده است که بین دو سطح جفت شونده که نسبت به یکدیگر می‌لغزند، رخ می‌دهد. با انتقال مواد از یک سطح به سطح دیگر (لکه‌گیری) مشخص می‌شود. معمولاً با گرمای اصطکاکی همراه است که گاهی اوقات می‌تواند سطوح جفت‌ گیری را خنثی یا سخت کند. گرمای اصطکاکی باعث ایجاد غلظت‌ های تنش موضعی می‌شود که می‌تواند باعث ترک خوردن یا پوسته‌شدن در نواحی تماس شود. لکه‌گیری در شرایط عملیاتی استاندار معمول نیست. سرعت لغزش نسبی باید بسیار بیشتر از ریز لغزش ناشی از هندسه بلبرینگ و تغییر شکل الاستیک در ناحیه تماس غلتشی باشد.

چگونه از سایش چسب اجتناب کنیم؟
معمولاً به دلیل روانکاری ضعیف اتفاق می‌افتند.

مطمئن شوید که گریس مناسب برای بلبرینگ استفاده‌ شده است.
مطمئن شوید که از مقدار کافی گریس استفاده‌ شده است.
فواصل زمانی تکمیل / تعمیرات اساسی سازنده را دنبال کنید.
مطمئن شوید که از آب‌ بندی کافی استفاده‌شده است.
خرابی و آسب بلبرینگ

علت‌ سایش چسب
روان کننده نامناسب یا کمبود روان کننده
آلودگی توسط مواد خارجی
اقدامات متقابل و پیشگیرانه
بررسی و بهبود روش روانکاری و روانکاری
فیلتر کردن روغن
بهبود آب‌بندی
خوردگی
اگر آب یا عوامل خورنده به مقداری به داخل بلبرینگ برسند که روان کننده نتواند از سطوح فولادی محافظت کند، زنگ‌زدگی ایجاد می‌شود. این فرآیند به‌زودی منجر به زنگ‌ زدگی عمیق خواهد شد. نوع دیگری از خوردگی، خوردگی فرتینگ است.

پدیده‌ ها
رگه‌های سیاه مایل به خاکستری در سراسر مسیرهای غلتش، عمدتاً بافاصله عناصر غلتان هم‌زمان است. در مرحله بعد، حفره‌های راهروها و سایر سطوح بلبرینگ
نواحی زنگ‌زدگی در سطح بیرونی رینگ خارجی یا در سوراخ رینگ داخلی. الگوی مسیر خوردگی به‌ شدت در موقعیت‌های مربوطه مشخص‌شده است.
خوردگی رطوبتی
آب یا عوامل خورنده در داخل بلبرینگ باعث ایجاد خوردگی سطحی به نام زنگ می‌شود. اگر مقدار آب یا عوامل خورنده زیاد باشد، روان کننده نمی‌تواند محافظت کافی برای سطوح بلبرینگ ایجاد کند که به‌زودی منجر به زنگ‌زدگی عمیق می‌شود.

چگونه از خوردگی رطوبتی اجتناب کنیم؟
شرایط آب‌بندی را بررسی کنید و از گریس مناسب استفاده کنید.

خرابی ها و آسیب های بلبرینگ

محصولات پیشنهادی:بلبرینگ خود تنظیم KOYO
خوردگی اصطکاکی
خوردگی فرتینگ زمانی اتفاق می‌افتد که یک حرکت نسبی میکروسکوپی بین رینگ‌های بلبرینگ و شفت یا محفظه وجود داشته باشد، زیرا تناسب فاصله بین این اجزا وجود دارد. حرکت نسبی باعث می‌شود که ذرات ریز از سطح به هر سطح مالیده شوند. این ذرات وقتی در معرض اکسیژن اتمسفر قرار می‌گیرند اکسید می‌شوند و به رنگ زنگ‌ زدگی تبدیل می‌شوند و ازاین‌رو اصطلاح خوردگی fretting نامیده می‌شود.

چگونه از خوردگی اصطکاکی اجتناب کنیم؟
روی سطوح از خمیر ضد خراش مخصوص استفاده کنید.
واحدهای بلبرینگ را با یک‌ فاصله دهنده پلی آمیدی بین حلقه پشتی و وجهه جانبی رینگ داخلی درصورتی‌ که قبلاً استفاده‌ نشده است، اجرا کنید.
خوردگی بلبرینگ
خوردگی ارتعاشی
خوردگی ارتعاشی در واقع به‌ عنوان سایش ناشی از ارتعاش بهتر شناخته‌ شده و درک آن آسان‌تر است. هنگامی‌که قطعات بلبرینگ در معرض ارتعاش قرار می‌گیرند، فاصله شفاف درون بلبرینگ بین اجزا به اجزا اجازه می‌دهد تا در برابر یکدیگر ارتعاش کنند که در موارد شدید می‌تواند فرسایش قابل‌ توجهی در سطوح تماس ایجاد کند. اصطلاح برینل کاذب از ظاهری می‌آید که شبیه به آنچه در آزمایش سختی برینل ایجاد میشود، به نظر می‌رسد که در آن یک توپ به یک سطح فشار داده می‌شود تا سختی آن اندازه‌گیری شود.

چگونه از خوردگی ارتعاشی اجتناب کنیم؟
از استفاده از تجهیزات ارتعاشی نزدیک به وسایل بلبرینگ در حالت توقف خودداری کنید.

خوردگی ارتعاشی

علت‌ خوردگی ارتعاشی
وجود آب، رطوبت یا مواد خورنده در یاتاقان در مدت‌زمان طولانی.
نصب غلط محفظه و شفت
اقدامات متقابل و پیشگیرانه
آب‌ بندی را بهبود بخشید. از روان کننده با خاصیت ضد زنگ بهتر استفاده کنید.
تنظیم نشیمنگاه
فرسایش الکتریکی
هنگامی‌که جریان الکتریکی از یک بلبرینگ عبور می‌کند، یعنی از طریق عناصر غلتشی از یک رینگ به رینگ دیگر می‌رسد، آسیب رخ می‌دهد. در سطوح تماس، فرآیند شبیه به جوشکاری قوس الکتریکی است.

پدیده‌ ها
سطح بلبرینگ تا حدی توسط جرقه‌های ایجادشده در هنگام ورود جریان الکتریکی به بلبرینگ و عبور از یک‌لایه روغن بسیار نازک در نقطه تماس بلبرینگ ذوب می‌شود.

ولتاژ بیش‌ از حد
هنگامی‌ که یک جریان الکتریکی از یک بلبرینگ فولادی عبور می‌کند، آسیب به سطوح تماس حتی در سطوح بسیار پایین با حرکت الکتریسیته به زمین رخ می‌دهد. در سطوح تماس، فرآیندی شبیه به جوشکاری قوس الکتریکی زمانی اتفاق می‌افتد که سطوح بلبرینگ به‌صورت لحظه‌ای به یکدیگر جوش داده شوند. همان‌ طور که بلبرینگ به چرخش ادامه می‌دهد، جوش شکسته می‌شود و گودال‌ های مشخصه‌ ای در سطوح بلبرینگ ایجاد می‌کند. آسیب دائمی به ساختار فلزی وارد می‌شود که منجر به پوسته‌ پوسته شدن زیرسطحی با ادامه کار می‌شود.

چگونه از ولتاژ بیش از حد اجتناب کنیم؟
مطمئن شوید که دستگاه‌های برگشت زمین (برس ها) به‌ درستی کار می‌کنند.
هنگام جوشکاری مطمئن شوید که اتصال زمین به‌درستی انجام‌ شده است.
آسیب ها و خرابی بلبرینگ ها
فرسایش نشتی فعلی
هنگامی‌ که جریان به‌ طور مداوم از طریق بلبرینگ در حال کار جریان می‌ یابد، حتی با شدت کم، سطوح راهرو فرسایش می‌یابد زیرا هزاران گودال یا دهانه میکروسکوپی روی سطوح ایجاد می‌شود. در موارد شدید، فرسایش جریان الکتریکی به‌ صورت فلوت سوخته در سطوح ظاهر می‌شود. پوسته‌ پوسته شدن سطوح منجر به خرابی فاجعه‌ بار بلبرینگ خواهد شد.

چگونه از فرسایش نشتی فعلی اجتناب کنیم؟
مطمئن شوید که دستگاه‌ های برگشت زمین (برس ها) به‌ درستی کار می‌ کنند.

علت‌ ها
سطح بلبرینگ با عبور جریان الکتریکی از یاتاقان تا حدی ذوب می‌شود.

اقدامات متقابل و پیشگیرانه
جریان را مجدداً جهت عبور از بلبرینگ تغییر دهید.
از بلبرینگ‌ های عایق استفاده کنید.
تغییر شکل پلاستیک
اضافه‌ بار
اضافه‌بار ناشی از بارهای استاتیک یا ضربه‌ای است که منجر به تغییر شکل یا فرورفتگی پلاستیک می‌شود.

تورفتگی
اگر بلبرینگ بتواند روی زباله‌ ها بچرخد، ذرات آلودگی می‌توانند باعث ایجاد فرو رفتگی در سطوح تماس بلبرینگ شوند. ذرات ایجاد کننده فرورفتگی نیازی به سخت بودن ندارند. آلاینده‌ها همچنین روغن موجود در روان کننده را جذب می‌کنند که می‌تواند منجر به خرابی زودرس بلبرینگ شود.

تورفتگی با جابجایی
استفاده صحیح از بلبرینگ‌ ها در هنگام ذخیره‌سازی، حمل‌ونقل و مونتاژ برای حفظ شرایط خوب قطعات بسیار مهم است. همیشه از ابزار مناسب برای رسیدگی به اجزای بلبرینگ استفاده کنید و هنگام حمل‌ و نقل و نگهداری بلبرینگ‌ ها مراقب باشید تا از آلودگی و خوردگی جلوگیری کنید. بارهای ضربه‌ای در حین نصب یا تعمیرات اساسی ناشی از تکنیک‌ های جابجایی نامناسب می‌تواند باعث آسیب به سطوح بلبرینگ شود که ممکن است هنگام چرخش بلبرینگ احساس شود.

علت‌ تورفتگی با جابجایی
علل معمولی تکنیک‌ های نصب نادرست (نیروی اعمال‌ شده از طریق عناصر بلبرینگ و رینگ‌ ها) یا ضربه شدید در سرعت چرخش بلبرینگ بسیار کم است.

اقدامات متقابل و پیشگیرانه
هنگام نصب بلبرینگ از ابزار مناسب استفاده کنید.
شرایط آب‌ بندی را بررسی کنید.
در هنگام تعمیرات اساسی حتماً از گریس مناسب و تمیز استفاده کنید.
شکستگی و ترک‌ خوردگی
به دلایل مختلف ممکن است در رینگ‌ های بلبرینگ ترک ایجاد شود. شایع‌ ترین علت، حرکات خشن هنگام نصب یا جدا کردن بلبرینگ‌ ها است. ضربات چکش که مستقیماً بر روی رینگ اعمال می‌شود، ممکن است باعث ایجاد ترک‌های ریز شود و درنتیجه وقتی بلبرینگ به کار می‌رود، تکه‌ هایی از حلقه می‌شکند. بالا رفتن بیش‌ ازحد روی نشیمنگاه یکی دیگر از دلایل ترک‌ خوردگی حلقه است. پوسته‌ پوسته شدن، که به دلایلی رخ‌ داده است، به‌عنوان شکاف شکستگی عمل می‌کند و ممکن است منجر به ترک خوردن رینگ بلبرینگ شود. همین امر در مورد خوردگی فرتینگ نیز صدق می‌کند.

پدیده‌ ها
ترک‌ها شامل ترک‌های خفیف، شکافتن و شکستگی است.
تراشه‌ها نوعی خرابی هستند که در قسمت خاصی از رینگ بلبرینگ رخ می‌دهد.
شکستگی اجباری
علاوه بر بارهای ضربه‌ ای، شکست اجباری معمولاً به دلیل تلاش برای نصب بلبرینگ‌ ها در محفظه‌ ها یا روی شفت‌ هایی با شکل نامناسب یا ابعاد نادرست ایجاد می‌شود. استفاده از ابزار نادرست یا مونتاژ بر روی ژورنال‌ های محوری که شکل نامناسب و اندازه نادرست دارند می‌تواند باعث شکستگی رینگ شود.

چگونه از شکستگی اجباری اجتناب کنیم؟
قبل از نصب، مطمئن شوید که ژورنال‌ ها اندازه مناسبی دارند.
از ابزار صحیح استفاده کنید.
هرگز از چکش روی هیچ جزء استفاده نکنید.
فرسودگی بلبرینگ ها
محصولات پیشنهادی:بلبرینگ تماس زاویه ای NTN
شکستگی فرسودگی
شکست فرسودگی زمانی اتفاق می‌افتد که به دلیل خمش چرخه‌ ای از استحکام خستگی فراتر رود، به‌عنوان‌ مثال اگر رینگ‌ های بلبرینگ به‌اندازه کافی پشتیبانی نشده باشند و تحت نیروهای خمشی در حال خدمت قرار نگیرند. یک ترک ایجاد می‌شود که سپس تا زمانی که ترک از طریق رینگ رشد کند، منتشر می‌شود.

چگونه از شکستگی فرسودگی اجتناب کنیم؟
از درست بودن نشیمنگاه‌ های بلبرینگ اطمینان حاصل کنید.

خوردگی های بلبرینگ ها

شکستگی حرارتی
شکستگی حرارتی می‌ تواند در یک رینگ بلبرینگ رخ دهد که در آن اصطکاک ناشی از لغزش باعث گرما می‌شود. ترک‌ ها در سطوح تماس ایجاد می‌شوند و ممکن است زمانی اتفاق بیفتند که بلبرینگ به‌ درستی قرار نگرفته باشد و اجزای مجاور مانند رینگ‌ های پشتی و کلاهک‌ های انتهایی آزادانه بچرخند زیرا در موقعیت خود قفل نشده‌اند.

چگونه از شکستگی حرارتی اجتناب کنیم؟
هنگام نصب یک واحد غلتک مخروطی (TBU)، مطمئن شوید که همه اجزا به‌ درستی قفل‌ شده باشند.

شکستگی حرارتی

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/640/%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%A7



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 57
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ شیار عمیق، یکی از انواع یاتاقان های غلتشی می باشد که با توجه به طراحی و ساختارشان، بیشترین کاربرد را در صنعت دارند. این بلبرینگ ها ظاهری ساده و شیاری عمیق دایره ای شکل دارد این شیار ها با ساچمه های درشت و گرد پر میشوند و میتوانند در یک ردیف یا دو ردیف جا بگیرند و به چرخش ادامه دهند. بلبرینگ شیار عمیق در مقایسه با بلبرینگ های شیار سطحی قادر ب تحمل فشار و بار زیاد تری هستند؛ همچنین قابلیت تحمل بار شعاعی زیاد و قابلیت تحمل بار محوری کمتر از محدوده شعاعی را از هر دو طرف را دارند.

خرید بلبرینگ شیار عمیق (راهنمای انتخاب و خرید)
هنگام خرید بلبرینگ شیار عمیق باید بدانید بلبرینگ شما چه بلبرینگی است. راحت ترین روش خرید بلبرینگ دانستن کد بلبرینگ است. تمامی بلبرینگ ها دارای کد خاصی هستند که معمولا روی خود بلبرینگ نوشته می شود. شما با دادن شماره فنی بلبرینگ به فروشنده به راحت ترین روش میتوانید بلبرینگ خود را خریداری کنید. در صورتی که شماره فنی بلبرینگ را ندارید می توانید با اندازه گیری قطر داخلی، خارجی و ارتفاع بلبرینگ خرید خود را انجام دهید. شما میتوانید برای خرید بلبرینگ اطلاعات بلبرینگ را برای کارشناسان فروش ما در کالا صنعتی ارسال کنید تا شما را راهنمایی کنند. باید توجه داشته باشید که هنگام خرید بلبرینگ ممکن است به مشکلاتی برخورد کنید که در ادامه به بررسی دو مورد از اساسی ترین مشکلات مشتریان میپردازیم:

کد فنی بلبرینگ
بلبرینگ های شیار عمیق همگی با عدد 6 شروع می شوند و به این بلبرینگ ها، بلبرینگ های سری شش هزاری نیز گفته می شود. همانطور که گفته شد بلبرینگ شیار عمیق با قفسه های متفاوت و به صورت باز یا آب بندی شده تولید می شود. نوع قفسه و آب بند با پسوند در کد فنی مشخص می شود پس هنگام خرید باید کد فنی به صورت کامل و با تمامی پسوند ها اعلام بیان شود.

برند و اصالت بلبرینگ
مهم ترین نکته و دغدغه اکثر خریداران اصالت بلبرینگ است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی بسیار زیاد شده است و مشتریان ترس خرید از کالای تقلبی دارند. راه های زیادی هست برای تشخیص بلبرینگ اصل از تقلبی که نیاز به تجربه بسیار بالایی دارد ولی بهترین راه برای خرید بلبرینگ اصل، خرید از فروشنگان معتبر است. ما در کالا صنعتی انواع بلبرینگ ها را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهیم.

انواع بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیارعمیق به طور کلی به دو دسته بلبرینگ تک ردیفه و دو ردیفه تقسیم می شود. همانطور که از نام آن ها پیدا است بلبرینگ تک ردیفه دارای یک ردیف عناصر غلتان می باشد در حالی که بلبرینگ دو ردیفه دارای دو ردیف از عناصر غلتان است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه بدنه فولاد ضد زنگ
بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه
بلبرینگ شیارعمیق به طور کلی به دو دسته بلبرینگ تک ردیفه و دو ردیفه تقسیم می شود. همانطور که از نام آن ها پیدا است بلبرینگ تک ردیفه دارای یک ردیف عناصر غلتان می باشد در حالی که بلبرینگ دو ردیفه دارای دو ردیف از عناصر غلتان است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه همه کار هستند و بیشترین کاربرد را بین تمامی بلبرینگ ها دارند. این بلبرینگ غیر قابل تفکیک، مناسب برای سرعت های بالا و قوی در عملکرد هستند و به نگهداری کمی نیاز دارند. مسیر شیار های عمیق و انطباق نزدیک بین مسیر شیار ها و توپ ها ، بلبرینگ شیار عمیق را قادر می سازد تا بارهای محوری را در هر دو جهت ، علاوه بر بارهای شعاعی، حتی در سرعت های بالا ، در خود جای دهند. بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه به صورت آب بند شده (فلزی و پلاستیکی) یا باز و با قفسه های متفاوت (فولادی، برنجی، فیبری) تولید می شوند.

قفسه بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه
قفسه بلبرینگ شیار عمیق تک ریدفه

با توجه به طراحی، سری، اندازه و کاربرد، قفسه بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه متفاوت است. قفسه بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه از سه متریال متفاوت فولادی، برنجی و فیبری (پلی آمید) تولید می شوند. هر کدام از این قفسه ها دارای کد اختصاصی هستند که در پسوند بلبرینگ نشان داده شده اند. اگر پسوند بلبرینگ بدون کد قفسه باشند به این معنا است که قفسه بلبرینگ از جنس فولادی است.

بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه
بلبرینگ شیارعمیق دو ردیفه

بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه مانند بلبرینگ های تک ردیفه هستند و در کاربردهایی که بلبرینگ های تک ردیفه نمیتوانند بار وارد شده را تحمل کنند، از این بلبرینگ ها استفاده می شود. این بلبرینگ می تواند بارهای محوری و بارهای شعاعی از هر دو طرف را تحمل کنند. این بلبرینگ ها با قفسه فیبری تولید می شوند.

قفسه بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه
قفسه بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه تنها با قفسه فیبری تولید می شوند. پسوند قفسه فیبری در کد فنی بلبرینگ TN9 است. باید به این مورد توجه کرد هنگامی که در دماهای بالا استفاده می شود، برخی از روان کننده ها می توانند تأثیر مخربی بر روی قفس بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه که پلی آمید است، داشته باشند.

برندهای بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ های شیار عمیق توسط کارخانه های مختلفی تولید می شوند که هر کدام دارای کیفیت متفاوتی است. به صورت کلی برند های بلبرینگ شیار عمیق به سه دسته اروپایی، ژاپنی و چینی تقسیم می شوند. بیشترین کیفیت را میان برند های بلبرینگ شیار عمیق، برند های اروپایی دارند و به طبع قیمت آن ها بیشتر است. از برند های مطرح اروپایی می توان به SKF و FAG اشاره کرد. پس از بلبرینگ های اروپایی، برند های ژاپنی کیفیت بالاتری دارند. بلبرینگ های ژاپنی نسبت به قیمتی که دارند، کیفیت مطلوبی را نیز ارائه می دهند. از برند های بلبرینگ شیار عمیق ژاپنی می توان به NACHI، NSK، NTN، KOYO اشاره کرد. در نهایت برای کاربردهایی که سنگین نیستند و به بلبرینگ فشار زیادی وارد نمی شود، بلبرینگ های چینی پیشنهاد می شود. بلبرینگ های چینی مقرون به صرفه هستند و برای کاربردهای سبک بسیار مناسب هستند. از برند های چینی می توان به DKFL و KG اشاره کرد. جهت دسترسی راحت به برندها به اول همین صحفه مراجعه کنید.

قیمت بلبرینگ شیار عمیق
قیمت بلبرینگ شیار عمیق به چندین عامل بستگی دارد که از جمله اصلی ترین موارد آن‌ عبارتند از:

ابعاد بلبرینگ: ابعاد بلبرینگ شیار عمیق، از جمله قطر داخلی، قطر خارجی و عرض، مستقیماً بر روی قیمت آن تأثیر می‌گذارد. بلبرینگ‌های بزرگتر و با ابعاد بزرگتر معمولاً قیمت گران‌تری دارند.
کیفیت و نوع بلبرینگ: بلبرینگ‌های با کیفیت بالا و برندهای معتبر معمولا قیمت بالاتری دارند. نوع بلبرینگ نیز نقشی در قیمت آن ایفا می‌کند، زیرا برخی از بلبرینگ‌ها برای شرایط و کاربردهای خاص طراحی و ساخته می‌شوند و همچنین می‌توانند دارای ویژگی‌ها و توانایی‌های مختلفی باشند. در نتیجه قیمت بلبرینگ شیار عمیق بالاتر میرود.
ظرفیت باربری: بلبرینگ‌هایی که قادر به تحمل بارهای سنگین‌تر هستند و برای کاربردهای صنعتی و سنگین طراحی شده‌اند، معمولاً قیمت بیشتری دارند.
متریال: نوع مواد استفاده شده در ساخت بلبرینگ نقشی در قیمت آن دارد. بلبرینگ‌های ساخته شده با مواد با کیفیت و مقاوم معمولاً گران‌تر هستند.
کارکرد بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق همانطور که گفته شد از دو رینگ داخلی و خارجی، قفسه و عناصر غلتان تشکیل شده است. کارکرد بلبرینگ شیار عمیق به گونه ای است که رینگ داخلی به شفت و رینگ خارجی به بدنه دستگاه متصل می شود. با چرخش شفت، عناصر غلتان نیز میچرخند و باعث انتقال حرکت دوار با کمترین اصطکاک می شود. در برخی از کاربردها، کارکرد بلبرینگ شیار عمیق نیازمند این است که بلبرینگ متناسب با محیط باشد. به عنوان مثال در محیط های با گرد و غبار و مرطوب باید از بلبرینگ شیار عمیق با آب بند پلاستیکی استفاده کرد تا از ورود گرد و غبار و رطوبت به داخل بلبرینگ و آسیب رساندن به اجزا آن جلوگیری شود.

مشخصات فنی بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ های شیار عمیق همانطور که اشاره شد پرکاربردترین انواع یاتاقان های غلتشی هستند. بلبرینگ ها و رولبرینگ ها هر کدام دارای مشخصات و ویژگی های خاصی هستند. مشخصات بلبرینگ شیار عمیق به دلیل طراحی ساده، عملکرد مناسب و غیر قابل تفکیک، منجصر به فرد است. برخی از مشخصات بلبرینگ شیار عمیق عبارت اند از:

هم به صورت تک ردیفه و هم به صورت دو ردیفه تولید می شود.
کارکرد نرم
کیفیت بالا
تحمل سرعت های بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی از هر دو طرف
بلبرینگ شیار عمیق یکی از پر مصرف ترین بلبرینگ های موجود در صنایع
تحمل بار محوری و شعاعی
طراحی و تولید شیار و ساچمه به طور دقیق و تطابق کامل در حین کار
کاسه نمدهای فلزی یا پلاستیکی
مزایای بلبرینگ شیار عمیق
همانطور که گفته شد، بلبرینگ های شیار عمیق بیشترین کاربرد را دارند. همچنین این بلبرینگ ها مزیت های زیادی دارند که باعث شده تا این اندازه مورد استفاده قرار بگیرند. در ادامه به برخی از مزیت های بلبرینگ شیار عمیق اشاره شده است:

عمر طولانی
نیاز به روانکاری کم
قطعه ای ساده با قیمت اقتصادی
اصطکاک کم
عملکرد بدون صدا
ظرفیت تحمل بار محوری و شعاعی زیاد
کمپرسورها
توربین ها
همانطور که گفته شد کاربرد بلبرینگ شیار عمیق برای کاهش اصطکاک در شفت های دوار است که در تمامی دستگاه های گفته شده، بلبرینگ شیار عمیق کاربرد دارد.

معایب بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق در کنار مزایای متعددی که دارد، نسبت به سایر بلبرینگ ها، دارای معایبی نیز هست. برخی از معایت بلبرینگ شیار عمیق عبارت اند از:

فضای بیشتری اشغال می کند.
تحمل ضعیف بارهای ضربه ای
عدم تحمل بارهای محوری از هر دو طرف
صدای بیشتر نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق
اجزای بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ های شیار عمیق به طور کلی از چندین قطعه تشکیل شده اند. این قطعات شامل رینگ داخلی، رینگ خارجی، عناصر غلتان، قفسه و آب بند هستند. رینگ داخلی، رینگ خارجی و عناصر غلتان در تمامی بلبرینگ های شیار عمیق یکی است ولی نوع قفسه و آب بند با توجه به نوع بلبرینگ متفاوت می باشد. در تصویر زیر اجزا بلبرینگ شیار عمیق را مشاهده می کنید.

اجزای بلبرینگ شیار عمیق

ساچمه
رینگ داخلی
رینگ خارجی
قفسه
آب بند (بعضی بلبرینگ ها دارای سیل یا آب بند هستند.)
کاربرد بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ های شیار عمیق پرمصرف ترین نوع بلبرینگ هستند و برای بسیاری از صنایع مختلف مناسب هستند. مطابق با این تطبیق پذیری در بسیاری از کاربرد های مختلف، آنها در طیف گسترده ای از طرح ها، انواع و اندازه ها در دسترس هستند. در اینجا نمونه ‌هایی از کاربرد هایی که در آنها می‌توان از بلبرینگ‌ های شیار عمیق استفاده کرد، آورده شده است:

موتورهای الکتریکی و ژنراتورها
کشاورزی
جابجایی مواد
گیربکس های صنعتی
پمپ های صنعتی
فن و هواکش های صنعتی
دو و سه چرخ
ماشین ها و کامیون های سبک

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1015/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82ask.com/?o=1473171



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی نوعی گیربکس کاهنده است که برای کاهش سرعت منبع ورودی (الکتروموتور) و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود؛ اجزای اصلی این گیربکس صنعتی شامل یک شفت با رزوه‌های مارپیچ (ماردون) و یک چرخ‌دنده حلزونی است. محور ورودی و خروجی گیربکس حلزونی با زاویه ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر قرار گرفته‌اند. از جمله مزایای گیربکس‌های حلزونی در مقایسه با سایر گیربکس‌ها می‌توان به ابعاد کوچک‌تر، زاویه ۹۰ درجه شفت‌ها و عدم برگشت‌پذیری در نسبت تبدیل بالاتر از ۱:۴۶ اشاره کرد. گیربکس‌های حلزونی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انواع گیربکس های حلزونی
گیربکس‌های حلزونی را بر اساس پارامترهای مختلفی مانند طراحی ظاهری، نوع ورودی و خروجی و مشخصات فنی دیگر می‌توان دسته‌بندی نمود؛ اما رایج‌ترین نوع دسته‌بندی گیربکس‌های حلزونی بر اساس شکل ظاهری آن‌ها است.

انواع گیربکس حلزونی

انواع گیربکس حلزونی بر اساس شکل ظاهری پوسته عبارت‌اند از:

گیربکس حلزونی دایره‌ای (VF و MVF)
گیربکس حلزونی مکعبی یا کتابی
نحوه کار گیربکس حلزونی دایره‌ای و مکعبی مشابه هم بوده و این دو گیربکس، صرفاً از نظر ظاهری و برخی از مشخصات فنی با یکدیگر تفاوت دارند.

انواع گیربکس حلزونی براساس نوع ورودی

منظور از ورودی گیربکس حلزونی، نوع شفت ورودی و نحوه اتصال الکتروموتور و گیربکس است؛ انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع شفت ورودی (ماردون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سالید شفت: در این گیربکس‌ها، ماردون به‌صورت شفت نری توپر است؛ گیربکس‌های VF و برخی از انواع گیربکس مکعبی از این نوع ورودی استفاده می‌کنند.
هالو شفت: هالو شفت یا شفت مادگی، نوع دیگری از انواع ورودی گیربکس‌های حلزونی است؛ در این حالت، موتور و گیربکس به‌صورت مستقیم به‌وسیله فلنج به هم متصل می‌شوند.
انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع خروجی

خروجی گیربکس حلزونی، نحوه اتصال گیربکس با تجهیز بعدی را مشخص می‌کند. به‌طورکلی، همه گیربکس‌های حلزونی از نوع هالوشفت بوده و به دو دسته پایه‌دار و فلنج دار تقسیم می‌شوند. در گیربکس‌های حلزونی پایه‌دار که با نام نرمال نیز شناخته می‌شوند؛ پایه‌های گیربکس که به پوسته متصل شده است، به‌وسیله پیچ به شاسی متصل می‌شود. گیربکس‌های فلنج دار نیز در دو نوع فلنج بزرگ (FF یا F) و فلنج کوتاه (C یا FC) عرضه می‌شوند.

موتور گیربکس حلزونی
انتخاب الکتروموتور مناسب برای یک گیربکس حلزونی نیازمند دانش فنی و محاسبات توان، سرعت، گشتاور و بررسی ابعاد هر دو دستگاه است؛ به‌همین‌علت، برخی خرید موتور گیربکس حلزونی را به خرید جداگانه این دو دستگاه ترجیح می‌دهند. موتور گیربکس حلزونی که با نام الکتروگیربکس حلزونی نیز شناخته می‌شود، ترکیب یک گیربکس حلزونی و الکتروموتور است که به‌صورت مستقیم با هم کوپل شده‌اند. همه گیربکس‌های حلزونی با ورودی هالوشفت، در صورت سفارش مشتریان می‌توانند به‌صورت موتور گیربکس ارائه شوند.

خرید گیربکس حلزونی
برای خرید گیربکس حلزونی متناسب با نیاز یک صنعت یا کاربرد صنعتی، ابتدا باید نیازهای موردنیاز به‌دقت بررسی شود و سپس باتوجه‌به آن‌ها گیربکسی با مشخصات مناسب انتخاب شود. مهم‌ترین مشخصاتی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شوند، عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: در ابتدا باید بر اساس نوع کاربرد، تیپ گیربکس را مشخص نمایید؛ پس از اینکه تیپ گیربکس (گرد یا مکعبی) انتخاب شد باید مشخصات فنی آن‌ها را بررسی کنید.
نسبت تبدیل: یکی از مهم‌ترین مشخصات فنی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شود، نسبت تبدیل یا نسبت دنده است. نسبت دنده تعیین‌کننده سرعت خروجی گیربکس است و درصورتی‌که به‌درستی انتخاب نشود به گیربکس و سایر تجهیزات وابسته آسیب می‌رساند.
توان موتور: هر گیربکس ظرفیت مشخصی برای تحمل توان الکتروموتور دارد؛ در هنگام خرید گیربکس حلزونی، باید آن را متناسب با توان موتور انتخاب نمایید.
نوع چرخ‌دنده: اکثر گیربکس‌های حلزونی از چرخ‌دنده‌های حلزونی استفاده می‌کنند؛ اما برخی از برندهای معتبر مانند گیربکس SEW علاوه بر دنده حلزونی از یک جفت دنده هلیکال نیز در محصولات خود استفاده می‌کنند که موجب بهبود راندمان و افزایش بازه نسبت تبدیل گیربکس می‌شود.
جنس چرخ‌دنده: چرخ‌دنده‌های حلزونی از سه آلیاژ نیکل-برنز، فسفر-برنز و آلومینیوم-برنز تولید می‌شوند؛ که به ترتیب نیکل-برنز بیشترین مقاومت و بیشترین قیمت را داشته و آلومینیوم-برنز برای کاربردهای سبک‌تر و قیمت پایین‌تر استفاده می‌شود.
برند سازنده: پس از بررسی مشخصات فنی، برند سازنده نیز می‌تواند یکی از عوامل مؤثر در انتخاب و خرید گیربکس حلزونی باشد.
برای خرید گیربکس حلزونی از معتبرترین برندهای ایرانی و جهانی، با کارشناسان کالا صنعتی از طریق شماره‌ تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ در تماس باشید.
قیمت گیربکس حلزونی
قیمت گیربکس حلزونی باتوجه‌به نوع گیربکس و مشخصات فنی آن تغییر می‌کند. برای مشاهده قیمت گیربکس‌های حلزونی، باید به صفحه هر محصول مراجعه نموده و یا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید. از جمله عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: به‌طور‌ کلی، گیربکس‌های کتابی قیمت بیشتری نسبت‌به گیربکس‌های حلزونی گرد دارند.
سایز گیربکس: قیمت گیربکس حلزونی کوچک، کم‌تر از گیربکس‌های سایزهای بزرگ‌تر است.
برند گیربکس: برندهای معتبر گیربکس، قیمت بیشتری نسبت به محصولات کم‌تر شناخته‌ شده دارند؛ به عنوان مثال، قیمت گیربکس حلزونی ایتالیایی، نسبت به گیربکس‌های چینی و ایرانی بسیار بیش‌تر است.
نحوه نصب: یکی از عوامل مؤثر در قیمت گیربکس‌های حلزونی گرد (VF و MVF) نحوه نصب آن‌ها است؛ اما در مورد گیربکس‌های کتابی، نحوه نصب تأثیری بر قیمت ندارد. به‌صورت‌کلی، گیربکس‌های تیپ FC (فلنج‌دار) قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های تیپ N (نرمال-پایه‌دار) دارند.
وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر عرضه گیربکس‌های حلزونی از برندهای معتبر، نماینده و عاملیت فروش بسیاری از این برندها نیز بوده و گیربکس‌های حلزونی را با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش ارائه می‌نماید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی
یکی از مزایای گیربکس حلزونی، امکان نصب در جهت‌های مختلف است؛ منظور از نحوه نصب، حالت‌های مختلف اتصال موتور و گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی است. در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس حلزونی گرد را مشاهده می‌کنید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس کتابی را مشاهده می‌نمایید.

نحوه نصب گیربکس‌های حلزونی مکعبی

مزایای گیربکس حلزونی
از جمله مزایای گیربکس حلزونی نسبت به گیربکس‌های هلیکال، خورشیدی و ... عبارت‌‌‌‌اند از:

تعمیر و نگهداری آسان
پایین‌ترین قیمت در گیربکس‌های صنعتی
راه اندازی بسیار ساده
روغنکاری ساده و آسان در طول زمان مصرف
خاصیت خود قفل شوندگی و عدم برگشت پذیری در نسبت های تبدیل بالای 46
کاربرد گیربکس حلزونی
از گیربکس‌های حلزونی در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود؛ رایج‌ترین کاربردهای این گیربکس‌ها، به عنوان گیربکس بالابر ساختمانی و گیربکس نانوایی است. برخی از کاربردهای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

نانوایی
بالابر ساختمانی
نوار نقاله
میکسرها
صنایع غذایی
صنایع بسته‌بندی
اجزای اصلی گیربکس حلزونی
ماردون
چرخ دنده
پوسته گیربکس
بلبرینگ
کاسه نمد
اجزای اصلی گیربکس حلزونی

تعمیر گیربکس حلزونی
یکی از دغدغه‌های اصلی صاحبان صنایع و گیربکس‌های صنعتی، تعمیر و نگهداری آن‌ها است. منظور از تعمیر گیربکس حلزونی، تعویض قطعات آسیب‌دیده آن‌ها است. برای گیربکس‌های ایرانی امکان تأمین قطعات وجود دارد ولی برای گیربکس‌های چینی و اروپایی امکان تأمین قطعات یدکی وجود ندارد و در صورت خرابی، باید گیربکس را تعویض نمایید. همچنین در مورد گیربکس‌های حلزونی تا سایز 63، قیمت قطعات بسیار بالا بوده و تعمیر آن‌ها مقرون‌به‌صرفه نیست؛ اما برای سایزهای بزرگ‌تر، تعمیر گیربکس نسبت به تعویض آن مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

بهترین برندهای گیربکس حلزونی
بهترین برندهای گیربکس حلزونی

تولید کنندگان مختلفی در سراسر جهان در زمینه گیربکس های حلزونی تخصص دارند اما برخی از آن ها به دلیل طراحی های متفاوت و خاص، امکانات بیشتر و خدمات پس از فروش بهتری دارند، در نظر مخاطبان ارزش بیشتری پیدا کرده اند. در ادامه لیست بهترین برندهای گیربکس حلزونی را معرفی خواهیم کرد:

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/108/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

این کنترلر در سیستم ها و صنایع بسیاری به کار میرود. در ابتدا فرآیندهای صنعتی و همچنین صنایع با استفاده از رله ها کنترل می شدند. پنل های کنترل رله ای باید به صورت منظم جایگزین می شدند. جایگزینی پنل های کنترل رله ای مشکلات بسیاری را برای سیستم ایجاد می کرد و باعث بالا رفتن هزینه سیستم نیزمی شد. برای رفع این مشکلات کنترل کننده منطقی برنامه پذیر plc طراحی و ساخته شد.

کنترلر PLC چیست

کنترلر PLC چیست؟
کنترل کننده منطقی برنامه پذیر plc (programmable logic controlle ) یک رایانه دیجیتال است که یکی از کاربردهای آن اتوماسیون فرآیندهای الکترومکانیکی در صنایع مختلف است. این کنترل کننده ها به صورتی طراحی شده اند که برای شرایط سخت مناسب بوده و در برابر سرما، گرما، گرد و غبار، رطوبت و غیره محافظت شده اند. همچنین این کنترلر مانند مدار فرمان الکتریکی کنترل گر است و برخلاف مدار فرمان الکتریکی منطقی می باشد. کنترلر plc شامل یک میکرو سنسور است که برنامه ریزی آن با استفاده از زبان کامپیوتر است. برنامه در کامپیوتر نوشته می باشد و به وسیله یک کابل در کنترلر plc دانلود میشود. ارسال برنامه در plc را دانلود و خواندن برنامه از روی آن را آپلود می گویند. برنامه دانلود شده در حافظه غیرقابل انعطاف کنترل کننده برنامه پذیر plc ذخیره می شود. درحین انتقال پنل های کنترل رله به کنترلر plc سخت افزار منطقی رله با برنامه ای که توسط کاربر در کنترلر plc دانلود شده است، عوض می شود. یک زبان برنامه نویسی بصری به نام Ladder Logic برای برنامه نویسی کنترلر plc طراحی شده است.

سخت افزار کنترلر PLC
اجزای سخت افزاری این کنترلر عبارت است از:

CPU
حافظه
ورودی/خروجی
واحد منبع تغذیه
سیستم برنامه نویسی
نمای کلی سیستم کنترلر PLC به صورت زیر می باشد:

نمایی از سیستم کنترلر plc

اجزای کنترلر PLC
در ادامه به توضیح هریک از اجزای نام برده شده می پردازیم:

CPU
CPU شامل عملگر ریاضی و منطقی، رابط کامپیوتری و بخش های دیگری می شود. CPU مانع از ایجاد اشتباهات در کنترل کننده می شود.

حافظه Memory
حافظه کنترلر plc دو نوع است :

ROM یا حافظه دائم: تراشه ای خاص می باشد . این تراشه حاوی برنامه ای است که توسط کارخانه تعبیه شده و وظیفه آن مشابه سیستم عامل DOS در کامپیوتر شخصی است. همچنین این حافظه در حین عملیات CPU نمی تواند تغییر یابد یا پاک شود حتی هنگامی که تغذیه CPU قطع می شود.
RAM یا حافظه موقت: تراشه ای نیمه رسانا است که می توان در آن برنامه نوشت . اطلاعات موجود در حافظه RAM با قطع تغذیه پاک می گردد.
بخش ورودی I/O
ورودی کنترلر plc حاوی حسگرها و سوئیچ ها است.

بخش خروجی O/P
خروجی کنترلر plc شامل موتور پمپ لامپ و سلونوئید می شود و برروی دستگاه های دیگر کنترل می شود.

منبع تغذیه
بسیاری از نمونه های موجود در بازار plc با منبع 220 ولت AC یا 24 ولت DC کار می کنند اما بعضی از آن ها منبع تغذیه جداگانه دارند.

عملکرد PLC
عملکرد plc

کنترلر plc در سه مرحله عمل می کند:

1- اسکن ورودی
حالت ورودی متصل شده به صورت خارجی اسکن می شود. ورودی شامل لیمیت سوئیچ، سوئیچ فشار و ... می شود.

2- اسکن برنامه
برنامه ای که بارگذاری شده است در کنترل کننده اجرا می شود.

3- اسکن خروجی
منابع ورودی برروی پورت های خروجی کنترل دارند تا آن ها را خاموش یا روشن کنند. خروجی ها عبارتند از سلونوئید ،شیرها ، موتورها ، پمپ ها و ... باتوجه به مدل کنترلر plc رله های خروجی می تواند ترانزیستورها، ترایس ها و یا رله ها باشند.

انواع plc از نظر اندازه ، حافظه ، تعداد ورودی/خروجی
اندازه PLC تعداد خطوط ورودی و خروجی اندازه حافظه به کیلو
کوچک 40/40 1
متوسط 128/128 4
بزرگ بیش از 128/ بیش از 128 بیش از 4
کاربردهای PLC
روشن و خاموش کردن موتور
کنترل سایت کارخانه ها و دستگاه های صنعتی، نظارت و حفاظت
کنترل سرعت موتور
نصب در سیستم های چند قسمتی
کنترل سامانه هایی با حجم کوچک (تعداد ورودی و خروجی های محدود)
کنترل هم زمان تعداد کمتری از پروسه ها یا کنترل دستگاه های مجزای صنعتی
و ...
مزایای استفاده از PLC
قابلیت برنامه ریزی آسان
مقاوم در برابر نویز و رطوبت و درجه حرارت
ارتباط بین ورودی و خروجی
جایگزین مناسب مدار فرمان است اما چون منطقی می باشد دارای اشتباه کمتر و در برخی موارد مقرون به صرفه اقتصادی است و کار با آن ساده تر و بهتر است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1159/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-plc



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : شنبه 19 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

اهمیت بالابرهای ساختمانی بر کسی پوشیده نیست؛ کافی است تصور کنید ساخت بناهای مهمی مانند برج ایفل، ساختمان امپایر استیت یا برج میلاد بدون کمک بالابرها چقدر طولانی، سخت و غیر ممکن می شد. هرچه ساختمان ها بلندتر باشند، جابجایی مصالح و تجهیزات ساختمانی نیز سخت تر می شود. اما همان اندازه که بالابرهای ساختمانی برای ساخت و ساز مهم هستند، گیربکس بالابر ساختمانی برای بالابرها مهم است. تقریباً در تمامی تجهیزاتی که برای بلند کردن بارها استفاده می شوند، مانند جرثقیل، لیفتراک، کامیون و بالابرهای ساختمانی از انواع گیربکس صنعتی استفاده می شود ولی در بالابرهای ساختمانی بیشتر گیربکس حلزونی به کار می رود.

گیربکس بالابر ساختمانی

با توجه به اهمیت این تجهیزات، باید علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی را به سرعت ریشه یابی کرد و اقدامات لازم برای تعمیر آن ها را انجام داد. گرچه تعمیر گیربکس کاری تخصصی است ولی تشخیص علائم خرابی آن نیاز به دانش فنی و تخصصی ندارد. در این مقاله قصد داریم مهم ترین علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی را معرفی کنیم که مشکلات گیربکس را پیش از آن که خیلی جدی شوند و به کل سیستم آسیب بزنند، رفع نمایید.

گیربکس بالابر

7 مورد از مهم ترین علائم خرابی گیربکس بالابر
صدای غیر معمول
لرزش
کاهش قدرت یا سرعت
نشت روغن
تولید حرارت بیش از حد
قطع مکرر کلیدها و تجهیزات ایمنی
افزایش مصرف انرژی
در ادامه هریک از این موارد را شرح می دهیم. همچنین در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم مقاله عیب یابی گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.

صدای غیر معمول گیربکس
یکی از بارزترین علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی، وجود صداهای غیرعادی گیربکس در حین کار بالابر است. اگر از گیربکس بالابر صدای خراش، ناله یا صدای کوبیدن به گوش می رسد، می تواند نشانه ای از آسیب داخلی یا ناهماهنگی دنده ها باشد. این صداها ممکن است ناشی از فرسودگی یاتاقان ها، آسیب دیدگی چرخ دنده ها یا روغن کاری نامناسب و ناکافی گیربکس باشد. به هیچ عنوان صدای غیر معمول گیربکس را نادیده نگیرید زیرا ممکن است در طول زمان بدتر شده و منجر به خرابی کل گیربکس و لوازم مرتبط با آن شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه روغن کاری گیربکس، مقاله روش های روغنکاری گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.

لرزش زیاد گیربکس
یکی دیگر از نشانه های خرابی گیربکس بالابر، لرزش یا تکان های بیش از حد در حین کار است؛ لرزش بیش از حد ممکن است به دلیل ناهماهنگی چرخ دنده ها، فرسودگی یاتاقان و یا آسیب دیدگی شفت ها رخ دهد. اگر افزایش ارتعاشات و یا لرزش های شدیدی که قبلاً وجود نداشتند را مشاهده کردید، حتماً علت آن ها را ریشه یابی کنید و به سرعت گیربکس بالابر را تعمیر نمایید. نادیده گرفتن لرزش زیاد گیربکس می تواند منجر به آسیب دیدگی بیشتر آن شود و حتی سایر اجزای بالابر را نیز دچار مشکل کند.

کاهش قدرت یا سرعت گیربکس
کاهش قابل توجه قدرت یا سرعت در طول عملیات بالابری نیز می تواند یکی از علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی باشد. اگر متوجه شدید که گیربکس نمی تواند به سرعت عادی خود برسد و یا حداکثر ظرفیت بار خود را حمل نماید، به دنبال ریشه مشکل در اجزای داخلی گیربکس باشید. معمولاً کاهش قدرت یا سرعت گیربکس در نتیجه فرسوده شدن چرخ دنده ها، آسیب دیدگی یاتاقان ها یا روغن کاری ناکافی گیربکس باشد و کارایی و ایمنی بالابر ساختمانی را به خطر اندازد.

نشت روغن از گیربکس بالابر ساختمانی
نشت روغن از گیربکس بالابر ساختمای

خرابی گیربکس بالابر را می توان بر اساس نشت روغن نیز تشخیص داد؛ اگر متوجه لکه های روغن در محیط اطراف گیربکس و یا روی پوسته آن شدید، حتماً مهر و موم های گیربکس را به دقت بررسی کنید. نشت روغن از گیربکس بالابر ساختمانی می تواند باعث افزایش اصطکاک و تسریع سایش چرخ دنده ها و یاتاقان ها شود و برای جلوگیری از آسیب دیدگی جدی گیربکس باید به سرعت به آن رسیدگی شود.

حرارت بیش از حد گیربکس
داغ شدن و حرارت بیش از حد گیربکس در حین کار، یکی دیگر از علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی است. اگر گیربکس بالابر در حین کار به طور غیرمعمول داغ می شود، می تواند نشانه ای از روغن کاری ناکافی، اصطکاک بیش از حد یا ناهماهنگی دنده ها باشد. حرارت بیش از حد گیربکس، سایش اجزای داخلی آن را تسریع نموده و منجر به خرابی زودهنگام گیربکس می شود. نظارت منظم بر دمای گیربکس و رسیدگی سریع به افزایش دمای آن تأثیر زیادی در جلوگیری از آسیب دیدگی جدی گیربکس بالابر ساختمانی دارد. با توجه به اینکه اغلب از گیربکس حلزونی برای بالابرهای ساختمانی استفاده می شود، پیشنهاد می کنیم مقاله تعمیر و نگهداری گیربکس های حلزونی را نیز مطالعه فرمایید.

قطعی مکرر کلیدها و تجهیزات ایمنی
بیشتر بالابرهای ساختمانی برای جلوگیری از حوادث و محافظت از کاربران به وسایل ایمنی مانند کلیدهای قطع کننده حرکت و سنسورهای اضافه بار مجهز شده اند. اگر این تجهیزات به طور مکرر در حین کار بالابر خاموش یا فعال شوند، ممکن است یکی از علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی باشد. خرابی گیربکس بالابر می تواند منجر به نوسانات غیرعادی بار یا حرکات نامنظم دستگاه شود و تجهیزات ایمنی را در مواقع غیر ضروری فعال نماید. بررسی علت قطعی مکرر کلیدها و تجهیزات ایمنی برای اطمینان از عملکرد ایمن بالابر ساختمانی ضروری است.

افزایش مصرف انرژی بالابر
افزایش ناگهانی مصرف انرژی توسط بالابر ساختمانی می تواند یکی از نشانه های غیرمستقیم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی باشد. هنگامی که گیربکس بالابر آسیب می بیند و یا اصطکاک بیش از حدی دارد، برای جبران عملکرد مؤثر خود به قدرت بیشتری نیاز دارد و باعث اعمال بار بیشتر روی الکتروموتور می شود. نظارت بر الگوی مصرف انرژی و بررسی افزایش قابل توجه آن، می تواند به شناسایی مشکلات بالقوه گیربکس و رفع آن ها کمک کند. اگر علاقمندید در خصوص موتور بالابر اطلاعات بیشتری کسب کنید، مقاله انتخاب موتور بالابر ساختمانی و انواع آن را مطالعه فرمایید.

نتیجه گیری: شناخت علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی برای اطمینان از عملکرد ایمن و کارآمد بالابرها بسیار مهم است. در این مقاله 7 مورد از مهم ترین علائم و نشانه های خرابی گیربکس بالابر را شرح دادیم که در صورت مشاهده آن ها باید به دنبال آسیب های احتمالی در اجزای گیربکس بگردید. پیشنهاد می کنیم در صورت مشاهده هریک از این علائم، با افراد متخصص در این زمینه مشورت نمایید تا بهتری راه برای رفع ایراد گیربکس را بیابید.

کارشناسان کالا صنعتی آماده ارائه مشاوره تخصصی در خصوص انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی و تعمیر و نگهداری انواع گیربکس های صنعتی از جمله گیربکس بالابر ساختمانی هستند. همچنین اطلاعات کامل و مفیدی در خصوص تعمیر گیربکس صنعتی در وبلاگ کالا صنعتی وجود دارد که پیشنهاد می کنیم حتماً مطالعه فرمایید.

منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1883/7-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 19 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در وسایل مکانیکی نیرو باید از یک منبع انرژی به منبع دیگری انتقال پیدا می کند. این انتقال نیرو و گشتاور توسط قطعات مانند کوپلینگ ها انجام می شود. رایج ترین و ارزان ترین شکل انتقال نیرو استفاده از تسمه و پولی می باشد. یکی از سوالاتی که همواره در ذهن مصرف کننده وجود دارد این است که چه تسمه و پولی برای کاربرد مد نظرشان مناسب است؟

در این مقاله ما سعی کردیم به ساده ترین شکل ممکن و بر اساس استاندارد های شرکت continental انتخاب تسمه و پولی را توضیح دهیم. شما با خواندن این مقاله متوجه می شوید چه تسمه و پولی برای کاربردتان مناسب است. همچنین در صورت نیاز می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید تا شما را در این مورد راهنمایی کنند. همچنین برای آشنایی با نحوه تولید آن می توانید مقاله ساخت تسمه و پولی را مطالعه کنید.

تسمه
همان طور که گفته شد از تسمه و پولی برای انتقال نیرو و گشتاور استفاده می شود. پولی همیشه بر روی قیمت چرخشی منبع انرژی نصب می شود تا نیرو و گشتاور را از طریق یک تسمه به دستگاه منتقل کند. تسمه ها دارای انواع متفاوتی هستند. در ادامه به بررسی انواع تسمه ها می پردازیم.

تسمه V
تسمه V انعطاف پذیر است و نیرو را از یک شفت به شفت دیگر منتقل می کند. تسمه V دارای سطح مقطع ذوزنقه‌ای است. تسمه V از پرکاربردترین تسمه ها می باشد که هنگام انتخاب تسمه و پولی، بسیاری این تسمه را انتخاب می کنند. این تسمه دارای مزایایی نظیر مناسب برای شرایط محیطی سخت، حداکثر انتقال قدرت، انعطاف پذیری بالا و... می باشد. این تسمه ها به ویژه در مکنده های صنعتی استفاده می شود.

تسمه V

تسمه استاندارد V
تسمه استاندارد V در کاربردهای انتقال قدرت استفاده می شوند. این تسمه ها در انواع مختلفی وجود دارند که به عنوان A، B، C، D، E، و Z تعیین می شوند. در انتخاب تسمه و پولی، برای استفاده از این نوع تسمه از جدول زیر استفاده می کنند:

انتخاب تسمه و پولی

نوع تسمه عرض ارتفاع
Z 10 6
A 13 8
B 17 11
C 32 14
D 40 19
E 38 23
تسمه گوه ای V
تسمه گوه ای V برای کاربردهای با فضای کم مورد استفاده قرار می گیرند. توان این تسمه بالاتر است به همین دلیل در انتخاب تسمه و پولی، هرجا نیاز به تسمه های کمتری باشد، از این تسمه ها استفاده می شود. جدول انواع این تسمه ها در زیر آورده شده است:

نوع تسمه عرض ارتفاع
SPZ 9.7 8
SPA 12.7 10
SPB 17 13
SPC 22 18
کاربرد تسمه V
انواع تسمه های V مانند تسمه نقاله ها برای کاربرد های متفاوتی استفاده می شوند به همین علت هنگام انتخاب تسمه و پولی، این تسمه ها خیلی پر طرفدار هستند. کاربردهای تسمه V در زیر آورده شده است:

خودرو
پمپ آب
کمپرسورهای هوا
دمنده صنعتی
مکنده
تولید
مزایای تسمه V
این تسمه ها دارای مزایای زیادی مانند ساختار فشرده، کاهش لرزش و... هستند که به برخی از اصلی ترین مزایای این تسمه ها در زیر اشاره شده است:

لغزش بین تسمه و پولی ناچیز است.
پولی که توسط یک تسمه V کار می کند عملکرد بی صدا دارد.
ساختار فشرده به دلیل فاصله کم بین مراکز پولی ها.
یک سیستم تسمه و پولی V لرزش را کاهش می دهد.
شیارهای V چسبندگی عالی را فراهم می کنند. از این رو، انتقال توان بالا امکان پذیر است.
تسمه تایم
تسمه تایم ها مانند تسمه V ها، این تسمه ها برای کاربردهای خانگی مناسب می باشند. تسمه تایم دارای ویژگی هایی نظیر صدای کم، مقاومت بالا، نگهداری رایگان و... می باشد.

تسمه تایم

تسمه تایم ها دنده هایی با گام های یکسان دارند که با پولی های مناسب خود کار می کنند. سایز گام های تسمه تایم ها در جدول زیر نشان داده شده است.

تسمه تایم گام (میلی متر)
T2.5 2.5
T5 5
T10 10
T20 20
AT5 5
AT10 10
AT20 20
MXL 2.03
XL 5.08
L 9.525
H 12.7
XH 22.2
3M 3
5M 5
8M 8
14M 14
طول تسمه
در انتخاب تسمه و پولی، برای تسمه ابعادی که اهمیت دارد عرض تسمه و طول مورد نیاز است. عرض تسمه با توجه به نیازهای کاربردی و پولی انتخاب می شود. برای طول تسمه می توانید از فرمول زیر استفاده کنید:

اندازه طول تسمه=(2C)+(1.57×(D+d))+((D-d)2/4C)

D: قطر پولی بزرگ
L: قطر پولی کوچک
C: فاصله مرکز پولی ها

پولی
پولی ها مانند تسمه ها در انواع متفاوت و برای کاربردهای مختلتی تولید می شوند. پولی ها هر کدام برای تسمه ای خاص تولید می شوند به این معنا که تسمه V باید با یک پولی V استفاده شود. انتخاب پولی ها بر اساس انتخاب تسمه ها باید انجام شود. برای استفاده از تسمه و نقاله نیاز است بدونیم چه گیربکس و الکتروموتوری استفاده می کنیم. نوع پولی و تسمه بستگی دارد که گیربکس چه وزنی را می تواند تحمل کند. پولی می تواند تک تسمه، دو تسمه، سه تسمه و بیشتر نیز باشد.

همان‌طور که گفته شد برای انتخاب پولی نیاز به دانستن نوع تسمه و شفت است. هنگامی که شما می خواهید از تسمه تایم استفاده کنید با توجه به آن پولی خود را انتخاب می کنید. برای انتخاب تسمه و پولی v با دانستن اطلاعات گیربکس و الکتروموتور نیز می توان پولی مورد نظر را انتخاب کرد.

انتخاب این پولی ها را در جدول زیر مشاهده می کنید:

وزن گیربکس پولی سمت موتور پولی سمت گیربکس
کمتر از 500 کیلوگرم 2 تسمه با قطر 8 سانتی متر 2 تسمه با قطر 12 سانتی متر
بین 500 تا 1000 کیلوگرم 3 تسمه با قطر 12 سانتی متر 2 تسمه با قطر 16 سانتی متر
بیشتر از هزار کیلوگرم 4 تسمه با قطر 20 سانتی متر 2 تسمه با قطر 20 سانتی متر
باید توجه داشتن ابعاد ارائه شده دقیق نیست و برای اطمینان بهتر است از اندازه شفت گیربکس و الکتروموتور نیز اطلاع داشته باشید تا بهترین انتخاب را انجام دهید.

در این مقاله متوجه شدیم تسمه و پولی مانند کوپلینگ ها برای انتقال نیرو بین دو شفت استفاده می شود و به بررسی و انتخاب تسمه و پولی های صنعتی و مورد استفاده در بازار پرداختیم. تسمه و پولی راحت ترین راه برای انتقال نیرو و گشتاور میان دو شفت می باشد. مهم ترین تسمه و پولی های مورد استفاده شده، تسمه و پولی V و تایم می باشند که در مورد آن ها صحبت شدیم. همچنین برای انتخاب طول تسمه و پولی فرمول و جداولی ارائه شد که به کمک آن ها می توانید تصمیم بهترین داشته باشید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1914/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%B3%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : جمعه 18 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skfask.com/?o=1473171



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

خرید کالای دست دوم مانند شمشیری دو لبه است که همزمان می تواند به نفع یا ضرر فرد تمام شود؛ گیربکس صنعتی هم از این قاعده مستثنی نیست. خرید گیربکس حلزونی دست دوم مزایایی مانند صرفه جویی در هزینه ها و در دسترس بودن کالا را به همراه دارد اما اگر جنس معیوب خریداری شود، می تواند هزینه های هنگفتی بابت خسارت و آسیب به گیربکس و سایر دستگاه های مرتبط مانند الکتروموتور وارد نماید.

این مقاله به عنوان یک راهنمای جامع خرید گیربکس حلزونی دست دوم می تواند نکات بسیار مفید و کاربردی در خصوص قیمت گیربکس حلزونی دست دوم به شما ارائه نماید. اما پیش از آنکه به این نکات بپردازیم، بهتر است کمی بیشتر درباره مزایای خرید گیربکس حلزونی دست دوم صحبت کنیم.
با ما همراه باشید.

نکات مهم پیش از خرید گیربکس حلزونی دست دوم
بازرسی بصری گیربکس حلزونی دست دوم
نصب و تراز بودن گیربکس حلزونی دست دوم
شفت ورودی و خروجی گیربکس حلزونی دست دوم
چرخ دنده های گیربکس حلزونی دست دوم
یاتاقان های گیربکس حلزونی دست دوم
مهر و موم و واشر گیربکس حلزونی دست دوم
روانکاری گیربکس حلزونی دست دوم
خرید گیربکس دست دوم مناسب و سالم یکی از دغدغه های اصلی خریداران این کالاها است؛ اگرچه بررسی سلامت گیربکس امری تخصصی است اما با بررسی بعضی از نکات مهم پیش از خرید گیربکس حلزونی دست دوم، می توانید با اطمینان خاطر بیشتری خرید خود را انجام دهید. در ادامه نکاتی را در خصوص ارزیابی وضعیت گیربکس دست دوم و بررسی سالم بودن آن بیان می کنیم. همچنین مقاله عیب یابی گیربکس صنعتی می تواند اطلاعات تکمیلی مفیدی در اختیار شما قرار دهد.

1) بازرسی بصری گیربکس حلزونی دست دوم
ابتدا با بازرسی وضعیت ظاهری گیربکس شروع کنید؛ به دنبال هرگونه علائم آسیب دیدگی مانند ترک خوردگی، فرو رفتگی یا خوردگی روی پوسته گیربکس باشید. همچنین به علائم نشت روغن توجه کنید، زیرا ممکن است نشان دهنده مشکلات مهر و موم ها، درزگیر و واشرها باشد.

2) نصب و تراز بودن گیربکس حلزونی دست دوم
به تراز بودن گیربکس در حالت نصب دقت کنید و نصب صحیح آن اطمینان حاصل کنید. به دنبال نشانه های آسیب دیدگی فلنج و براکت ها باشید. ناهماهنگی یا تراز نبودن گیربکس منجر به افزایش سایش و خرابی چرخ دنده ها و یاتاقان ها می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نصب گیربکس های حلزونی، مقاله طریقه نصب گیربکس حلزونی را مطالعه فرمایید.

3) شفت ورودی و خروجی گیربکس حلزونی دست دوم
شفت ورودی و خروجی گیربکس حلزونی

شفت های ورودی و خروجی گیربکس حلزونی دست دوم را به خوبی بررسی کنید و هرگونه علائم سایش و آسیب دیدگی را بررسی کنید. اگر شفت ها اصطلاحاً در جای خود بازی می کنند و حرکت بیش از حدی دارند، می تواند نشانه ساییدگی یاتاقان ها یا ناهماهنگی آن ها باشد. اگر قصد خرید گیربکس حلزونی دست دوم دارید، مطمئن شوید که محورها (شفت ها) به آرامی و بدون هیچ گونه صدای عجیب و غیرمعمولی می چرخند.

4) چرخ دنده های گیربکس حلزونی دست دوم
دنده های داخل گیربکس را از نظر نشانه های ساییدگی، فرورفتگی، بریدگی و ... بررسی کنید. به پروفیل دندانه ها توجه کنید تا بیش از حد فرسوده و آسیب دیده نباشند. همچنین روغن کاری مناسب روی سطوح چرخ دنده را برسی نمایید. در همین راستا مقاله روانکاری و روغن مناسب گیربکس حلزونی را مطالعه فرمایید.

5) یاتاقان های گیربکس حلزونی دست دوم
تمامی یاتاقان های داخل گیربکس حلزونی دست دوم را برای علائم فرسودگی، داغ شدن بیش از حد یا آسیب دیدگی بررسی کنید. چرخ دنده ها را با دست بچرخانید و دقت کنید که سر و صدای زیادی نداشته باشند. در صورت امکان فاصله های بلبرینگ را استفاده از ابزارهای اندازه گیری مناسب، بررسی کنید تا در محدوده صحیح و قابل قبولی قرار گرفته باشند.

6) مهر و موم و واشر گیربکس حلزونی دست دوم
همانطور که اشاره شد، هنگام خرید گیربکس حلزونی دست دوم باید تمامی مهر و موم ها و واشرها (گسکت) را برای هر گونه علائم نشتی یا آسیب دیدگی بررسی کنید. به دنبال لکه های غیرعادی روغن در اطراف مناطق مهر و موم گیربکس باشید تا در صورت نیاز به تعویض، اقدامات لازم را پیش از بکارگیری گیربکس دست دوم انجام دهید. مهر و موم ها و واشرها نقش بسیار مهمی در محافظت گیربکس از آلودگی های خارجی و همچنین روغن کاری صحیح قطعات داخلی دارند؛ بنابراین توجه نسبت به این نواحی داشته باشید.

7) روانکاری گیربکس حلزونی دست دوم
روانکاری گیربکس حلزونی

فرقی نمی کند که قصد خرید گیربکس حلزونی دست دوم دارید یا نو؛ زیرا وضعیت روانکاری و روغنکاری داخلی گیربکس یکی مهم ترین عوامل در راندمان و طول عمر گیربکس دارد. سطح روغن و کیفیت آن را بررسی کنید و در صورت نیاز مجددا گیربکس و قطعات آن را روانکاری نمایید. در بررسی کیفیت روغن، به دنبال آلودگی هایی مانند ذرات فلز یا آب باشید که نشانه ای از سایش داخلی یا خرابی مهر و موم های گیربکس حلزونی دست دوم است.

8) خنک کاری گیربکس حلزونی دست دوم
اگر گیربکس حلزونی دست دومی که قصد خرید آن را دارید مجهز به سیستم خنک کننده است، آن را از نظر آسیب، انسداد یا عملکرد صحیح بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که تمامی پروانه خنک کننده تمیز و عاری از مواد زائد و آلودگی ها باشد.

9) مستندات و تاریخچه گیربکس حلزونی دست دوم
آخرین مورد از نکات مهم پیش از خرید گیربکس حلزونی دست دوم، بررسی تمامی اسناد و سوابق مربوط به تعمیر و نگهداری گیربکس است. تعمیر و نگهداری گیربکس ها باید به صورت دوره ای و منظم انجام گیرد. در همین راستا مقاله تعمیر و نگهداری گیربکس های حلزونی را مطالعه فرمایید.

مزایای خرید گیربکس حلزونی دست دوم
صرفه جویی در هزینه ها
در دسترس بودن
مزایای زیست محیطی
سازگاری
مهلت تست کالا
خرید گیربکس حلزونی دست دوم می تواند مزایای بسیاری برای مشاغل و کارگاه های صنعتی داشته باشد. از جمله مزایای خرید گیربکس حلزونی دست دوم می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1- صرفه جویی در هزینه ها: یکی از مزیت های اصلی خرید گیربکس حلزونی دست دوم قیمت کمتر آن ها و صرفه جویی در هزینه ها است. گیربکس های دست دوم با قیمت کمتری نسبت به گیربکس حلزونی نو به فروش می رسند و این ویژگی به ویژه برای مشاغلی که بودجه محدودی دارند و به دنبال کاهش هزینه های خود هستند، بسیار مفید است.

2- در دسترس بودن: یکی دیگر از مزیت های خرید گیربکس حلزونی دست دوم، دسترسی آسان و سریع به آن ها است. برخی از گیربکس های صنعتی باید به سفارش مشتریان توسط شرکت تولید کننده، طراحی و ساخته شود و این فرآیند ممکن است کمی زمان بر باشد؛ اما گیربکس های دست دوم به راحتی در دسترس هستند و کسب و کارها می توانند به سرعت گیربکس معیوب یا آسیب دیده خود را تعویض و با گیربکس جدید جایگزین نمایند. ضمناً وقفه در کار را به حداقل رسانده و در سریع ترین زمان ممکن، به کار خود ادامه دهند.

3- مزایای زیست محیطی: خرید گیربکس حلزونی دست دوم مزایای زیست محیطی بسیاری نیز دارد. با انتخاب گیربکس های دست دوم به جای خرید گیربکس های نو، می توان به کاهش استفاده از منابع اولیه و جلوگیری از تولید ضایعات کمک کرد.

4- سازگاری: همانطور که گفته شد، تهیه گیربکس های نو ممکن است کمی دشوار باشد؛ چون موجودی تولید کننده در لحظه نیاز مشخص نیست و امکان یافتن گیربکس دلخواه در بعضی موارد کاری سخت است. اما گیربکس های دست دوم در انواع مدل ها و مشخصات فنی، از برندهای مختلف در بازار موجود بوده و هر زمان که نیاز به گیربکس جدید باشد می توان از بین این محصولات، گیربکس مد نظر را انتخاب نمود. یکی از راه های بررسی سازگاری گیربکس حلزونی با کاربرد مد نظر، پلاک خوانی است که در مقاله پلاک خوانی گیربکس صنعتی به صورت کامل توضیح داده شده است.

5- مهلت تست کالا: در بسیاری از موارد، فروشندگان گیربکس های دست دوم، این امکان را به مشتریان خود می دهند که گیربکس خریداری شده را تست و بررسی نموده و در صورت معیوب بودن پس دهند؛ در حالی که این امکان برای گیربکس های نو وجود ندارد و فقط در برخی موارد می توان از گارانتی کالا استفاده کرد تا ایراد گیربکس رفع شود.

موارد بالا، قسمتی از مزایای خرید گیربکس حلزونی دست دوم بود؛ بر خلاف تصور رایج، گیربکس های حلزونی دست دوم در صورت نگهداری مناسب و انجام اقدامات تعمیر و نگهداری به موقع مانند روغنکاری، می توانند بسیار قابل اعتماد بوده و عمر مفید طولانی مدتی داشته باشند. اما انتخاب گیربکس دست دوم مناسب امری تخصصی است و سلامت آن باید توسط کارشناسان و متخصصان این حوزه انجام گیرد. در همین راستا پیشنهاد می شود مقاله انتخاب گیربکس حلزونی را مطالعه کنید.

خرید گیربکس حلزونی دست دوم از فروشگاه های معتبر
در قسمت قبل، مهم ترین نکاتی که برای خرید گیربکس حلزونی دست دوم باید در نظر گرفت را عنوان کردیم، اما نکته مهم تر از همه این موارد، خرید گیربکس حلزونی دست دوم از فروشگاه های معتبر است. شاید بزرگترین عیب گیربکس های دست دوم نداشتن گارانتی و خدمات پس از فروش باشد و متأسفانه بعضی از افراد با خرید این گیربکس ها متحمل هزینه های بسیار زیادی می شوند. به همین علت، پیشنهاد می کنیم گیربکس های حلزونی دست دوم را حتماً از فروشندگان معتبر مانند وبسایت کالا صنعتی انجام دهید که علاوه بر خدمات پس از فروش مانند تأمین قطعات مورد نیاز، پیش از ارسال کالا، تمام جوانب سلامت آن را به صورت تخصصی بررسی می کنند.

همچنین اگر می خواهید مقایسه ای بین انواع گیربکس صنعتی انجام دهید و انتخاب دقیق تری انجام دهید، پیشنهاد می کنیم مقاله مقایسه انواع گیربکس حلزونی، گیربکس هلیکال و گیربکس خورشیدی را مطالعه فرمایید.

نتیجه گیری

وبسایت کالا صنعتی نه تنها نمایندگی رسمی بیشتر برندهای تولید کننده گیربکس ایرانی، چینی و اروپایی است، بلکه برای رفاه و رضایت بیشتر مشتریان خود، انواع گیربکس دست دوم را نیز پس از بررسی سلامت و کارایی محصول به فروش می رساند. این اطمینان را به شما می دهیم که تمامی محصولات دست دوم خریداری شده از این وبسایت از تمامی جوانب بررسی شده و کاملاً سالم هستند. همچنین اگر محصول مد نظر شما با قیمت مناسب و تقریباً هم رده به صورت نو وجود داشته باشد، توسط کارشناسان ما به شما اطلاع رسانی شده و پیشنهاد خرید محصول جایگزین را ارائه می دهند.

علاوه بر این شما می توانید از مشاوره تخصصی رایگان در تمامی مراحل از جمله انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری انواع گیربکس صنعتی بهره مند شوید؛ با ما در ارتباط باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/336/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

کوپلینگ یک عنصر مکانیکی است که وظیفه دارد دو شفت را به یکدیگر متصل کند تا نیرو و گشتاور را از یک شفت به شفت دیگر منتقل کند. در یک سیستم مکانیکی، کوپلینگ را می توان به عنوان نوعی اتصال بین دو شفت دوار تعریف کرد که محور های محرک و متحرک را به یکدیگر متصل می کند. این اتصال بین دو شفت می تواند دائمی و یا موقت باشد. به عبارت ساده تر می توان گفت که کوپلینگ ها برای اتصال شفت های ورودی و خروجی در هر سیستم انتقال قدرت استفاده می شوند مانند شفت گیربکس در ماشین ابزار که از طریق کوپلینگ ها به شفت موتور ورودی متصل می شود.

پارامترهای انتخاب کوپلینگ
همانطور که گفته شد انتخاب کوپلینگ نیازمند این است پارامتر های متعددی را مورد بررسی قرار دهید و با توجه به این پارامترها،کوپلینگ خود را انتخاب کنید. مهم ترین این پارامتر ها عبارت اند از:

میزان گشتاور
قطر شفت
دما
انعطاف پذیری
نداشتن لقی
خلاص شدن بدون حرکت شفت ها
محیط کار
در ادامه به بررسی اجمالی این پارامترها میپردازیم.

گشتاور سیستم
اولین و مهم ترین فاکتور در انتخاب کوپلینگ، میزان گشتاور است. برای انتخاب کوپلینگ مناسب با کاربرد خود، باید از گشتاور سیستم اطلاع داشته باشید. به عنوان مثال کوپلینگ KB، ستاره ای و روتکس در محدوده گشتاور معمولی قرار می گیرند و در صورتی که گشتاور سیستم شما بالا است باید از کوپلینگ هایی مانند کوپلینگ میل پینی، دیسکی و دنده ای استفاده کنید. در صورتی که از گشتاور سیستم خود اطلاع ندارید، می توانید مراحل زیر را طی کنید:

با استفاده از فرمول زیر می توانید گشتاور سیستم خود را پیدا کنید.

گشتاور سیستم

در فرمول بالا، Power توان موتور که همانطور که در فرمول نشان داده شده است، بر حسب کیلووات می باشد. در این فرمول Speed دور موتور می باشد. با قرار دادن این مقادیر در این فرمول بالا، گشتاور سیستم (Tn) بر حسب نیوتن متر محاسبه می شود.

گشتاور نهایی
برای محاسبه گشتاور نهایی، باید به جدول های ارائه شده توسط سازنده مراجعه کرد و از آن ضریب سرویس (FS) مناسب را انتخاب کرد. پس از انتخاب ضریب سرویس مناسب، گشتاور نهایی کوپلینگ از فرمول زیر محاسبه می شود.

گشتاور کلی

قطر شفت
هنگام انتخاب کوپلینگ باید توجه داشته باشید شفت سیستم شما در رنج شفا کوپلینگ باشد و در غیر این صورت باید کوپلینگ با یک سایز بزرگتر انتخاب شود.

دما
دما یکی دیگر از پارامتر های مهم در انتخاب کوپلینگ است. به عنوان مثال برای دماهای بسیار بالا باید از کوپلینگ های فلزی مانند دنده ای و کوپلینگ دیسکی استفاده کرد. کوپلینگ های الاستومری را نیز می توان با تغییر متریال الاستومر دمای قابل تحمل آن ها را افزایش داد.

کوپلینگ الاستومری و دما

انعطاف پذیری
در بسیاری از کاربردها، میان دو شفت ناهمترازی هایی وجود دارد. برای تحمل ناهمترازی های میان دو شفت باید از کوپلینگ های انعطاف پذیر استفاده کرد. هر کدام از این کوپلینگ ها برای تحمل یک سری از ناهمترازی ها مناسب تر هستند.

نداشتن لقی
در بسیاری از کاربردها نیاز است از کوپلینگ هایی استفاده شود که هیچ گونه لقی نداشته باشند و اصطلاحا زیرو بکلش باشند. این کوپلینگ ها به صورت سفارشی قابل ساخت هستند.

خلاص شدن بدون حرکت شفت ها
در بسیاری از کاربردها به دلایل متفاوت مانند سنگین بودن تجهیزات، نیاز است بدون جا به جایی دستگاه بتوان کوپلینگ را جدا کرد. برخی از کوپلینگ ها مانند کوپلینگ های KB سری A دارای این قابلیت هستند.

خلاص شدن بدون حرکت شفت ها

محیط کار
محیط کار از دیگر عوامل بسیار مهم در انتخاب کوپلینگ است. به عنوان مثال در محیط های مرطوب باید از کوپلینگ هایی که از جنس فولاد ضد زنگ است استفاده شود. به عنوان مثالی دیگر کوپلینگ های الاستومری، چنس الاستومری اهمیت بسیار بالایی دارد که بتواند در محیط های خاص (نفتی) مقاومت داشته باشد.

انتخاب کوپلینگ
پس از محاسبه گشتاور نهایی، قطر شفت، دما و سایر پارامتر های بیان شده، به جدول انتخاب کوپلینگ مراجعه کرده و کوپلینگ مناسب سیستم خود را انتخاب می کنید. همچنین می توانید برای دریافت مشاوره رایگان جهت انتخاب کوپلینگ مناسب با کارشناسان فنی کالا صنعتی در تماس باشید. شما می توانید برای آشنایی با انواع کوپلینگ ها به مقاله کوپلینگ چیست مراجعه کنید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1773/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D9%88%D9%BE%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

ورود به کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بالمیل چیست؟
در صنایع معدنی مثل استخراج و فرآوری سنگ های معدنی، بالمیل یا آسیاب گلوله ای برای خرد کردن مواد مختلف به کار می رود. دستگاه بالمیل با توجه به ساختار و ظرفیت عملکرد، اندازه ماده خروجی، سایز گلوله های درون آسیاب و سایر مشخصات فنی در انواع مختلف موجود است.

مکانیزم عملکرد بالمیل
مخزن استوانه ای از طریق چرخ دنده ای که در قسمت بیرونی آن وجود دارد به گیربکس بالمیل متصل است. توان گیربکس بالمیل از طریق الکتروموتور متصل به آن و عموماً با استفاده از یک تجهیز انتقال قدرت مانند قفل کن یا شرینک دیسک تامین می شود و در نهایت باعث چرخش مخزن استوانه ای بزرگ خواهد شد.

گیربکس بالمیل

داخل مخزن، یک شافت تو خالی مارپیچ قرار دارد که برای یکنواختی در حرکت ذرات جانمایی شده است. با چرخش مخزن توسط گشتاور خروجی گیربکس بالمیل، گلوله های داخل آسیاب (معمولا فولادی) در ارتفاع قرار گرفته و سپس رها می شوند که باعث خرد شدن قطعات داخل مخزن می شود. وقتی این فرایند چندین مرحله تکرار شود در نهایت قطعات ورودی به پودر تبدیل می شوند. محصول خروجی دستگاه بالمیل برای صنایع متالورژی، ذوب، مصالح ساختمانی و ... ارسال می شود.

نکات قابل توجه
قطر قطعات وارد شده به مخزن دستگاه بالمیل عموما بین mm 5 تا 25 بوده و در پایان عملیات به قطر mm0.2 یا 0.3 می رسد.
محدودیت در ابعاد: نسبت طول به قطر مخزن دستگاه بالمیل نباید از 1:21 تجاوز کند.
طول بیشتر مخزن، باعث دانه بندی ریزتر مواد خروجی از دستگاه بالمیل خواهد شد.
موتور گیربکس بالمیل
انواع گیربکس بالمیل
گیربکس بالمیل مناسب باید بتواند از طریق چرخ دنده های کوچک و بزرگی که وجود دارد، مخزن استوانه ای را بچرخاند. در واقع نیرویی که برای خرد کردن یا پودر کردن قطعات در بالمیل به کار گرفته می شود از طریق گیربکس بالمیل تامین می شود. گیربکس خورشیدی و گیربکس هلیکال نمونه های قابل استفاده به عنوان گیربکس بالمیل است. گیربکس خورشیدی به خاطر دارا بودن راندمان بالا (تا 95%) و تنوع مناسب در تیپ، برای دستگاه های بالمیل که ورودی بالایی دارند، انتخاب مناسبی است. در صنایع سنگین تر می توان از گیربکس صنعتی هلیکال یا انواع دیگری استفاده نمود. به عنوان نمونه گیربکس بول هلیکال برند ایلماز سری B و H از تجهیزات مناسب برای گیربکس بالمیل یا خردکن است

کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

کوپلینگ ها اجزای مکانیکی هستند که دو شفت را به هم متصل می کنند و به آنها اجازه می دهند نیرو و حرکت را منتقل کنند. نصب صحیح کوپلینگ برای عملکرد ایمن و کارآمد سیستم های انتقال قدرت بسیار مهم است. در ادامه به بررسی گام به گام مراحل نصب کوپلینگ به همراه وبدیو میپردازیم.

ویدیو نصب کوپلینگ
محصولات پیشنهادی: قیمت کوپلینگ
6 مرحله نصب کوپلینگ
نصب کوپلینگ دارای مراحل متفاوتی هست که معمولاً در اغلب کوپلینگ ها به یک صورت می باشد. در ادامه مراحل نصب یک کوپلینگ دیسکی آورده شده است.

1) ایمنی و بازرسی
قبل از شروع به نصب کوپلینگ، باید تمامی نکات ایمنی مانند پوشیدن تجهیزات شخصی مناسب را رعایت کرد. قطعات و کوپلینگ باید بررسی شوند تا مطمئن شد این قطعات عاری از خاک و آلودگی هستند. در صورت لزوم و وجود آلودگی آن را تمیز و جدا کنید.

در نصب کوپلینگ برای اطمینان از تناسب مناسب سوراخ های هاب ها را بررسی شود تا اطمینان حاصل شود کوپلینگ عاری از خاک و آلودگی هستند.

تمیز کردن برای نصب کوپلنگ

2) هاب ها نصب شوند
باید شفت ها را اندازه گیری کرد و نافی کوپلینگ را به همان میزان دلخواه تراشکاری داده شوند. هاب ها بر روی شفت ها نصب شوند. اگر هاب بر روی شفت نصب نمی شوند، باید هاب ها را به روش های متفاوت گرم کرد تا سوراخ به اندازه کافی بزرگ تر از شفت گسترش یابد. گرم کردن معمولاً تا 350 درجه فارنهایت کافی است. با باز شدن هاب، آن را بر روی شفت به موقعیت دلخواه می توان قرار داد.

هاب ها نصب شود

محصولات پیشنهادی: قیمت کوپلینگ KB
3) بررسی کردن ناهماهنگی ها
شفت ها ممکن است نسبت به یکدیگر سه نوع ناهماهنگی زاویه ای، محوری و موازی داشته باشند. انواع کوپلینگ ها باتوجه به مشخصات و ویژگی هایی که دارند بتوانند یک، دو یا هر سه نوع ناهماهنگی را در خود جای دهند و بتوانند آن ها را تحمل کنند.

در ادامه انواع ناهماهنگی های شفت مورد بررسی قرار گرفته است.

ناهماهنگی زاویه ای
یک نشانگر شماره گیری را به طور محکم روی یک هاب نصب کنید و نشانگر را روی هاب دیگر قرار دهید. هر دو شفت را با هک یک دور بچرخانید و به حداقل و حداکثر قرائت نشانگر شماره گیری توجه کنید. تفاوت این مقادیر نباید از مقدار TIR مشخص شده در راهنمای نصب سازنده بالاتر باشد. در صورت بالاتر بودن به این معنا است که دو شفت نسبت به یکدیگر ناهماهنگی زاویه ای دارند.

ناهماهنگی زاویه ای

ناهماهنگی موازی
یک نشانگر شماره گیر را به طور محکم روی یک هاب نصب کنید و نشانگر را روی فلنچ هاب دیگر قرار دهید. هر دو شفت را با هم یک دور بچرخانید و به حداقل و حداکثر قرائت نشانگر شماره گیری توجه کنید. تفاوت این مقادیر نباید از مقدار TIR مشخص شده در راهنمای نصب سازنده بالاتر باشد. در صورت بالاتر بودن به این معنا است که دو شفت نسبت به یکدیگر ناهماهنگی موازی دارند.

ناهماهنگی موازی

ناهماهنگی محوری
فاصله محوری هاب ها باید طوری قرار گیرد که قطعات کوپلینگ صاف و بدون موج زدگی باشند. فاصله بین وجه های هاب که سایر قطعات بین این دو هاب قرار می گیرند باید هر دو در محدوده های ارائه شده برای بعد "N" در راهنمای نصب سازنده باشد.

ناهماهنگی محوری

محصولات پیشنهادی: قیمت کوپلینگ دنده ای
4) وصل کردن عضو مرکزی و هاب ها به یکدیگر
کوپلینگ ها برای اتصال دارای یک عضو میانی بین دو هاب خود هستند. عضو مرکزی در چندین پیکربندی وجود دارد. گاهی یک قطعه فلزی می باشد و گاهی یک قطعه پلاستیکی به نام الاستومر است. در این مرحله قطعه وسطی و دو هاب را به یکدیگر متصل می کنند.

وصل کردن عضو مرکزی و هاب ها

5) وارد کردن و سفت کردن پیچ های درپوش
در فرایند نصب کوپلینگ بعد از اتصال دو هاب به همراه قطعه میانی، پیچ های فشاری را به طور کامل برداشته شده و از طریق هاب ها وارد شده و رزوه می شوند. پیچ درپوش را با گشتاور ذکر شده در دفترچه راهنمای نصب سازنده محکم شوند.

6) بررسی تراز نهایی شفت
در نهایت امر تراز را مجدد باید بررسی کرد. بررسی تراز باید در موقعیت های ساعتی 3، 6، 9 و 12 انجام شود.

بررسی تراز نهایی شفت

اقدامات احتیاطی هنگام نصب کوپلینگ
کوپلینگ انتخاب شده باید بتواند ناهماهنگی ها را در خود جای دهد و مناسب با نیاز باشد.
پیچ های کوپلینگ نباشد شل یا آسیب دیده باشند و کوپلینگ ها باید کاملاً مطابقت داشته باشند.
برخی از کوپلینگ ها مانند کوپلینگ های دنده ای و اولدهام باید به طور مرتب روغن کاری شوند.
کوپلینگ باید قبل از نصب حتماً بررسی شود که دچار ترک خوردگی نباشد و در صورت ترک خوردگی آن را تعویض کرد.
روانکاری کوپلینگ باید مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود کوپلینگ از لحاظ روانکاری خوب است یا خیر.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1838/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%DA%A9%D9%88%D9%BE%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.
کاتالوگ محصولات SKF
شرکت SKF برای تمامی محصولات خود کاتالوگ طراحی کرده است. در کاتالوگ محصولات SKF هر آنچه در مورد بیرینگ گفته شده است، مربوط به medium load است. پایین تر و بالاتر از این محدوده عمر بیرینگ کاهش پیدا می کند. برای تجهیزاتی با فناوری پیشرفته و سرعت بالا و تجهیزاتی که نیازمند قابلیت اطمینان بالا (رکتور پتروشیمی) هستند، الزاماً باید از گریدهای سطح یک کیفی خریداری کرد. برای آشنایی بیشتر با محصولات و دسترسی دقیق به ابعاد و مشخصات فنی کاتالوگ بلبرینگ SKF را دانلود کنید. همچنین سایت کالا صنعتی تمامی کاتالوگ های محصولات SKF را در سایت قرار داده است. می توانید با مراجعه به محصول دلخواه خود، کاتالوگ آن را مشاهده کنید.

شرکت SKF سالیان سال است که به عنوان برترین شرکت تولید کننده بلبرینگ فعالیت می کند. متأسفانه در بازار امروزی ایران، بلبرینگ های فیک و غیر اصلی SKF بسیار زیاد شده است. تشخیص دادن اصل از فیک بلبرینگ SKF کار بسیار سختی است و نیاز به داشتن مهارت و تجربه بالا می باشد. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، تمامی بلبرینگ های SKF خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید انواع بلبرینگ های SKF با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skf



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

مشخصات و پارامترهای گیربکس صنعتی
مشخصات فنی گیربکس صنعتی معمولاً اطلاعاتی است که توسط توسعه‌ دهندگان و سازندگان انواع مختلف گیربکس صنعتی بر روی پلاک گیربکس نصب می‌گردد ارائه می‌شوند تا از این طریق روش‌های صحیح نصب و همچنین پارامترهای استفاده‌ شده در انواع گیربکس در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد. همچنین مصرف‌ کنندگان باید به‌ خوبی از اطلاعات و مشخصات فنی لازم برای انتخاب گیربکس صنعتی آگاه باشند تا بهترین انتخاب را داشته باشند. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ کشاورزی با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

این مشخصات و پارامترها عبارتند از: توان ورودی (که عموماً بر حسب کیلووات الکتروموتور بیان می شود)، نسبت تبدیل گیربکس (عموماً در گیربکس هلیکال به صورت دور خروجی مطرح می شود)، نحوه نصب گیربکس، سرویس فاکتور، سایز و دیگر پارامترهای مهم که به مرور به آنها اشاره خواهد شد. سرویس فاکتور گیربکس یکی از پارامترهای مهم و اساسی برای انتخاب است که اغلب نادیده گرفته می شود.

این فاکتور اساسی که به فاکتور خدمت یا عدد سرویس دهی نیز مشهور است، در حقیقت مقداری عددی است که مشخص کننده طریق مصرف، ساعات کارکرد و تعداد استارت و استاپ گیربکس است. اگر بخواهیم به طور ساده در مورد S.F گیربکس صحبت کنیم، میتوان سرویس فکتور را حاصل تقسیم گشتاور خروجی گیربکس به گشتاور مورد نیاز برای تجهیز مصرف کننده است. موسسه AGMA که تقریباً مشهورترین موسسه برای معیارهای اساسی گیربکس به شمار می رود، عدد سرویس فکتور گیربکس را ترکیبی از مشخصات دنده، نوع گیربکس، محاسبات و شاخص های عملکردی گیربکس می داند.

عوامل مهم برای محاسبه سرویس فاکتور گیربکس
برای ساده سازی، بر اساس تجربیات و بازخورد بسیاری از مشتریان گیربکس صنعتی در جهان، سه پارامتر مهم تعریف شده است که بر اساس آنها سرویس فاکتور گیربکس محاسبه خواهد شد. این پارامترها عبارتند از:

ساعت کارکرد: ساعت در روز
نوع بار: سبک (شوک کم) U ، نیمه سنگین M ، سنگین (شوک زیاد) H
تناوب راه اندازی: تعداد راه اندازی در ساعت
حال کافی است که سه پارامتر فوق را برای کاربرد خود بدست آورده و از جدول زیر برای انتخاب SF مناسب استفاده نمایید. در ادامه با یک مثال کاربردی نحوه محاسبه سرویس فاکتور را نمایش خواهیم داد. در برخی مراجع دمای محیط هم به عنوان یک معیار تعیین کننده مطرح شده است که به دلیل اهمیت کمتر از آن صرف نظر خواهیم کرد.

سرویس فکتور گیربکس صنعتی

مثال کاربردی برای انتخاب سرویس فاکتور گیربکس فرض بفرمایید گیربکس هلیکال شافت مستقیم را برای استفاده با یک تجهیز شبیه به پمپ دنده ای میخواهید بر روی شاسی کوپل کنید. این موتور گیربکس به صورت دائم و 8 ساعت در روز کار خواهد کرد. استفاده از موتور گیربکس برای پمپ جزو کارهای کم شوک به حساب می آید و در نتیجه نمودار U نمودار مورد نظر شما خواهد بود. فرض بفرمایید 30 بار در ساعت موتور گیربکس استارت و استاپ خواهد کرد. لذا با توجه به نمودار سرویس فاکتور شما 1.1 خواهد شد. خاطر نشان میکند که سرویس فاکتور یک مقدار بی بعد است.

پمپ دنده ای با موتور گیربکس

اما سایت کالا صنعتی انتخاب سرویس فاکتور را از این نیز ساده تر کرده است و برای کارهایی که حساسیت چندانی ندارد استفاده از جدول زیر توصیه می شود. در این جدول مقدار تقریبی Service Factor نمایش داده شده است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/404/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

خرابی بلبرینگ میتواند ناشی از دو عامل اصلی باشد که یا ایراد از ماشینی است که بلبرینگ در آن کار می کند و یا ایراد از ساختار خود بیرینگ است. در ادامه انواع خرابی در بلبرینگ را شرح داده و موارد مختلف خرابی بحث خواهد شد. هدف اصلی از نگارش این محتوا این است که ایرادات بلبرینگ شناخته شده و راهکارهای برطرف کردن آن اشاره شود.

در شکل زیر توزیع نیروی وارد شده بر بلبرینگ نمایش داده می شود. همانطور که در تصویر نمایش داده شده است، بار حداکثر دقیقاً در ساعت 6 تحت تاثیر شفت اعمال شده و هر چه به سمت ساعت 3 و 9 حرکت کنید، از مقدار بار کاسته خواهد شد. بنابراین اثر حرکت ساچمه های بلبرینگ بر روی رینگ خارجی را باید بررسی کرد. بنابراین اگر این چنین بلبرینگی خراب شد، باید رنگ ها بریده و بررسی شود تا از روی آثار به جا مانده ایراد دستگاه برطرف گردد.

نیروی وارده به بلبرینگ

همانطور که در تصویر نمایش داده شده است، با بررسی Path pattern میتوان ایرادات بیرینگ را به درستی بررسی کرده و رفع عیب کرد. چیزی که مشخص است. با توجه به اینکه رینگ کوچک در تمام سطح دارای سایش است و رینگ بزرگ تنها در ساعت 3 تا 6 سایش دارد، نشان دهنده این است که رینگ داخلی چرخش داشته و رینگ خارجی ثابت بوده است.

Path pattern

حالت بعدی حالتی هست که رینگ خارجی دارای چرخش است. تصویر زیر این حالت را نمایش می دهد. در این حالت بلبرینگ در ساعت 12 تحت فشار بوده و به سمت 3 و 9 بار کاهش خواهد داشت.

چرخش رینگ خارجی

حالت دیگری که میتواند وجود داشته باشد، این است که رینگ داخلی علاوه بر بار محوری، تحت بار جانبی هم هست در این حالت اثر خرابی بر روی رینگ خارجی به صورت یکطرفه نمایان خواهد شد. برای این عملکرد بلبرینگ بهتر است که از بلبرینگ کف گرد استفاده شود ولی به طور کلی عیبی برای بیرینگ و تجهیز مصرف کننده به حساب نمی آید.

خرابی رینگ خارجی یکطرفه

اما حالت بعدی می تواند ترکیبی از بارگذاری محوری و شعاعی باشد. در تصویر زیر نمونه یک بارگذاری مرکب نمایش داده شده است. نحوه تاثیر این نوع بارگذاری نرمال نیز با این الگوی مسیر قابل تصویر است. تمام این حالت ها الگوهای غیر مخرب و معمول هستند و ایراد در دستگاه نخواهد بود و بلبرینگ باید تعویض شود.

بارگذاری مرکب

اما بیش از 70 درصد از خرابی های بیرینگ به خاطر عیوب ذاتی ماشین است که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد. از تمام این عیوب ماشین هم محور نبودن بیشترین سهم را دارد و به جرات میتوان گفت اکثر ماشین آلات این مشکل را دارند. لذا قبل از تعویض بیرینگ نیاز است که هم محوری چک شود.

در حالت اول فرض بر این است که شفت کاملاً هم محور بوده اما هوزینگ ماشین نا هم محور است. در این حالت بر روی رینگ خارجی اثر بیرینگ به صورت اریب خواهد بود. به عبارتی اثر ساچمه ها به صورت شکل زیر بر روی رینگ خارجی خواهد بود. این به دلیل نا محوری هوزینگ است. تا وقتی که این عیب بر طرف نشود، تعویض مدام بلبرینگ در زمان های کم اصل مسئله را حل نخواهد کرد.

اثر بیرینگ به صورت اریب

اما حالت دیگر ممکن است این باشد که هوزینگ کاملاً سنت باشد و شفت نامحور باشد. این حالت که باز بیشترین حالت ممکن برای خرابی بلبرینگ است نیز میتواند علت اصلی خرابی بیرینگ باشد که با هم محور کردن شفت از بین خواهد رفت. تصویر زیر نحوه اثرگذاری این خرابی بر روی بلبرینگ را نمایش می دهد.

شفت نامحور

در اینجا inner ring یا همان رینگ داخلی به صورت نامتقارن اثرگذاری خواهد شد و وقتی شرایط تجهیز متصل به بیرینگ ایراد دارد این مشکل ایجاد خواهد شد. در الکتروموتورها به دلیل اینکه یک تجهیز دوار است، ذاتاً تمایل به حرکت به سمت جلو دارد که به دلیل وجود پروانه باد این تمایل بیشتر نیز خواهد شد. بنابراین اگر در الکتروموتور اثر خورندگی بر روی بدنه رینگ بیرونی زیاد باشد دلیل اصلی آن حرکت شافت به سمت جلو است. حالت دیگری از رفتار مخرب بیرینگ نیز تصویر زیر نمایش داده شده است. این حالت زمانی اتفاق خواهد افتاد که بارگذاری از دو طرف بلبرینگ اعمال شود. در این حالت رینگ داخلی چرخنده است و رینگ خارجی ثابت و بیضی شکل خواهند شد. این رفتار عموماً وقتی رخ خواهد داد که رینگ خارجی نیز در اثر افزایش فضا در هوزینگ به چرخش در آمده و کل بلبرینگ خواهد چرخید. در الکتروموتور ها این اثر بسیار رایج است.

بارگذاری دوطرفه

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/498/%D8%B9%DB%8C%D8%A8-%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 12 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت فن آوران تهویه پیام یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع هواکش های صنعتی در ایران است. این شرکت هواکش های خود را تحت لیسانس آلمان مونتاژ کرده و هواکش زیلابگ دارای استاندارد های جهانی است. هواکش زیلابگ صنعتی دارای انواع متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است تمامی هواکش های زیلابگ دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. شما می توانید برای خرید انواع هواکش های زیلابگ با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

خرید فن زیلابگ (راهنمای انتخاب و خرید)
برای خرید هواکش زیلابگ باید نکاتی را مدنظر قرار دهید. مهم ترین فاکتور هایی که هنگام خرید هواکش اهمیت دارند، عبارت اند از:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
نمایندگی هواکش فن زیلابگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن زیلابگ فعالیت کند. نمایندگی زیلابگ علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش زیلابگ موظف است کیفیت، اصالت کالا را تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع فن زیلابگ به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند زیلابگ در تهران و ایران با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع فن زیلابگ
برند زیلابگهواکش های خود را در 4 نوع تولید و به مشتریان خود ارائه می دهد. انواع هواکش زیلابگ عبارت اند از:

فن آکسیال زیلاگ
فن سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش مرغداری و گلخانه ای زیلابگ
هواکش سقفی زیلابگ
هواکش آکسیال زیلابگ
شرکت زیلابگ هواکش های آکسیال خود را با توجه به جنس پروانه، به دسته پروانه فولادی ST37، پروانه آلومینومی و پروانه پلاستیک تقسیم کرده است. هواکش آکسیال زیلابگ با توجه به قدرت، اندازه، سایز و میزان هوادهی دارای انواع متفاوتی هستند که به صورت صنعتی و تاسیساتی(هواکش های سردخانه های) تولید می شوند. هواکش آکسیال زیلابگ در دو نوع دمنده و مکنده تولید می شود.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه آلومینیومی
همانطور که از نام این سری از هواکش های زیلابگ مشخص است، پروانه آن ها آلومینیومی می باشد. این هواکش ها جریان هوای مارپیچی را به جریان هوای مستقیم تبدیل کرده و پرتاب و بازده جریان هوا را افزایش می دهند. مشخصات این فن زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش آکسیال پروانه آلومینیوم

فن آکسیال زیلابگ پروانه پلاستیکی
این سری از هواکش های زیلابگ دارای پروانه از جنس پلاستیک هستند. هواکش پروانه پلاستیک زیلابگ در ابعاد 300 تا 500 میلیمتر تولید می شوند. سایر مشخصات این سری از هواکش های زیلابگ در تصویر زیر آورده شده است.

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه پلاستسکی

هواکش آکسیال زیلابگ پروانه فولادی ST37
هواکش پروانه فولادی ST37 زیلابگ، پرکاربردترین نوع هواکش های زیلابگ می باشد. این فن زیلابگ به صورت دمنده و مکنده تولید می شود که سری مکنده آن بدون قاب است.

فن زیلابگ پروانه فولادی st37

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ دارای پروانه های از جنس پلاستیک فشرده می باشد. این فن زیلابگ می تواند تغییرات دمایی 35- تا 80+ درجه را تحمل کند. برای کاهش صدا شکل تیغه های آن به صورت سه بعدی است. طراحی خاص این نوع فن زیلابگ امکان استفاده در فضاهای کوچک را میسر کرده است. راندمان آن بالای هفتاد درصد است. فن سانتریفیوژ در دو نوع فوروارد و بکوارد است. هواکش سانتریفیوژ زیلابگ به دسته متفاوتی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

هواکش زیلابگ سانتریفیوژ بکوادر
هواکش سانتریفیوژ فوروارد یک طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ فوروارد دو طرف مکش
هواکش سانتریفیوژ بین کانالی (داکت فن)
هواکش سانتریفیوژ استوانه ای
هواکش سانتریفیوژ زیلابگ بکوارد
همانطور که از نام این سری فن زیلابگ مشخص است، هواکش بکوارد دارای پروانه های رو به عقب هستند. پروانه بکوارد این اجازه را میدهد حجم هوای بیشتری را نسبت به هواکش فوروارد جا به جا کند. سایر مشخصات هواکش بکوارد زیلابگ را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

هواکش سانتریفیوژ زیلابگ پروانه بکوارد

هواکش سانترفیوژ زیلابگ فورواد یک طرف مکش
در این سری فن زیلابگ اتصال موتور به به پروانه به صورت مستقیم است. همانطور که از نام آن ها پیدا است، پروانه هواکش به صورت رو به جلو است و می تواند جریان هوای با فشار بیشتری را ایجاد کند. مشخصات هواکش فوروراد یک طرف مکش زیلابگ در تصویر زیر نشان داده شده است.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/805/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8%DA%AF-zilabeg



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 12 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در دنیای امروز، گیربکس‌های صنعتی نقش بسیار مهم و حیاتی در انتقال قدرت و تغییر سرعت ایفا می‌کنند. اما درک عملکرد گیربکس، بدون شناخت مفاهیم پایه مانند نسبت تبدیل و گشتاور کمی دشوار به نظر می‌رسد.
گشتاور و نسبت تبدیل، دو عامل مهم در انتخاب گیربکس صنعتی مناسب هستند. گشتاور نیروی چرخشی است که توسط بار، در فاصله‌ای دور از مرکز چرخش اعمال می‌شود و نسبت تبدیل مشخص‌کننده میزان تغییرات سرعت ورودی و خروجی گیربکس است.
مقادیر گشتاور و نسبت تبدیل گیربکس را می‌توان از طریق پلاک خوانی گیربکس صنعتی یا مطالعه کاتالوگ آن‌ به دست آورد؛ اما در مواردی که پلاک و کاتالوگ در دسترس نیست، می‌توانید با استفاده از روش‌هایی که در این مقاله می‌آید، این دو عامل را محاسبه کنید. از آن جایی که برای محاسبه گشتاور به نسبت دنده نیاز داریم، اولین قدم محاسبه نسبت تبدیل گیربکس است.

نسبت تبدیل گیربکس چیست؟
به نسبت دور ورودی به دور خروجی، نسبت تبدیل یا نسبت دنده گیربکس گفته می‌شود. نسبت دنده گیربکس، مشخص‌کننده میزان تغییرات دور ورودی از الکتروموتور در خروجی گیربکس صنعتی است. در واقع این نسبت مشخص می کند که شفت ورودی، چند دور باید بچرخد تا شفت خروجی یک دور بزند. نسبت دنده گیربکس با استفاده از فرمول زیر محاسبه می‌شود:

Ratio (i)=n1/n2

در فرمول بالا، n1 تعداد دور ورودی گیربکس بر دقیقه و n2 تعداد دور خروجی گیربکس بر دقیقه است. البته برای محاسبه نسبت تبدیل گیربکس، روش‌های دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

محاسبه نسبت تبدیل بر اساس تعداد دندانه‌ها

یکی از روش‌های محاسبه نسبت تبدیل، شمارش تعداد دندانه‌های چرخ‌دنده‌های گیربکس است. اولین چرخ‌دنده «دنده محرک» نام دارد که به شفت الکتروموتور متصل می‌شود. سپس «دنده‌های واسط» و در نهایت «دنده تابع» قرار دارد که به شفت خروجی گیربکس متصل است. برای محاسبه نسبت تبدیل بر اساس تعداد دندانه‌ها باید از چرخ‌دنده متصل به شفت خروجی شروع کنید و نسبت تبدیل آن را با دنده واسطه قبلی به دست آورید؛

i= G2/G1

در این فرمول، G2 تعداد دندانه‌های چرخ‌دنده تابع و G1 تعداد دندانه‌های چرخ‌دنده محرک است؛ به یاد داشته باشید که هر دنده واسط، در واقع دنده محرک، چرخ‌دنده بعد از خود است. محاسبه نسبت دنده جفت دنده‌ها ادامه دهید تا به چرخ‌دنده محرک برسید. در نهایت همه نسبت‌های به دست آمده را در هم ضرب کنید تا نسبت دنده نهایی مشخص شود.

محاسبه نسبت تبدیل گیربکس براساس تعداد دندانه های چرخ دنده ها

البته این روش محدودیت‌هایی نیز دارد:

به‌ عنوان‌ مثال در گیربکس هلیکال بعضی دنده‌ها روی یک محور بوده و با سرعت یکسانی نسبت به هم می‌چرخند؛ نسبت تبدیل این دنده‌ها یک بوده و نباید تعداد دندانه‌های آن‌ها را تقسیم کنید.
همچنین نسبت تبدیل گیربکس حلزونی را نمی‌توان از تقسیم تعداد دندانه‌های چرخ‌دنده حلزونی به تعداد رزوه‌های ماردون محاسبه کرد؛ در این گیربکس‌ها نسبت دنده فقط از روش نسبت دور ورودی به خروجی به دست می‌آید.
محاسبه نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
روش‌های مختلفی برای تشخیص یا محاسبه نسبت تبدیل گیربکس حلزونی وجود دارد؛ این روش‌ها عبارت‌اند از:

بررسی پلاک گیربکس: اولین و سریع‌ترین راه برای تشخیص نسبت تبدیل گیربکس‌های حلزونی و سایر گیربکس‌های صنعتی، بررسی مشخصات روی پلاک است. نسبت تبدیل گیربکس معمولاً با علامت i یا Ratio روی پلاک مشخص می‌شود.
بررسی بدنه و دنده‌ها: در اکثر گیربکس‌های تیپ VF/MVF، نسبت تبدیل معمولاً روی دری پشت گیربکس با سنبه کوب حک می‌شود. همچنین ممکن است نسبت تبدیل گیربکس به‌وسیله یک برچسب به بدنه نصب شود. علاوه بر این روی چرخ‌دنده حلزونی معمولا نسبت تبدیل حک می‌شود.
شمارش تعداد دندانه‌ها: یکی دیگر از راه‌های محاسبه نسبت تبدیل گیربکس حلزونی، تقسیم تعداد دندانه‌های چرخ‌دنده حلزونی به تعداد راه‌ها ماردون است.
نکته: در روش شماره 3، حتماً باید تعداد راه‌های ماردون حلزونی را محاسبه کنید که در ادامه به آن می‌پردازیم.

محاسبه تعداد راه‌های ماردون حلزونی
برای محاسبه تعداد راه‌های ماردون حلزونی طبق مراحل زیر عمل کنید:

برای این روش، باید ماردون حداقل یک دور کامل بچرخد.
یک ماژیک را بر روی اولین دندانه ماردون قرار دهید.
ماردون را یک دور بچرخانید؛ مطمئن شوید که در حین چرخش، ماژیک با دندانه‌های ماردون در تماس است.
اگر بعد از یک دور چرخش ماردون، دندانه اول و دوم رنگ شد، ماردون تک راه است. اگر دندانه اول و سوم رنگ شد، ماردون دوراه است. اگر دندانه اول و چهارم رنگ شد، ماردون سه‌راه است و … .
گشتاور گیربکس چیست؟
گشتاور یا Torque، به تمایل یک نیرو برای چرخاندن یک جسم حول محور مشخص گفته می‌شود. به عبارت ساده‌تر، گشتاور به میزان چرخشی که یک نیرو می‌تواند به یک جسم اعمال کند اشاره می‌کند. گشتاور یک کمیت برداری است و دارای مقدار و جهت است. ابتدایی‌ترین فرمول برای محاسبه گشتاور گیربکس به شرح زیر است:

گشتاور= نیرو * فاصله عمودی بین نقطه اعمال نیرو و محور چرخش

برای درک بهتر این موضوع بهتر است یک مثال بزنیم:
تصور کنید که با یک آچار قصد دارید یک پیچ را باز کنید. در این مثال نیرو توسط دست شما اعمال می‌شود، مرکز چرخش پیچ است و طول آچار فاصله بین مرکز چرخش تا مرکز اعمال نیرو است؛ بنابراین مقدار گشتاور به نیروی دست شما و طول آچار بستگی دارد.
باتوجه‌به اینکه واحد اندازه‌گیری نیرو نیوتن بوده و فاصله را با واحد متر می‌سنجند، واحد اندازه‌گیری گشتاور نیوتن متر (N.m) است.

در گیربکس‌های صنعتی، نیروی موتور توسط شفت ورودی به چرخ‌دنده اول اعمال می‌شود. دندانه‌های این چرخ‌دنده و دنده بعدی با هم درگیر بوده و نقطه اعمال نیرو در چرخ‌دنده دوم، دندانه‌ها هستند؛ ولی مرکز چرخش همچنان، مرکز چرخ‌دنده است. برای مثال در تصویر زیر، نیروی بار (F) به دنده‌ها اعمال می‌شود و چرخش یا گشتاور (T) با فاصله‌ای مشخص (L) در مرکز چرخ‌دنده اتفاق می‌افتد.

فرمول محاسبه گشتاور گیربکس

محاسبه گشتاور گیربکس
گشتاور یکی از پارامترهای مهم در انتخاب گیربکس‌های صنعتی است و نشان‌دهنده نیروی چرخشی اعمال شده به شفت یا چرخ‌دنده است. گشتاور بر اساس نیوتون متر (Nm) بیان شده و به روش‌های مختلفی محاسبه می‌شود؛ ساده‌ترین راه برای محاسبه گشتاور گیربکس بر اساس فرمول زیر است:

گشتاور خروجی = گشتاور ورودی * نسبت تبدیل * راندمان گیربکس

به نسبت نیروهای ورودی به خروجی چرخ‌دنده‌ها، راندمان گیربکس گفته می‌شود و مقدار تقریبی آن باتوجه‌به نوع دنده در جدول زیر مشخص شده است.

نوع دنده راندمان تقریبی ماشین η (%)
دنده ساده (در گیربکس‌های خورشیدی)
98 تا 99.5 درصد؛

راندمان چرخ‌دنده هلیکال به دلیل زاویه دندانه ها و نیروی رانشی کمتر از چرخ دنده ساده است.
دنده هلیکال
دنده هلیکال دوتایی یا جناغی
دنده داخلی (بیشتر در گیربکس‌های خورشیدی)
دنده مخروطی ساده 98 تا 99 درصد
دنده مخروطی مارپیچ یا هلیکال
دنده حلزونی 30 تا 90 درصد (با توجه به برند و کیفیت ساخت)
چرخ دنده پیچ (گیربکس جک اسکرو) 70 تا 95 درصد
برای محاسبه گشتاور گیربکس به صورت دقیق، باید متغیرهایی مانند توان ورودی، نسبت دنده، راندمان و سرعت گیربکس را در نظر گرفت؛ فرمول محاسبه گشتاور شفت خروجی گیربکس به شرح زیر است:

T2 = P1*9550/n2*η

مفهوم علامت
گشتاور خروجی (نیوتون متر) T2
توان ورودی (کیلووات) P1
سرعت خروجی (دور بر دقیقه) n2
سرعت ورودی (دور بر دقیقه) n1
راندمان (درصد) η
با استفاده از فرمول فوق، علاوه بر محاسبه گشتاور شفت گیربکس، توان الکتروموتور متناسب با گیربکس را نیز می‌توان یافت.

رابطه گشتاور و سرعت
گشتاور و سرعت رابطه معکوس دارند؛ به‌عبارت‌دیگر، با افزایش سرعت، گشتاور کاهش یافته و با کاهش سرعت گشتاور افزایش می یابد. فرمول محاسبه توان عبارت است از:

P = T * ω

دراین‌رابطه:

P : توان
T : گشتاور
ω : سرعت زاویه‌ای
باتوجه‌به اینکه در این فرمول توان ثابت است، با افزایش سرعت، گشتاور کاهش می‌یابد و بالعکس.

تبدیل دور موتور به ‌سرعت خروجی گیربکس

برای تبدیل دور موتور به سرعت یا دور خروجی گیربکس، باید سرعت الکتروموتور و نسبت دنده گیربکس را داشته باشیم. سرعت خروجی گیربکس از تقسیم سرعت موتور بر نسبت دنده به دست می‌آید و بر حسب دور بر دقیقه بیان می‌شود.

نتیجه‌گیری

معمولاً هنگام انتخاب گیربکس، سؤال‌های زیادی در ذهن افراد شکل می‌گیرد؛ از جمله:

آیا این گیربکس گشتاور موردنیاز کاربرد من را تأمین می‌کند؟
آیا توان الکتروموتور متناسب با این گیربکس هست یا نه؟
باتوجه‌ به سرعت الکتروموتور من، سرعت خروجی این گیربکس چقدر خواهد بود؟
همه این سؤالات در مورد دو پارامتر بسیار مهم گیربکس‌های صنعتی به نام‌های نسبت تبدیل و گشتاور هستند. در این مقاله به‌صورت کاربردی نحوه محاسبه نسبت دنده و گشتاور گیربکس را توضیح دادیم. با این‌حال اگر هنوز هم پاسخ سؤال‌های خود را نیافته‌اید، کارشناسان کالا صنعتی آمادگی ارائه مشاوره تخصصی رایگان به شما عزیزان را دارند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/274/%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بهیاب صنعت تجارت فردا با نام تجاری کالا صنعتی، یک فروشگاه اینترنتی کالاهای صنعتی است که باهدف تأمین نیاز کارخانه‌های تولیدی، سازندگان دستگاه‌های صنعتی و کسب‌وکارهای مرتبط با صنعت در سراسر کشور تأسیس شده است. بهیاب صنعتی تجارت فردا با بیش از 10 سال سابقه فعالیت در زمینه تأمین کالاهای صنعتی و با بیش از 50 پرسنل، توانسته اعتماد مشتریان خود را در سراسر کشور جلب کند و به یکی از معتبرترین فروشگاه‌های اینترنتی کالاهای صنعتی در ایران تبدیل شود.

خدماتی که مجموعه بهیاب صنعت تجارت فردا ارائه می‌دهد شامل خریدوفروش انواع الکتروموتور، گیربکس صنعتی، انواع پمپ‌های کشاورزی و صنعتی، اینورتر، موتور ویبره، هواکش صنعتی، دمنده و مکنده‌های صنعتی، تجهیزات ابزاردقیق و … است.

بهیاب صنعت تجارت فردا به‌واسطه شهرت و اعتباری که نزد تأمین‌کننده‌ها دارد با برندهای معروف و معتبر مانند زیمنس، موتوژن تبریز، الکتروژن، شریف اصفهان، سهند، پمپ لئو، منتظری، پنتاکس و … همکاری دارد و توانسته نمایندگی انحصاری این کالاها را به عهده بگیرد. از ویژگی‌های شاخص و مهم بهیاب صنعت تجارت فردا می‌توان به همکاری با کارشناسان فروش متخصص با تحصیلات دانشگاهی مرتبط در زمینه صنعت دانست که هدف اصلی این است که بتواند با ارائه مشاوره تخصصی به مشتریان آن‌ها را در انتخاب و خرید محصول موردنظر یاری کند.

انواع کالاهای موجود در کالاصنعتی

چه کسانی به کالا صنعتی اعتماد کرده‌اند؟
کالا صنعتی به‌واسطه امکاناتی که برای خریداران و همچنین کیفیت بالای ارائه خدمات دارد، توانسته با بسیاری از شرکت‌های مطرح کشور همکاری داشته باشد که می‌توانید با مشتریان کالا صنعتی بیشتر آشنا شوید.

چرا باید به کالا صنعتی اعتماد کرد؟
یکی از مهم‌ترین دغدغه افراد در خرید آنلاین، مشاوره قبل از خرید، پشتیبانی پس از فروش و دریافت کالا است. تیم بهیاب صنعت تجارت فردا باتوجه‌به آشنایی کامل به دغدغه‌های مشتریان توانسته این نیاز را برآورده کند تا بتواند خدمات باکیفیت را به مشتریان ارائه دهد که می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

تنوع محصولات: بهیاب صنعت تجارت فردا طیف گسترده‌ای از کالاهای صنعتی را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد که کاربران می‌توانند سبد محصولی خود را تکمیل کنند.
کیفیت محصولات: بهیاب صنعت تجارت فردا محصولات خود را از معتبرترین تأمین‌کنندگان داخلی و خارجی تهیه می‌کند و محصولات باکیفیت و مطابق با استانداردهای روز دنیا را به مشتریان خود ارائه می‌دهد.
قیمت مناسب: بهیاب صنعت تجارت فردا آخرین فروشگاهی است که از آن بازدید خواهد شد. چرا که به‌واسطه حذف عوامل واسط قیمت محصولات در پایین‌ترین حالت خود وجود دارد.
خدمات پس از فروش: بهیاب صنعت تجارت فردا در صورت بروز هرگونه مشکل در محصولات خریداری شده، با تیم ارتباط با مشتریان، مشکل را دراسرع‌وقت برطرف خواهد کرد.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/516/%D8%A8%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D8%A7



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.
کاتالوگ محصولات SKF
شرکت SKF برای تمامی محصولات خود کاتالوگ طراحی کرده است. در کاتالوگ محصولات SKF هر آنچه در مورد بیرینگ گفته شده است، مربوط به medium load است. پایین تر و بالاتر از این محدوده عمر بیرینگ کاهش پیدا می کند. برای تجهیزاتی با فناوری پیشرفته و سرعت بالا و تجهیزاتی که نیازمند قابلیت اطمینان بالا (رکتور پتروشیمی) هستند، الزاماً باید از گریدهای سطح یک کیفی خریداری کرد. برای آشنایی بیشتر با محصولات و دسترسی دقیق به ابعاد و مشخصات فنی کاتالوگ بلبرینگ SKF را دانلود کنید. همچنین سایت کالا صنعتی تمامی کاتالوگ های محصولات SKF را در سایت قرار داده است. می توانید با مراجعه به محصول دلخواه خود، کاتالوگ آن را مشاهده کنید.

شرکت SKF سالیان سال است که به عنوان برترین شرکت تولید کننده بلبرینگ فعالیت می کند. متأسفانه در بازار امروزی ایران، بلبرینگ های فیک و غیر اصلی SKF بسیار زیاد شده است. تشخیص دادن اصل از فیک بلبرینگ SKF کار بسیار سختی است و نیاز به داشتن مهارت و تجربه بالا می باشد. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، تمامی بلبرینگ های SKF خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید انواع بلبرینگ های SKF با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

شرکت SKF
شرکت SKF یکی از نشان های تجاری معروف در زمینه تولید بلبرینگ و رولبرینگ صنعتی در جهان است. SKF از سال 1907 یک شرکت پیشرو در زمینه فناوری های نوین بوده است. تفاوت بنیادین محصولات شرکت SKF با سایر برندها، این است که SKF همواره و به طور مداوم به دنبال توسعه فناوری های جدید است. این موضوع سبب شده است که شرکت SKF مشتریان دائمی خود را حفظ نموده و بیشتر کند. ایران یکی از بازارهای هدف برای این برند با کیفیت به حساب می آید. ساخت بلبرینگ SKF ترکیبی از 40 سال تجربه به همراه استفاده از سیستم ها و فن آوری های نوین است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skf



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

جک اسکرو چیست؟
گیربکس جک اسکرو (Screw Jack)، نوعی تجهیز مکانیکی است که برای تبدیل حرکت دورانی به حرکت خطی استفاده می‌شود. از این گیربکس صنعتی در صنایع مختلفی استفاده می‌شود. مهم‌ترین کاربرد گیربکس جک اسکرو برای بلندکردن بارهای سنگین است.

خرید گیربکس جک اسکرو از کالا صنعتی

گیربکس جک اسکرو با انواع چرخ‌دنده‌های صنعتی تولید می‌شود؛ رایج‌ترین نوع آن، گیربکس جک اسکرو حلزونی است. ساختار این گیربکس، شباهت بسیار زیادی با گیربکس حلزونی دارد. این گیربکس‌ها از لید اسکرو (شفت رزوه)، ماردون، چرخ‌دنده حلزونی، یاتاقان و بلبرینگ‌ها و پوسته گیربکس تشکیل شده‌اند. گیربکس جک اسکرو با نام‌های گیربکس جک بالابر، جک گیربکسی، جک پیچی دستی، گیربکس تبدیل حرکت دورانی به خطی و جک بالابر نیز شناخته می‌شود.

ساختار جک اسکرو
گیربکس تبدیل حرکت دورانی به خطی یا جک اسکرو از نظر ساختار شباهت زیادی به گیربکس حلزونی دارد. ساختار این گیربکس شامل چرخ‌دنده حلزونی، ماردون، پیچ جک (شافت رزوه)، پوسته و یاتاقان‌ها می‌شود. نحوه عملکرد گیربکس تبدیل حرکت دورانی به خطی به شرح زیر است:

شفت ورودی که همان ماردون گیربکس است، به الکتروموتور یا فرمان دستی گیربکس متصل است و نیروی ورودی را به چرخ‌دنده حلزونی منتقل می‌کند.
چرخ‌دنده حلزونی گیربکس جک اسکرو دور شفت رزوه قرار گرفته و هم‌زمان با چرخش، روی محور شافت رزوه حرکت می‌کند یا باعث حرکت خطی شافت رزوه (میل اسکرو) می‌گردد.

انواع جک اسکرو
بر اساس منبع قدرت ورودی، گیربکس‌های جک اسکرو را می‌توان در دو دسته زیر تقسیم‌بندی نمود:

جک اسکرو دستی: جک اسکرو دستی، ساده‌ترین نوع گیربکس جک اسکرو است و از یک هندویل برای تأمین نیروی اولیه استفاده می‌کند.
جک اسکرو برقی: جک اسکرو برقی از انواع الکتروموتور و سروو موتور برای چرخاندن شافت رزوه و ایجاد حرکت خطی استفاده می‌کند.
منبع قدرت ورودی (موتور یا دستی) با توجه به نوع کاربرد، ظرفیت بار، سرعت، دقت و کورس حرکتی انتخاب می‌شود. نکته قابل‌توجه این است که برای گیربکس جک اسکرو و طول کورس جک، استاندارد جهانی شناخته شده‌ای وجود ندارد و هر شرکت‌ سازنده از استانداردهای خاص خود در این زمینه استفاده می‌کند.

گیربکس‌های جک اسکرو دو نوع مکانیزم حرکتی دارند. در حالت اول، میل اسکرو ثابت است و گیربکس جابه‌جا می‌شود؛ اما در حالت دوم گیربکس در محل موردنظر نصب شده و میل اسکرو جابه‌جا می‌گردد. انواع گیربکس جک اسکرو ارائه شده در وب‌سایت کالا صنعتی از نوع دوم هستند.

انواع گیربکس جک اسکرو

خرید گیربکس جک اسکرو
وب‌سایت کالا صنعتی نماینده رسمی و تأمین‌کننده معتبر و شناخته شده جک اسکرو، مانند گیربکس سهند و گیربکس جک اسکرو چینی است. برای خرید گیربکس جک اسکرو، کافی است به سایت کالا صنعتی مراجعه نموده و پس از بررسی مشخصات، سفارش خود را در سایت ثبت نمایید. همچنین می‌توانید از طریق شماره‌تلفن ۰۲۱۹۱۰۰۴۶۴۷ با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید و خرید خود را به‌صورت تلفنی انجام دهید.

از جمله مزایای خرید گیربکس جک اسکرو از کالا صنعتی عبارت‌اند از:

تضمین اصالت و سلامت کالا
قیمت رقابتی
ارسال سریع و مطمئن
خدمات پس از فروش
اجزای گیربکس جک اسکرو
اجزای گیربکس جک اسکرو شامل چرخ دنده حلزونی، ماردون، پیچ جک (شافت رزوه)، شفت ورودی، شفت خروجی، محفظه یا پوسته و یاتاقان ها می شوند.

چرخ دنده حلزونی و ماردون گیربکس جک اسکرو

ماردون نوعی چرخ دنده پیچ مانند است که نقش شفت ورودی گیربکس جک اسکرو را برعهده دارد. شفت ورودی جک اسکرو به یک منبع تغذیه (الکتروموتور یا چرخ فرمان دستی) متصل می‌شود و نیروی اولیه را دریافت می‌نماید. ماردون جک اسکرو معمولاً از فولاد سخت کاری شده ساخته می شود تا دوام کافی جهت انتقال نیروی ورودی را به چرخ‌دنده حلزونی داشته باشد. چرخ دنده حلزونی گیربکس جک اسکرو بر اساس کاربرد و میزان بار روی گیربکس با سه جنس مختلف تولید می شود:

فسفر-برنز
آلومینیوم-فسفر-برنز
فسفر-نیکل-برنز
مدل آلومینیوم-فسفر-برنز، حالت پایه این چرخ دنده ها است که هزینه کمتری نسبت به سایر مدل ها داشته و در کاربردهایی که گیربکس زیاد تحت بار و فشار قرار ندارد استفاده می شود؛ اما اگر گیربکس تحت بار متوسط رو به بالایی قرار است کار کند، باید از چرخ دنده های فسفر-برنز استفاده شود که مقاومت بسیار خوبی در برابر سایش دارند.

همچنین در کاربردهایی که گیربکس تحت بار زیادی قرار دارد از چرخ دنده فسفر-نیکل-برنز استفاده می شود که مقاومت بسیار بیشتری نسبت به سایر چرخ دنده ها در برابر سایش و خوردگی دارند. شرکت های بسیار معتبر تولید کننده گیربکس صنعتی مانند Flender یا SEW برای گیربکس های جک اسکروی خود از چرخ دنده های نیکل-فسفر-برنز استفاده می کنند.

پیچ جک یا شافت رزوه گیربکس جک اسکرو

پیچ جک، به بار یا محرکی که نیاز به حرکت خطی دارد متصل است و حرکت دورانی را به حرکت خطی تبدیل می کند. این قطعه نیز مانند چرخ دنده گیربکس جک اسکرو، در سه مدل تولید می شود:

MO-40
CK-45
6582-BOZ
شافت رزوه جنس CK45 حالت پایه این قطعه است؛ ولی اگر گیربکس تحت کشش زیادی قرار می گیرد، بهتر است از پیچ جک از جنس MO40 استفاده شود که تحت عملیات حرارتی سخت کاری شده و مقاومت بسیار بیشتری دارد. از طرفی اگر گیربکس تحت فشار کششی قرار نمی گیرد ولی دقت بالای آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، از شافت رزوه 6582BOZ استفاده می کنیم. این شافت رزوه بسیار در برابر سایش مقاوم است اما تحمل فشار کششی را ندارد.

پوسته یا محفظه گیربکس جک اسکرو

پوسته گیربکس جک اسکرو تمامی قطعات داخلی آن را در بر گرفته است و طراحی آن به نحوی است که مقاومت کافی جهت تحمل بارهای بسیار زیاد را نیز داشته باشد. به همین علت معمولاً از پوسته چدنی برای این گیربکس ها استفاده می شود.

یاتاقان های گیربکس جک اسکرو

در گیربکس های جک اسکرو به منظور کاهش اصطکاک و پشتیبانی بیشتر از قطعات دوار داخل گیربکس، در نقاط کلیدی مانند محورهای ورودی و خروجی از بلبرینگ و یاتاقان استفاده شده است تا حرکت نرم و بدون سایشی داشته باشند. علاوه بر مطالب فوق، مقاله اجزای گیربکس حلزونی نیز اطلاعات جالبی در این زمینه ارائه می دهد که مطالعه آن را به شما پیشنهاد می کنیم.

مزایا و معایب جک اسکرو
از آن جایی که جک اسکرو حرکت چرخشی را به حرکت خطی تبدیل می کند، می توان از این گیربکس برای کاربردهای مختلفی مانند بلند کردن بارهای سنگین، تنظیم ارتفاع یا تعیین موقعیت اجسام، پرس کردن و ... استفاده نمود. از جمله مزایای گیربکس جک اسکرو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

ظرفیت بار بالا: یکی از اولین و مهم ترین مزایای گیربکس جک اسکرو، توانایی تحمل بار بسیار زیاد آن است. طراحی چرخ دنده ها و شافت رزوه، این مزیت مکانیکی را فراهم نموده و این گیربکس ها را برای کاربردهایی که نیاز به بلند کردن یا جابجایی اجسام سنگین دارند، مانند ماشین آلات صنعتی یا تجهیزات ساختمانی، به گزینه ای مناسب تبدیل نموده است.
خود قفل شوندگی: خود قفل شوندگی یا عدم برگشت پذیری، مزیت دیگر این گیربکس ها است؛ به این معنی که گیربکس جک اسکرو بدون نیاز به مکانیسم ترمز یا تجهیزات مشابه، می تواند موقعیت خود را حفظ کند. این قابلیت در نتیجه اصطکاک زیاد ایجاد شده بین چرخ دنده ها و پیچ جک ایجاد می شود و هنگامی که گیربکس از چرخش باز می ایستد، در برابر هرگونه نیروی خارجی که بخواهد آن را حرکت دهد، مقاومت می کند. این ویژگی به خصوص برای کاربردهایی که حفظ موقعیت گیربکس در آن ها ضروری است، بسیار اهمیت دارد.
اندازه کوچک گیربکس: گیربکس های جک اسکرو در مقایسه با انواع دیگر سیستم های حرکت خطی بسیار کوچک و فشرده هستند. این ویژگی برای کاربردهایی که فضای زیادی برای تجهیزات ندارند بسیار حائز اهمیت است.
تطبیق پذیری: گیربکس جک اسکرو تطبیق پذیری بالایی با اکثر کاربردهای صنعتی دارد؛ طوری که تقریباً در تمامی صنایع از این گیربکس ها استفاده می شود. همچنین نیروی اولیه این گیربکس به دو صورت دستی و به وسیله الکتروموتور تأمین می شود که در برخی کاربردها که امکان استفاده از موتور نیست، ویژگی بزرگی به شمار می رود.
از دیگر مزایای جک اسکرو می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

وزن سبک و کم حجم
قیمت مناسب
صدای کم
نصب و راه اندازی آسان
ایمنی بالاتر نسبت به جک هیدرولیکی
قرارگیری در زوایای مختلف
با وجود تمام مزایای جک اسکرو، این گیربکس‌ها دارای محدودیت‌ها و معایبی نیز هستند. به‌عنوان‌مثال، این تجهیز ظرفیت محدودی برای بلند کردن بار دارد. همچنین با افزایش بار و تحمل وزن، اصطکاک شیارهای اسکرو افزایش یافته و همین عامل باعث شده که تا حد زیادی با جک های هیدرولیک جایگزین شوند. این در حالی است که در کاربرد های سبک تر و کم هزینه تر، جک اسکرو انتخاب مناسب، مقرون به صرفه و ایمن‌تری است.

کاربرد جک اسکرو
گیربکس جک اسکرو به دلیل مزایای بسیار زیاد و ویژگی‌های منحصربه‌فرد، تقریباً در تمامی صنایع استفاده می‌شود. از جمله کاربردهای گیربکس جک اسکرو می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

تعمیرگاه های خودرو
تنظیم ارتفاع سطح سکوها
صنایع خودروسازی
صنایع کشاورزی
دامداری های صنعتی
صنایع نظامی و دفاعی
صنایع غذایی
کاتالوگ جک اسکرو
وب‌سایت کالا صنعتی، مرجعی برای بررسی مشخصات و ویژگی‌های تجهیزات صنعتی مختلف از جمله انواع جک اسکرو است. همچنین بانک کاتالوگ کالا صنعتی، کاتالوگ جک اسکرو را برای دانلود به‌صورت رایگان در اختیار شما قرار داده تا مشخصات این گیربکس‌ها را بررسی و با نیازهای کاربرد خود مطابقت دهید.
در این کاتالوگ، اطلاعات کاملی از گیربکس‌های جک اسکرو مانند مشخصات فنی، ابعاد، گشتاور، نسبت تبدیل و … ارائه شده است. شما عزیزان می‌توانید پس از مقایسه محصولات مختلف در وب‌سایت و بررسی مشخصات آن‌ها در کاتالوگ، از مشاوره فنی رایگان کارشناسان این مجموعه نیز بهره‌مند شوید.
برای دانلود کاتالوگ جک اسکرو روی لینک زیر کلیک کنید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/356/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AC%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

شرکت تیمکن TIMKEN یک تولید کننده جهانی است که در سال 1898 شروع به کار کرده است. این شرکت در زمینه های یاتاقان ها، بلبرینگ و محصولات انتقال قدرت فعالیت دارد. بلبرینگ کف گرد TIMKEN دارای حداقل تماس میباشد و مانع از کشیده شدن سطوح روی یکدیگر میشوند. با کم شدن سطح تماس، اصطکاک نیز به شدت کاهش می یابد. وظیفه بلبرینگ کف گرد تیمکن تعلیق بار محوری است و بر روی شفت های عمودی نصب میشوند. این بلبرینگ ها قابلیت تحمل بار شعاعی را ندارند.
لوگو TIMKEN

انواع بلبرینگ کف گرد TIMKEN
بلبرینگ کف گرد یک جهته
بلبرینگ کف گرد دو جهته
بلبرینگ کف گرد یک جهته
این دسته از بلبرینگ کف گرد TIMKEN میتوانند بارهای محوری را در یک جهت تحمل کنند و نباید این بلبرینگ ها را در معرض بار شعاعی قرار داد.

بلبرینگ های کف گرد دو جهته
این دسته از بلبرینگ کف گرد TIMKEN میتوانند بارهای محوری را در دو جهت تحمل کنند. این دسته از بلبرینگ ها را مانند بلبرینگ های کف گرد یک جهته نباید در معرض بار شعاعی قرار داد. برای دریافت مشخصات بیشتر و قیمت بلبرینگ با کارشناسان فروش در تماس باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1054/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D9%81-%DA%AF%D8%B1%D8%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D9%81-%DA%AF%D8%B1%D8%AF-timken



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

هواکش‌ها نقشی حیاتی در تهویه و تصفیه هوای محیط‌های مختلف ایفا می‌کنند. از منازل مسکونی گرفته تا کارخانه‌های صنعتی، وجود یک سیستم تهویه مناسب با استفاده از هواکش‌های باکیفیت، لازم و ضروری است و سلامتی و آسایش افراد را تضمین می‌کند. شرکت دمنده از سال 1346 فعالیت خود را با تولید انواع هواکش خانگی دمنده و هواکش صنعتی دمنده آغاز کرده است. در حال حاضر برند دمنده یکی از با کیفیت ترین برندهای تولید کننده انواع تهویه و هواکش در ایران است.تنوع محصولات دمنده به بیش از 150 مدل در انواع خانگی، صنعتی، آکسیال تاسیساتی، سانتریفیوژ تاسیساتی و تخلیه دود است. تمامی هواکش ها و محصولات دمنده، با نشان استاندارد ایمنی و همراه با گواهینامه CE اروپا تولید می شوند. همچنین هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی است که باعث می شود شما بتوانید بدون نگرانی محصولات این برند را خریداری کنید و از گارانتی آن نیز بهره مند شوید.

خرید هواکش دمنده (راهنمای انتخاب و خرید)
یکی از سؤالاتی که همواره مشتریان هنگام خرید هواکش دارند این است که چه هواکشی مناسب است؟ هنگام خرید هواکش باید پارامترهایی را مورد توجه قرار داد تا بتوان هواکش مناسبی را خریداری کرد. در ادامه پارامتر هایی را بیان می کنیم که هنگام خرید هواکش دمنده باید مورد بررسی قرار داد:

نوع و مدل هواکش: اصلی ترین نکته هنگام خرید هواکش دمنده این است که هواکش برای چه محیطی قرار است استفاده شود؟ محیط خانگی است یا صنعتی؟ مدل هواکش باید مطابق با محیط باشد.
مشخصات فنی: بعد از مشخص شدن محیط، باید بدانید هواکش چه میزان هوایی را قرار است جا به جا کند تا ظرفیت و قدرت مناسبی انتخاب شود.
سطح صدا: این مورد به ویژه هنگام خرید هواکش های خانگی مورد توجه است. هواکش های خانگی دمنده کمترین سر و صدا را دارند.
گارانتی و خدمات پس از فروش: یکی از مواردی که هنگام خرید هواکش دمنده بسیار مورد توجه است، گارانتی محصول است. تمامی هواکش های دمنده دارای 18 ماه گارانتی می باشند.
نصب آسان: هنگام خرید هواکش دمنده، همراه با گارانتی یک دفترچه راهنمای نصب آسان هواکش ارسال می شود که به شما کمک می‌کند بتوانید به راحتی هواکش را نصب کنید.
برای خرید انواع هواکش های دمنده می توانید به محصول مورد نظر در سایت کالا صنعتی مراجعه کنید و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید. همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

نمایندگی هواکش دمنده
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین مفتخر است به عنوان نماینده رسمی برند فن هواکش دمنده فعالیت کند. نمایندگی دمنده علاوه بر فروش انواع مختلف هواکش و فن، تمام خدمات مرتبط با این دستگاه ها را مانند مشاوره فنی رایگان در هنگام خرید، گارانتی و خدمات پس از فروش را ارائه میدهد. کالا صنعتی به عنوان نمایندگی هواکش دمنده موظف است کیفیت، اصالت کارا تضمین کند. همچنین با ارائه قیمت بروز انواع هواکش دمنده به مشتری در هنگام انتخاب و خرید محصول کمک کند. همچنین نماینده برند دمنده با ایفای نقش ارتباطی میان تولید کنندگان و مشتریان و حذف واسطه ها به مشتریان خدمات میدهد.

انواع هواکش دمنده
هواکش خانگی دمنده
هواکش صنعتی دمنده
هواکش آکسیال دمنده
هواکش سانتریفیوژ دمنده
انواع هواکش دمنده صنعتی
این سری از هواکش های دمنده نسبت به هواکش خانگی، قدرت بیشتری دارند. هواکش صنعتی دمنده برای فضاهای صنعتی مانند کارخانه ها، کارگاه ها، سوله ها و... مورد استفاده قرار میگیرند. هواکش صنعتی دمنده معمولا فلزی هستند و مقاومت بالایی دارند. همچنین این سری از هواکش های دمنده در برابر شرایط مختلف مانند رطوبت، زنگ زدگی و... مقاوم هستند. در ادامه به معرفی انواع هواکش های صنعتی دمنده پرداخته می شود. هواکش های صنعتی دمنده همگی آکسیال هستند و نسبت به هواکش های آکسیال تاسیساتی دمنده قدرت کمتری دارند.

در ادامه به معرفی انواع هواکش های صنعتی دمنده میپردازیم.

هواکش دمنده صنعتی ایلکا
این هواکش صنعتی برای تهویه هوای فضاهای نسبتا بزرگ و صنعتی مانند رستوران ها، پاساژها و کارگاه های صنعتی بکار برده میشود.

هواکش دمنده صنعتی ایلکا

هواکش دمنده صنعتی فلزی
این هواکش صنعتی برای تهویه فضاهای بزرگ تجاری و صنعتی بکار برده میشود.

هواکش دمنده صنعتی فلزی(سنگین و سبک)

هواکش دمنده صنعتی پروانه دایکست
این هواکش صنعتی برای تهویه فضاهای بزرگ و کمی بزرگ مانند رستوران ها و انبارها کاربرد دارد.

هواکش دمنده صنعتی مدل پرواانه دایکست

هواکش دمنده صنعتی طرح آلمان
هواکش دمنده صنعتی طرح آلمان برای تهویه فضاهای صنعتی و گرفته کاربرد دارد.

هواکش دمنده صنعتی طرح آلمان

هواکش دمنده خانگی
هواکش خانگی دمنده یکی از پر فروش ترین محصولات شرکت دمنده است که در سال های اخیر به دلیل کیفیت بالا به همراه قیمت مناسب بسیار محبوب شده است. هواکش های خانگی برای مصارف سبک و فضاهای نسبتا کوچک مانند حمام، آشپزخانه و دستشویی و به طور کلی مکان هایی که هوا به طور طبیعی در جریان نیست کاربرد دارد. برند دمنده در طراحی و تولید هواکش خانگی بسیار عملکرد مطلوبی داشته و دارای گواهینامه CE اتحادیه اروپا و نشان استاندارد ایمنی است. از این رو با تهیه هواکش خانگی دمنده بهترین کارایی را تجربه خواهید کرد.

هواکش خانگی دمنده مدل توربو
این هواکش خانگی دمنده مدل لوله ای برای تهویه فضاهای کوچک مانند آشپزخانه و دستشویی کاربرد دارد.

هواکش خانگی دمنده مدل لوله ای توربو

هواکش خانگی هایلوکس
این هواکش برای بکار بردن در فضاهای کوچک مانند دستشویی و آشپزخانه کاربرد دارد.

هواکش خانگی دمنده هایلوکس

هواکش خانگی دمنده مدل لوکس
این هواکش خانگی دریچه دار برای نصب در فضاهای خانگی نسبتا بزرگ کاربرد دارند.

هواکش خانگی دمنده دریچه دار لوکس

هواکش خانگی دمنده فلزی
این هواکش خانگی برای نصب در فضاهای نسبتا بزرگ مانند آشپزخانه و حمام کاربرد دارد.

هواکش خانی دمنده فلزی

هواکش سانتریفیوژی دمنده
این سری از هواکش های دمنده برای ایجاد ظرفیت هوادهی متوسط در فشارهای بالا استفاده می شود. در هواکش سانتریفیوژ دمنده، هوا در جهت محور فن وارد شده و عمود بر محور فن خارج می شود. این نوع از فن های دمنده در دو نوع پروانه فوروارد و بکوارد تولید و طراحی می شوند و قسمت حلزونی در آن ها وظیفه هدایت هوا و انتقال آن به سمت دهانه خروجی را دارد. هواکش سانتریفیوژ دمنده با موتورهای تکفاز یا سه فاز در در سرعت ها 900، 1400 و 3000 دور طراحی و تولید می شوند. در ادامه به بررسی و معرفی برخی از انواع هواکش های سانتریفیوژ دمنده می پردازیم.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2793/%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4-%D8%AF%D9%85%D9%86%D8%AF%D9%87



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی سری VF و سری W (کتابی یا NMRV) از پرکاربردترین انواع گیربکس صنعتی در طراحی و ساخت دستگاه ها و مکانیزم های مختلف در صنعت می باشند. اگر از گیربکس حلزونی استفاده میکنیدلازم است اطلاعات کافی در مورد طریقه نسب و نحوه کار گیربکس حلزونی اطلاعات کافی داشته باشید.

حالت نصب گیربکس حلزونی
به طور کلی حالت های نصب گیربکس صنعتی یا موتور بر اساس استاندارد IEC 60034-7 (کمیسیون بین المللی الکتروتکنیک) تدوین شده است و به سه دسته تقسیم بندی می شود:

اتصال پایه (Foot Mounted)
اتصال فلنج (Flange Mounted)
ترکیبی از حالت اول و دوم
حالت نصب توسط یک کد معرفی می شود که با IM (International Mounting) شروع می شود و با حرف B (شافت افقی) یا V (شافت عمودی) و یک عدد ادامه می یابد. مثال: IM V6 یا IM B35 پرکاردبرد ترین حالت های نصب گیربکس یا موتور در ذیل آمده است:

حالت های نصب گیربکس حلزونی

وضعیت نصب گیربکس حلزونی VF
کد صنعتی N A V F FA FC FR P U
شرح پایه دار- شافت ورودی در پایین پایه دار- شافت ورودی در بالا پایه دار- شافت حلزونی عمودی فلنج استاندارد فلنج خروجی در دو سمت فلنج کوتاه فلنج کوتاه با یاتاقان بندی تقویت شده پوسته سفارشی برای خروجی شافت پایه دار
وضعیت نصب گیربکس حلزونی سری W
کد صنعتی U UF UFC UFCR
شرح طراحی محفظه سفارشی فلنج استاندارد فلنج با طول کاهش یافته فلنج با طول و قطر کاهش یافته
گیربکس حلزونی چگونه کار می‌کند؟

نحوه کار گیربکس حلزونی به شرح زیر است:

نیروی لازم برای چرخش ماردون یا شفت ورودی گیربکس حلزونی معمولاً توسط یک الکتروموتور تأمین می‌شود.
هنگامی که ماردون شروع به چرخش می‌کند، دندانه‌های آن با دنده‌های چرخ حلزونی درگیر شده و آن را به حرکت در می‌آورند.
با توجه به تعداد راه‌های (نخ) ماردون، به ازای هر دور کاملی که ماردون می‌چرخد، چرخ‌دنده حلزونی بین 1 تا 6 دنده حرکت می‌کند.
دور ورودی گیربکس باتوجه‌به نسبت تبدیل گیربکس کاهش‌یافته و در نهایت توسط چرخ‌دنده حلزونی به شفت خروجی منتقل می‌شود.
نکات مهم هنگام نصب یک گیربکس صنعتی
در هنگام نصب یک گیربکس صنعتی باید به نکات زیر توجه کرد :

گیربکس صنعتی باید محکم به یک پایه صلب پیچ شود تا از ارتعاش آن جلوگیری شود.
اگر احتمال ضربه، بار بیش از حد و یا گریپاژ وجود دارد از کوپلینگ های هیدرولیکی ، محدود کننده های گشتاور نیرو ، کلاچ و غیره استفاده شود.
اگر لازم است گیربکس صنعتی رنگ آمیزی شود ، لازم است برای جلوگیری از خراب شدن کاسه نمد ها ، کاسه نمد ها پوشانده شوند.
تلرانس ماشینکاری هر نوع دنده ، چرخ زنجیر یا پولی که روی محورهای ورودی یا خروجی نصب می شود باید مطابق استاندارد ISO H7 باشد.
محور گیربکس صنعتی سوراخ و رزوه شده است تا قابلیت نصب روی چرخ دنده یا چرخ زنجیر مورد نصب ، را داشته باشد.
برای جلوگیری از اکسید شدن وگریپاژ قطعات بالا، نیاز است تا قبل از نصب آنها سطوح مورد تماس را تمیز گردد و گریس کاری شود.
سوراخ محور گیربکس صنعتی دارای تلرانس H7 است ، تمام محورهایی که به آن وصل می شوند معمولا با h6 ماشینکاری می گردند. اگر لازم باشد که فیت تداخلی باشد می توان از (H7-J6 ) استفاده کرد.
لازم است قبل از راه اندازی گیربکس صنعتی از یکسان بودن سطح روغن و میزان لزجت روغن متناسب با بار مصرفی اطمینان حاصل نمود.
زمانی که گیربکس صنعتی با گریس ترکیبی روغن کاری شده باشد نیاز به تعویض روغن نمی باشد.
زمانی که روغن معدنی استفاده شده باشد نیز نیاز به تعویض روغن مجدد نمی باشد.
زمانی که روغن معدنی استفاده شده باشد توصیه می شود که : روغن پس از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت کار اولیه تعویض گردد و بهتراست داخل گیربکس صنعتی شسته شود.
توصیه می شود جهت افزایش کارآیی گیربکس صنعتی در فواصل زمانی منظم ،سطح روغن رابازرسی وروغن پس از ۴۰۰۰ ساعت کار تعویض گردد. اگر از روغن ترکیبی استفاده شده است لازم است تا پس از ۸۰۰۰ ساعت کار تعویض روغن دستگاه عوض شود.
در صورتیکه قرار است زمان استقرار گیربکس صنعتی در هوای خیلی مرطوب زیاد باشد لازم است تا گیربکس صنعتی پر از روغن باشد، در این صورت باید توجه داشت که برای راه اندازی مجدد گیربکس صنعتی، باید سطح روغن به مقدار مطلوب برسد.
معمولا ، برای تمام انواع گیربکس صنعتی پیشنهاد می شود که توان انتقالی را به تدریج زیاد شود و یا اینکه در ساعت های اولیه کار فقط ۵۰ تا ۷۰٪ حداکثر بار اعمال شود.
در صورتی که قصد دارید از قیمت گیربکس صنعتی و انواع آن مطلع شوید، می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

15 مورد نکته برای بهره برداری مطلوب از گیربکس حلزونی
در صورت احتمال ضربه به گیربکس حلزونی ، بار بیش از حد و گریپاژ، از کوپلینگ های هیدرولیکی ، محدود کننده های گشتاور خروجی، کلاچ و غیره استفاده نمایید.
توجه: باید توجه داشته باشید که کلاچ ها بسیار متنوع و دارای کاربردهای مختلف است، از اینرو انتخاب و کاربرد صحیح کلاچ در انتقال حرکت از موتور به گیربکس حلزونی و از گیربکس به تجهیز بعدی، در طول عمر آن تاثیر به سزایی دارد.
قبل از راه اندازی، از هم محور بودن شفت خروجی گیربکس حلزونی و شفت ورودی ماشین اطمینان حاصل نمایید. این مورد بیشترین درصد احتمال خرابی در گیربکس را به خود اختصاص می دهد. به ایراد عدم هم محوری شفت های مرتبط misalignment گفته می شود.
توجه: انتظار کارکرد صحیح گیربکس حلزونی بدون دقت در ساختار درست ماشین امکان پذیر نمی باشد. برای جا زدن محور خروجی یا محورهای ورودی ماشین در داخل هالو شفت که با تلرانس H7 ماشین کاری شده اند، بایستی تلرانس h6 برای گیربکس حلزونی در نظر گرفته شود. چون عدم انطباق آن ها و جا زدن غیر اصولی به کلیه اجزای گیربکس حلزونی صدمات جبران ناپذیری وارد مینماید. دقت در تلرانس خارها سبب روان کار کردن قابل توجه گیربکس حلزونی و ماشین خواهد شد و عدم رعایت این مساله در ایجاد خرابی و سر وصدای بسیار زیاد نقش قابل توجهی دارد.
در موتور گیربکس حلزونی از بستن موتور به شاسی جدا خودداری فرمایید. زیرا بستن موتور به شاسی باعث میشود هم محور بودن شفت موتور و گیربکس دچار انحراف شده و مشکلاتی از قبیل: آسیب رساندن به بیرینگ، داغ کردن بیرینگ، شکستن محور ورودی، سر و صدا و نیز روغن ریزی از محل کاسه نمد اتفاق بیفتد در این گونه موارد کافیست فقط گیربکس حلزونی به صورت کاملا تراز و محکم به شاسی بسته شود.
نکته: در موقع نصب الکتروموتور توسط کوپلینگ، هم محور بودن شفت الکتروموتور و شفت گیربکس از اهمیت خاصی برخوردار است.
هنگامی که انتقال حرکت از الکتروموتور به گیربکس حلزونی از طریق چرخ تسمه صورت میپذیرد، رگلاژ تسمه بایستی با دقت انجام شده و در زمان بندی مشخص مورد بازرسی قرار گیرد،زیرا بعد از مدتی کارکرد تسمه کشیده و شل میشود که سبب لغزش بیش از حد میشود.
نکته: اگر تسمه شل باشد لغزش، بسیار زیاد بوده وانتقال دور به درستی انجام نمی شود و اگر بیش از حد سفت باشد سبب فشار شعاعی زیاد به بیرینگ و داغ شدن و خرابی آنها خواهد شد.
در صورت رنگ آمیزی گیربکس حلزونی پس از نصب روی ماشین ، جهت جلوگیری از خراب شدن کاسه نمد ، کاسه نمد را از آغشته شدن به رنگ محافظت نمایید.
جهت جلوگیری از زنگ زدگی پایه و شاسی نصب، ابتدا سطوح تماس پایه گیربکس حلزونی و شاسی نصب را تمیز کرده سپس گریس کاری نمایید.
قبل از راه اندازی از کافی بودن سطح روغن گیربکس حتما اطمینان حاصل نمایید. سطح روغن کمتر و بیشتر از حد استاندارد سبب بروز مشکلات مختلفی می شود.
توجه: در برخی از گیربکس های حلزونی که همراه با برچسب"روغن ندارد"عرضه می گردند لازم است در زمان نصب گیربکس بر روی ماشین ، به مقدار مشخص شده از روغن پرشوند. مقدار روغن مناسب برای سایزهای مختلف گیربکس حلزونی در کاتالوگ شرکت سازنده آمده است.
توصیه می شود در ساعات کار اولیه به میزان 50% تا 70% بار و پس از 300 ساعت کار، حداکثر بار را اعمال نمایید.
روغن گیربکس حلزونی باید پس از 48 ساعت کار اولیه تخلیه شده ،داخل محفظه گیربکس حلزونی تمیز و روغن جدید تا سطح نرمال پر شود. زیرا در ساعات اولیه کار گیربکس حلزونی براده های بسیار ریز برنز ناشی از تنظیم شدن (آب بندی) چرخش محور مار پیچ و چرخ دنده برنزی، در محفظه قرار می گیرد که در صورت عدم تخلیه به مرور باعث آسیب رساندن به بیرینگ می شود.
در گیربکس هایی که لازم است از روغن های صنعتی پر شوند، توصیه می گردد روغن اولیه گیربکس حلزونی را پس از 500 تا 1000 ساعت کار تخلیه و پس از شست و شوی محفظه، مجددا با روغن تمیز و تا سطح نرمال پر کنید. لازم است پس از هر 4000 ساعت کارکرد روغن گیربکس حلزونی مجددا تعویض شود.
چنانچه احتمال می رود زمان استفاده از گیربکس حلزونی، دستگاه تا مدت زمان نسبتا طولانی بلااستفاده در محیط باقی بماند لازم است محفظه آن را از روغن پر کرده و در هنگام راه اندازی مجددا مورد بازرسی قرار گیرد.
اگر گیربکس با گریس ترکیبی پر شده باشند، هنگام راه اندازی نیاز به روغن کاری مجدد نمی باشد و نیاز است پس از هر 8000 ساعت کارکرد، روغن گیربکس حلزونی مجددا تعویض شود.
قبل از راه اندازی، حتما از روان بودن کارکرد ماشین اطمینان حاصل نمایید، چون وجود هر گونه مانع در کارکرد روان ماشین، باعث خرابی سریع گیربکس می شود. (حتی در زمان استارت)
توجه: برخی از دستگاه ها مانند ماشین سنگبری که در آن از آب استفاده می شود، در فصل زمستان به دلیل یخ زدن آب و مقاومت بیش از حد در برابر کار گیربکس حلزونی،لازم است قبل ازراه اندازی از روان بودن کار دستگاه اطمینان حاصل نمایید. این امر با گرمایش اکسترنال امکان پذیر می شود. از جت هیتر ها و سایر وسایل گرمایشی در کارخانجات استفاده می شود.
گیربکس هایی که به صورت خود سوارشو استفاده می شوند، بایستی در زمان نصب بر روی ماشین حتما از بازوی واکنشی استفاده شود و از بستن گیربکس های خود سوارشو روی شاسی جدا خودداری گردد.
توجه: منظور از خود سوارشو، گیربکسی است که مستقیما شفت تو خالی گیربکس بر روی محور ورودی ماشین نصب شده است و می تواند شامل انواع گیربکس هالوشفت که به این طریق نصب میگردند باشد.
هرگونه باز و بسته کردن ، تغییر در ساختار گیربکس حلزونی، سوراخ کردن بدنه، تغییر پایه های نصب و... سبب خرابی آن خواهد شد، در صورت اعمال هر یک از این موارد، گیربکس حلزونی از گارانتی خارج می گردد. در ضمن گاهی اوقات مشاهده شده است که بعضی از مصرف کنندگان بدون دمونتاژ کردن گیربکس حلزونی اقدام به سوراخ کاری گیربکس کرده که سبب ریخته شدن براده به داخل گیربکس و خوردگی سریع چرخ دنده ها می گردد.
توجه: در صورت مشاهده هر گونه اشکال لطفا قبل از هرگونه اقدام اصلاحی با کارشناسان فنی کالا صنعتی مشورت نموده و نتیجه را از این طریق پیگیری فرمایید.
کالا صنعتی به عنوان بهترین و به روز ترین مرجع استعلام قیمت گیربکس حلزونی و همچنین با ارائه خدمات مشاوره فنی و تخصصی درباره انتخاب گیربکس مناسب و پشتیبانی لازم، آماده پاسخگویی به همه صنعتگران و مسئولین فنی کشور است. گیربکس حلزونی سهند در سری های VF و MVF و W و همچنین گیربکس های حلزونی خارجی مثل گیربکس چینی NMRV، گیربکس حلزونی ایلماز YILMAZ ترکیه و حتی نمونه های اروپایی مثل گیربکس حلزونی SITI ایتالیا از سایت کالا صنعتی و همچنین از طریق تماس با کارشناسان فروش کالا صنعتی قابل دسترسی و خرید است.

گیربکس حلزونی سهند

ارتباط روغنکاری و نصب
روغنکاری گیربکس صنعتی با توجه به توان آن انجام می شود. در این زمینه می توان گیربکس های حلزونی را به دو دسته زیر تقسیم کرد:

VF30 – VF44 – VF49 – VF62 – VF72 – VF86
VF110 – VF130 – VF150 – VF185 – VF210 – VF250
گروه اول: در ملاحظات سرویس و نگهداری، گروه اول نیاز به روغنکاری ندارند و در زمان تولید با روغن ترکیبی مناسب پر می شوند لذا در هر وضعیتی می توان آن ها را نصب کرد به جز موارد زیر:

حالت نصب V5 و V6 برای وضعیت های نصب N – A – F – FA – FR – FC – P
حالت نصب B3 و B8 برای وضعیت نصب V
این گیربکس ها فاقد درپوش پرکردن و تخلیه روغن و تراز روغن بوده و روغنکاری حین مونتاژ گیربکس، مادام العمر می باشد.

گروه دوم: این گیربکس ها نیاز به روغنکاری داشته و باید قبل از استفاده با روغن کافی پر شوند و نیاز به سرویس دوره ای (تعویض روغن) دارد. این گیربکس های متوسط و سنگین دارای درپوش پرکردن و تخلیه و تراز روغن می باشد. در صورتی که وضعیت نصب متفاوت با حالت B3 باشد، جهت استقرار صحیح محل درپوش ها، موقعیت نصب باید در زمان سفارش مشخص شود.

اخبار مرتبط

الکتروگیربکس هالو شفت

روغن مناسب برای گیربکس صنعتی
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1730/%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C

 



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

در دنیای امروزی استفاده از هواکش ها امری ضروری در مصارف خانگی و صنعتی شده است. هواکش ها و فن ها برای گردش هوا در ساختمان ها، منازل، کارگاه ها و محیط های صنعتی استفاده می شود.

دسته بندی هواکش ها
هواکش ها به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:

هواکش خانگی
هواکش صنعتی
هواکش خانگی
هواکش های خانگی در انواع و مدل های متفاوتی ساخته می شوند که هر کدام برای کاربرد خاصی استفاده می شوند. هواکش های خانگی دارای وظایفی از قبیل کنترل بو، جلوگیری از مه آلود شدن آینه ها، جلوگیری از رشد کپک و جلوگیری از آسیب تراکم هستند، اما مهم ترین وظیفه هواکش های خانگی خروج هوای گرم و مرطوب و جایگزین کردن آن ها با هوای خنک تر و تمیز تر است.

انواع هواکش های خانگی
هواکش (پنکه) خانگی رومیزی
هواکش خانگی پلاستیکی
هواکش خانگی فلزی
هواکش (پنکه) خانگی رومیزی
از این هواکش ها برای گردش هوا در محیط های کوچک مانند خانه ها، منازل و ادارات استفاده می شود.

هواکش رومیزی

هواکش خانگی پلاستیکی
این سری از هواکش های خانگی در دبی های متفاوتی تولید می شوند. هواکش های خانگی با دمپر برقی، اتوماتیک و یا دستی تولید می شوند. این هواکش ها اغلب برای استفاده در سرویس های بهداشتی، حمام ها، اتاق ها و محیط های های کوچک استفاده می شوند.

هواکش پلاستیکی

هواکش خانگی فلزی
این سری از هواکش های خانگی برای نصب بر روی پنجره ها و یا تخلیه آزاد استفاده می شوند.

هواکش خانگی فلزی

بیشتر بخوانید: خرید اینترنتی هواکش ایرانی
هواکش صنعتی
هواکش های صنعتی نسبت به هواکش های خانگی، بزرگتر و دارای توان بالاتر و عملکرد بهتری می باشد. این هواکش ها برای استفاده در محیط های متوسط و بزرگ ماننده فروشگاه ها، مراکز خرید، کارخانه ها، کندانسور ها، اواپراتور ها، کارگاه های صنعتی و ... استفاده می شوند. هواکش های صنعتی در انواع مختلفی با ویژگی های خاصی تولید می شوند که هر کدام در مکانی مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع هواکش های صنعتی
به طور کلی هواکش های صنعتی به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:

هواکش آکسیال
هواکش سانتریفیوژ
هواکش آکسیال
فن آکسیال نوعی از هواکش ها می باشد که باعث می شود گاز در جهت محور و به موازات محور که پره ها به دور آن می چرخند، جریان پیدا کند. یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده عملکرد هواکش ها، تعداد و شکل پره ها می باشد. هواکش های آکسیال کاربردهای زیادی از جمله در تونل های باد و برج های خنک کننده دارند. در بسیاری از کاربردها مانند تهویه فضاهای متوسط و بزرگ صنعتی، تجاری، رستوران ها، پارکینگ ها، انبارهای صنعتی، سیستم های تأسیساتی، کندانسور ها، اواپراتورها و ... از هواکش های آکسیال استفاده می شود.

انواع هواکش آکسیال

هواکش سانتریفیوژ
در هواکش های سانتریفیوژ هوا در جهت محور به فن وارد می شود و در جهت عمود بر محور خارج می گردد. یک فن سانتریفیوژ قابلیت اتصال به شبکه کانال کشی را دارد. موتور این فن ها به صورت تک فاز یا سه فاز می باشد. هواکش های سانتریفیوژ بر دسته بندی های متفاوتی دارد. یک دسته بندی بر اساس نوع پروانه و یک دسته بندی بر اساس نوع هواکش است.

دسته بندی هواکش ها بر اساس نوع پروانه
هواکش سانتریفیوژ پروانه فوروارد
هواکش سانتریفیوژ پروانه بکوارد
هواکش سانتریفیوژ پروانه فوروارد
هواکش های سانتریفیوژ فوروارد دارای هوادهی بالا و فشار استاتیکی متوسط می باشند. فن های سانتریفیوژ خود به دو دسته یک طرفه و دو طرفه تقسیم می شوند. هواکش های سانتریفیوژ فورواد یک طرفه به صورتی عمل می کند که مکش هوا از یک سمت و خروج هوا از دهانه است که این هواکش ها اغلب برای توزیع و یا تخلیه هوا در ظرفیت های پایین استفاده می شد. فن های سانتریفیوژ دو طرفه به صورتی عمل می کند که مکش هوا از دو سمت و خروج هوا از دهانه است که معمولاً در دستگاه های هواساز و تجهیزات تهویه مطبوع استفاده می شوند.

هواکش سانتریفیوژ فوروارد

هواکش سانتریفیوژ بکوارد
هواکش های سانتریفیوژ بکوارد به دلیل شکل خاص پروانه ای که دارند، فشار استاتیکی بالاتری نسبت به هواکش های سانتریفیوژ فوروارد ایجاد می کنند. این فن های سانتریفیوژ در بسیاری از کاربردهای صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.

هواکش سانتریفیوژ بکوارد

دسته بندی هواکش های سانتریفیوژ بر اساس نوع هواکش
هواکش سقفی
هواکش حلزونی
هواکش کانالی
هواکش سقفی
پروانه هواکش های سقفی بکوارد می باشد. این هواکش ها به صورت مکنده کار می کنند. از این هواکش ها در بیمارستان ها، کارخانه ها، صنایع نفت و گاز، مجتمع های تجاری و اداری استفاده می شود.

هواکش سقفی

هواکش حلزونی
در این هواکش ها، پروانه فورواد و بکوارد را به دلیل خنثی کردن افت فشار داخل یک محفظه حلزونی شکل قرار میگیرند. تفاوت میان استفاده از پروانه فوروارد و بکوارد در این هواکش ها این است که در پروانه با اندازه یکسان، پروانه فوروارد در فشار کمتر، مقدار هوای بیشتری می دهد در حالی که پروانه بکوارد در فشار بیشتر، مقداری هوای کمتری می دهد.

هواکش حلزونی

هواکش کانالی
این نوع از هواکش های سانتریفیوژ کاملا صنعتی هستند و از پروانه بکوارد در این هواکش ها استفاده می شود. هواکش های سانتریفیوژ کانالی در ابتدا، مابین، انتهای کانال و یا چسبیده به سقف و یا روی زمین قابل نصب هستند.

هواکش کانالی

سایت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده اینترنتی، فروش انواع هواکش های خانگی و صنعتی، انواع قطعات صنعتی را به فروش می رساند. شما می تواند برای اطلاع از آخرین قیمت ها، زمان تحویل و موجودی با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1816/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%87%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B4



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

فروشگاه کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی نوعی گیربکس کاهنده است که برای کاهش سرعت منبع ورودی (الکتروموتور) و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود؛ اجزای اصلی این گیربکس صنعتی شامل یک شفت با رزوه‌های مارپیچ (ماردون) و یک چرخ‌دنده حلزونی است. محور ورودی و خروجی گیربکس حلزونی با زاویه ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر قرار گرفته‌اند. از جمله مزایای گیربکس‌های حلزونی در مقایسه با سایر گیربکس‌ها می‌توان به ابعاد کوچک‌تر، زاویه ۹۰ درجه شفت‌ها و عدم برگشت‌پذیری در نسبت تبدیل بالاتر از ۱:۴۶ اشاره کرد. گیربکس‌های حلزونی در انواع مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انواع گیربکس های حلزونی
گیربکس‌های حلزونی را بر اساس پارامترهای مختلفی مانند طراحی ظاهری، نوع ورودی و خروجی و مشخصات فنی دیگر می‌توان دسته‌بندی نمود؛ اما رایج‌ترین نوع دسته‌بندی گیربکس‌های حلزونی بر اساس شکل ظاهری آن‌ها است.

انواع گیربکس حلزونی

انواع گیربکس حلزونی بر اساس شکل ظاهری پوسته عبارت‌اند از:

گیربکس حلزونی دایره‌ای (VF و MVF)
گیربکس حلزونی مکعبی یا کتابی
نحوه کار گیربکس حلزونی دایره‌ای و مکعبی مشابه هم بوده و این دو گیربکس، صرفاً از نظر ظاهری و برخی از مشخصات فنی با یکدیگر تفاوت دارند.

انواع گیربکس حلزونی براساس نوع ورودی

منظور از ورودی گیربکس حلزونی، نوع شفت ورودی و نحوه اتصال الکتروموتور و گیربکس است؛ انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع شفت ورودی (ماردون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سالید شفت: در این گیربکس‌ها، ماردون به‌صورت شفت نری توپر است؛ گیربکس‌های VF و برخی از انواع گیربکس مکعبی از این نوع ورودی استفاده می‌کنند.
هالو شفت: هالو شفت یا شفت مادگی، نوع دیگری از انواع ورودی گیربکس‌های حلزونی است؛ در این حالت، موتور و گیربکس به‌صورت مستقیم به‌وسیله فلنج به هم متصل می‌شوند.
انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع خروجی

خروجی گیربکس حلزونی، نحوه اتصال گیربکس با تجهیز بعدی را مشخص می‌کند. به‌طورکلی، همه گیربکس‌های حلزونی از نوع هالوشفت بوده و به دو دسته پایه‌دار و فلنج دار تقسیم می‌شوند. در گیربکس‌های حلزونی پایه‌دار که با نام نرمال نیز شناخته می‌شوند؛ پایه‌های گیربکس که به پوسته متصل شده است، به‌وسیله پیچ به شاسی متصل می‌شود. گیربکس‌های فلنج دار نیز در دو نوع فلنج بزرگ (FF یا F) و فلنج کوتاه (C یا FC) عرضه می‌شوند.

موتور گیربکس حلزونی
انتخاب الکتروموتور مناسب برای یک گیربکس حلزونی نیازمند دانش فنی و محاسبات توان، سرعت، گشتاور و بررسی ابعاد هر دو دستگاه است؛ به‌همین‌علت، برخی خرید موتور گیربکس حلزونی را به خرید جداگانه این دو دستگاه ترجیح می‌دهند. موتور گیربکس حلزونی که با نام الکتروگیربکس حلزونی نیز شناخته می‌شود، ترکیب یک گیربکس حلزونی و الکتروموتور است که به‌صورت مستقیم با هم کوپل شده‌اند. همه گیربکس‌های حلزونی با ورودی هالوشفت، در صورت سفارش مشتریان می‌توانند به‌صورت موتور گیربکس ارائه شوند.

خرید گیربکس حلزونی
برای خرید گیربکس حلزونی متناسب با نیاز یک صنعت یا کاربرد صنعتی، ابتدا باید نیازهای موردنیاز به‌دقت بررسی شود و سپس باتوجه‌به آن‌ها گیربکسی با مشخصات مناسب انتخاب شود. مهم‌ترین مشخصاتی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شوند، عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: در ابتدا باید بر اساس نوع کاربرد، تیپ گیربکس را مشخص نمایید؛ پس از اینکه تیپ گیربکس (گرد یا مکعبی) انتخاب شد باید مشخصات فنی آن‌ها را بررسی کنید.
نسبت تبدیل: یکی از مهم‌ترین مشخصات فنی که برای خرید گیربکس حلزونی باید بررسی شود، نسبت تبدیل یا نسبت دنده است. نسبت دنده تعیین‌کننده سرعت خروجی گیربکس است و درصورتی‌که به‌درستی انتخاب نشود به گیربکس و سایر تجهیزات وابسته آسیب می‌رساند.
توان موتور: هر گیربکس ظرفیت مشخصی برای تحمل توان الکتروموتور دارد؛ در هنگام خرید گیربکس حلزونی، باید آن را متناسب با توان موتور انتخاب نمایید.
نوع چرخ‌دنده: اکثر گیربکس‌های حلزونی از چرخ‌دنده‌های حلزونی استفاده می‌کنند؛ اما برخی از برندهای معتبر مانند گیربکس SEW علاوه بر دنده حلزونی از یک جفت دنده هلیکال نیز در محصولات خود استفاده می‌کنند که موجب بهبود راندمان و افزایش بازه نسبت تبدیل گیربکس می‌شود.
جنس چرخ‌دنده: چرخ‌دنده‌های حلزونی از سه آلیاژ نیکل-برنز، فسفر-برنز و آلومینیوم-برنز تولید می‌شوند؛ که به ترتیب نیکل-برنز بیشترین مقاومت و بیشترین قیمت را داشته و آلومینیوم-برنز برای کاربردهای سبک‌تر و قیمت پایین‌تر استفاده می‌شود.
برند سازنده: پس از بررسی مشخصات فنی، برند سازنده نیز می‌تواند یکی از عوامل مؤثر در انتخاب و خرید گیربکس حلزونی باشد.
برای خرید گیربکس حلزونی از معتبرترین برندهای ایرانی و جهانی، با کارشناسان کالا صنعتی از طریق شماره‌ تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ در تماس باشید.
قیمت گیربکس حلزونی
قیمت گیربکس حلزونی باتوجه‌به نوع گیربکس و مشخصات فنی آن تغییر می‌کند. برای مشاهده قیمت گیربکس‌های حلزونی، باید به صفحه هر محصول مراجعه نموده و یا با کارشناسان فروش در ارتباط باشید. از جمله عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس: به‌طور‌ کلی، گیربکس‌های کتابی قیمت بیشتری نسبت‌به گیربکس‌های حلزونی گرد دارند.
سایز گیربکس: قیمت گیربکس حلزونی کوچک، کم‌تر از گیربکس‌های سایزهای بزرگ‌تر است.
برند گیربکس: برندهای معتبر گیربکس، قیمت بیشتری نسبت به محصولات کم‌تر شناخته‌ شده دارند؛ به عنوان مثال، قیمت گیربکس حلزونی ایتالیایی، نسبت به گیربکس‌های چینی و ایرانی بسیار بیش‌تر است.
نحوه نصب: یکی از عوامل مؤثر در قیمت گیربکس‌های حلزونی گرد (VF و MVF) نحوه نصب آن‌ها است؛ اما در مورد گیربکس‌های کتابی، نحوه نصب تأثیری بر قیمت ندارد. به‌صورت‌کلی، گیربکس‌های تیپ FC (فلنج‌دار) قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های تیپ N (نرمال-پایه‌دار) دارند.
وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر عرضه گیربکس‌های حلزونی از برندهای معتبر، نماینده و عاملیت فروش بسیاری از این برندها نیز بوده و گیربکس‌های حلزونی را با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش ارائه می‌نماید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی
یکی از مزایای گیربکس حلزونی، امکان نصب در جهت‌های مختلف است؛ منظور از نحوه نصب، حالت‌های مختلف اتصال موتور و گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی است. در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس حلزونی گرد را مشاهده می‌کنید.

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

در تصویر زیر طریقه نصب گیربکس کتابی را مشاهده می‌نمایید.

نحوه نصب گیربکس‌های حلزونی مکعبی

مزایای گیربکس حلزونی
از جمله مزایای گیربکس حلزونی نسبت به گیربکس‌های هلیکال، خورشیدی و ... عبارت‌‌‌‌اند از:

تعمیر و نگهداری آسان
پایین‌ترین قیمت در گیربکس‌های صنعتی
راه اندازی بسیار ساده
روغنکاری ساده و آسان در طول زمان مصرف
خاصیت خود قفل شوندگی و عدم برگشت پذیری در نسبت های تبدیل بالای 46
کاربرد گیربکس حلزونی
از گیربکس‌های حلزونی در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود؛ رایج‌ترین کاربردهای این گیربکس‌ها، به عنوان گیربکس بالابر ساختمانی و گیربکس نانوایی است. برخی از کاربردهای گیربکس حلزونی عبارت‌اند از:

نانوایی
بالابر ساختمانی
نوار نقاله
میکسرها
صنایع غذایی
صنایع بسته‌بندی
اجزای اصلی گیربکس حلزونی
ماردون
چرخ دنده
پوسته گیربکس
بلبرینگ
کاسه نمد
اجزای اصلی گیربکس حلزونی

تعمیر گیربکس حلزونی
یکی از دغدغه‌های اصلی صاحبان صنایع و گیربکس‌های صنعتی، تعمیر و نگهداری آن‌ها است. منظور از تعمیر گیربکس حلزونی، تعویض قطعات آسیب‌دیده آن‌ها است. برای گیربکس‌های ایرانی امکان تأمین قطعات وجود دارد ولی برای گیربکس‌های چینی و اروپایی امکان تأمین قطعات یدکی وجود ندارد و در صورت خرابی، باید گیربکس را تعویض نمایید. همچنین در مورد گیربکس‌های حلزونی تا سایز 63، قیمت قطعات بسیار بالا بوده و تعمیر آن‌ها مقرون‌به‌صرفه نیست؛ اما برای سایزهای بزرگ‌تر، تعمیر گیربکس نسبت به تعویض آن مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

بهترین برندهای گیربکس حلزونی
بهترین برندهای گیربکس حلزونی

تولید کنندگان مختلفی در سراسر جهان در زمینه گیربکس های حلزونی تخصص دارند اما برخی از آن ها به دلیل طراحی های متفاوت و خاص، امکانات بیشتر و خدمات پس از فروش بهتری دارند، در نظر مخاطبان ارزش بیشتری پیدا کرده اند. در ادامه لیست بهترین برندهای گیربکس حلزونی را معرفی خواهیم کرد:

گیربکس های خارجی:

گیربکس NMRV چینی
گیربکس ایلماز
گیربکس SEW
گیربکس SITI ایتالیا
گیربکس Bonfiglioli
گیربکس های ایرانی:

گیربکس سهند
گیربکس شاکرین اصفهان
گیربکس شاکرین صنعت سپاهان
گیربکس رستمی
گیربکس رهنما

منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/108/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

دیزل ژنراتور چیست؟
دیزل ژنراتور دستگاهی است که سوخت فسیلی مانند بنزین، گازوئیل و دیگر سوخت‌ های فسیلی را ابتدا به نیروی مکانیکی دورانی تبدیل کرده و سپس با انتقال نیروی دورانی به ژنراتور، انرژی الکتریکی یا همان برق را تبدیل می‌کند.

برای شناخت بیشتر دیزل ژنراتور و انواع آن، پیشنهاد می کنیم متن زیر را مطالعه نمایید. بدیهی است که برای راه‌ اندازی هر تجهیزی در صنعت نیاز به یک منبع انرژی است. این منبع انرژی می‌تواند برق باشد که امروزه جزء لاینفک صنعت به شمار می‌رود. در برخی مناطق ممکن است برق وجود نداشته باشد یا اینکه نیاز باشد برای اضطرار از ژنراتور برای تأمین برق استفاده شود.

دیزل ژنراتور

بیشتر بخوانید:قیمت ژنراتور تکفاز
نحوه کار دیزل ژنراتور
دو مرحله اصلی برای تبدیل انرژی فسیلی به الکتریکی وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهد شد.

مرحله اول : تبدیل انرژی فسیلی به انرژی چرخشی مکانیکی
مرحله دوم : انتقال قدرت به روتور ژنراتور متصل به سیستم برای تولید برق
در حقیقت ژنراتور عکس الکتروموتور عمل کرده و انرژی مکانیکی دوار را به انرژی الکتریکی بدل می‌نماید. دیزل ژنراتور عموماً به‌ عنوان یک منبع پشتیبان در ایران به کار می‌رود. اما در بسیاری کشورها نیز به‌ عنوان منبع اصلی تولید برق به شمار می‌رود. به‌عنوان‌ مثال در افغانستان بسیاری از شهرها از دیزل ژنراتور برای تولید برق استفاده می‌شود؛ اما به‌ طورمعمول در ادارات بزرگ، کلینیک و بیمارستان‌ ها، مراکز علمی مهم، رستوران‌ ها، شهربازی‌ ها و بسیاری مکان‌ های عمومی مهم، از دیزل ژنراتور به‌ عنوان یک پشتیبان مهم استفاده می‌رود.

نکته : یکی از مسائل مهمی که در انتخاب دیزل ژنراتور باید در نظر داشته باشید، دائم کار بودن آن است. در اصطلاح فنی به این دسته از دیزل ژنراتورها Duty S1 نیز گفته می‌شود. گروه کالا صنعتی به کمک شرکت بزرگ دیزل ساز اقدام به فروش انواع دیزل ژنراتور کرده است که در بسیاری از کشورهای همسایه هم دارای طرفداران زیادی است. دیزل ژنراتورها از حدود 5 کیلووات شروع می‌شود و تا چند مگاوات هم می‌تواند برق تولید کند. بدیهی است که برای صنایع بزرگ‌تر از دیزل ژنراتورهای بزرگ استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید:فروش الکتروموتور مسی موتور
اجزای دیزل ژنراتور
هر دیزل ژنراتور از 4 عضو اصلی و مهم تشکیل‌ شده است که در ادامه به شرح این 4 بخش خواهیم پرداخت و مشخصات هر یک را توضیح خواهیم داد.

موتور راه‌اندازی اصلی
ژنراتور
تابلو برق
شاسی
موتور راه‌اندازی اصلی
موتورهای دیزل در صنعت با دورهای استاندارد که مرسوم هستند کار می‌کنند. این دورها عبارت‌اند از 1500 و 3000 دور در دقیقه که بسته به نوع ژنراتور دور آن نیز متفاوت خواهد بود. ژنراتور 1500 دور پرمصرف‌ ترین نوع دیزل ژنراتور به‌ حساب می‌آید و از یک سیلندر تا 16 سیلندر قابل تولید است که بسته به سایز ژنراتور متفاوت خواهد بود.

برای اینکه موتور مناسب برای ژنراتور را به دست آوریم از ضریب اطمینان استفاده می‌شود به‌عنوان‌ مثال اگر 50 کیلووات توان نیاز دارید، باید از یک موتور حدود 60 کیلووات استفاده نمایید تا به‌ صورت دائم 50 کیلووات را در خروجی داشته باشید.

ژنراتور
دومین بخش مهم در دیزل ژنراتورها، ژنراتور یا مبدل نیروی مکانیکی به الکتریکی است. به ژنراتور آلترناتور نیز گفته می‌شود و در ایران بیشتر با مفهوم ژنراتور مطرح می‌شود. ژنراتور ممکن است از زیر 5 کیلووات در سایزهای کوچک شروع و تا چند مگاوات تولید و عرضه شود.

نمونه اصلی ژنراتور
دو نمونه اصلی ژنراتور وجود دارد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد:

ژنراتور دو سر بلبرینگ یا شفت دار
ژنراتور هالوشفت
ژنراتور دو سر بلبرینگ یا شفت دار
این ژنراتور از طریق کوپلینگ با موتور دیزل کوپل می شود و در زیر یک نمونه از این ژنراتور نمایش داده‌شده است. بسته به نوع استفاده می توان از کوپلینگ، تسمه فولی یا هر تجهیز دیگری که برای انتقال قدرت استفاده می‌شود برای کوپل کردن ژنراتور به موتور استفاده کرد.

دیزل ژنراتور صنعتی

بیشتر بخوانید:خرید بلبرینگ شیار عمیق
ژنراتور هالوشفت
این نوع ژنراتور به ژنراتور تک سر بلبرینگ نیز شهرت دارد. این ژنراتور یا به‌ صورت مستقیم و یا به‌ وسیله یک قطعه واسطه به موتور دیزلی یا در حقیقت به موتور چرخنده کوپل شده و تولید برق می‌ کنند. برای اینکه بدانیم چه موتوری را با چه ژنراتوری کوپل کنیم نیاز به محاسباتی است که در این مقاله به آن اشاره زیادی نخواهیم کرد. اگر محاسبات مربوط به انتخاب ژنراتور مناسب را به‌ درستی انجام ندهید، شاهد خواهید بود که مقدار توان خروجی کمتر از مقدار مورد انتظار شماست. برای دریافت مشاوره برای خرید دیزل ژنراتور با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

بیشتر بخوانید:قیمت انواع شستی
تابلو برق
علاوه بر انتخاب دیزل ژنراتور مناسب، نیاز است که برای انتقال برق از یک تابلو برق مناسب نیز استفاده شود. تابلو برق در حقیقت رابط اصلی بین دیزل ژنراتور و تجهیز مصرف‌ کننده برق خواهد بود. تابلو برق میتواند Manual یا اضطراری باشد. تابلوی Manual در حقیقت بدین معنی است که اگر برق قطع شود، کاربر نیاز است که به‌صورت حضوری به دیزل ژنراتور دستور استارت دهد. به عبارتی فرمان اضافه شدن دیزل ژنراتور برای استفاده در مدار را به‌ صورت دستی وارد می کنند؛ اما نمونه‌ های اتوماتیک این فرمان را به‌ صورت خودکار به سیستم خواهد داد و در نتیجه قطعی برق طولانی مشاهده نخواهد شد و در ظرف چند ثانیه برق به سیستم تزریق خواهد شد.

شاسی
تمام تجهیزاتی که در بالا به آن ها اشاره شد، بر روی یک شاسی اصلی قرار خواهد گرفت که عملاً استراکچر اصلی سیستم دیزل ژنراتور به‌ حساب آمده و یک پارامتر اساسی برای دوام بیشتر ژنراتور به شمار می‌رود. به عبارتی اگر اتصال بین موتور و ژنراتور به درستی و با دقت برقرار نشود، عمر دستگاه شدیداً کاهش‌ یافته و در بسیاری موارد راندمان نیز کاهش خواهد یافت. عموماً در ایران دیزل ژنراتورها تا 500 کیلووات بر روی شاسی‌ های استاندارد ساخته می‌شود و برای توان‌ های بالاتر به‌صورت شاسی کامل وارداتی همراه با موتور و دیزل ژنراتور و تابلو برق تحویل مشتری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:فروش ژنراتور سه فاز
سخن پایانی
استفاده از دیزل ژنراتور با توجه به رشد روز افزون سیستم‌ های بزرگ صنعتی، کارخانجات و برج‌ های مسکونی روز به‌ روز در حال افزایش است. کالا صنعتی همواره سعی داشته است که با مشاوره دقیق و راهنمایی درست بهترین گزینه را به مشتریان پیشنهاد داده و در کمترین زمان ممکن مشاوره فنی و مالی را برای شما ارسال کند. پیشنهاد می‌ شود برای انتخاب یک دیزل ژنراتور مناسب از سایت کالا صنعتی بازدید کرده و از مشاوره رایگان همکاران ما در بخش فروش نهایت استفاده را داشته باشید. تنوع ژنراتورها بسیار بالاست و سعی بر این است که برندهای مختلف دیزل ژنراتور و اطلاعات مربوط به آن در سایت درج شود تا با صرف کمترین وقت بهترین گزینه را داشته باشید.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/405/%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D9%84-%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

تاریخچه هیوندا
شرکت هیوندای الکتریک یک شرکت کره‌ای است که در سال 1977 بخش مهندسی برق خود را به‌عنوان بخش جدیدی از صنایع سنگین هیوندای افتتاح کرد. در سال 1978 همکاری خود را با زیمنس در زمینه‌ی تولید محصولات الکترونیکی بزرگ آغاز کرد. سال 1979 اولین صادرات خود را به کشور نیجریه انجام داد. در سال 1985 جایزه Grand Prix را برای کنترل کیفیت و استانداردسازی دریافت کرد.

افتتاحیه کارخانه اینورتر هیوندا

افتتاحیه کارخانه‌ی 765 کیلو ولت ترانسفورماتور با امکانات تست ولتاژ فوق‌العاده بالا

شرکت هیوندای در سال 2008، برنده‌ی بزرگترین قرارداد صادرات موتور تا به امروز، به ارزش 12 ملیون دلار شد و این حاکی از قدرت بالای هیوندای در سطح جهان می‌باشد. از سال 2010 تا به امروز شرکت هیوندای الکتریک در کشورهای مختلف با سرعت بیشتری گسترش یافته و شعب زیادی در اکثر نقاط جهان افتتاح کرده‌ است. یکی از افتخارات هیوندای الکتریک برنده‌ شدن در بزرگترین قرارداد سیستم ذخیره انرژی در جهان (150 مگاوات ساعت) در جولای 2017 می‌باشد.

شرکت اینورتر هیوندا

شرکت هیوندای الکتریک علاوه‌بر دقت برروی کیفیت و نوآوری محصولات، توجه خاصی به شرایط زیست محیطی و حفاظت از آن دارد. در این راستا این شرکت گواهی استاندارد ISO 14001 را در مدیریت محیط زیست دریافت کرده‌ است و به آن پایبند می‌باشد. با ایجاد و مدیریت این سیستم زیست محیطی، هیوندای الکتریک تشخیص زودهنگام خطرات زیستی و بهبود عملکرد محصولات را پایه‌ گذاری کرده‌ است.

این شرکت به‌صورت فعال با تعیین اهداف کاهش مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه‌ای و اندازه‌گیری عملکرد خود به‌طور سالانه، خود را در مقابل تغییرات اقلیم مسئول می‌داند. اینورتر هیوندای یا به عبارت ساده تر کنترل دور موتور هیوندای یکی از جدیدترین محصولات ارائه شده به بازار است که طراحی و تولید آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا و آخرین نیاز مصرف کنندگان صورت پذیرفته است. جالب و در عین حال لازم است بدانید که اینورتر Hyundai از معتبرترین استانداردهای بین المللی نظیر UL، CE و CUL برخوردار بوده و از همین رو موفق به کسب محبوبیت فراوانی در میان مصرف کنندگان شده است. برای دریافت لیست قیمت اینورتر و کاتالوگ به روز اینورتر هیوندا با کارشناسان فروش در تماس باشید. کالا صنعتی با کادری مجرب افتخار مشاوره رایگان برای خرید اینورتر هیوندا را دارد.

محصولات پیشنهادی: قیمت درایو SBT
اینورتر هیوندای چیست؟
گفتنی است که اینورتر هیوندای دارای انواع متعدد و متنوعی همچون اینورتر N800S هیوندای، اینورتر N800A هیوندای، اینورتر N700 هیوندای و اینورتر N700E هیوندای می باشد. از جمله مهم ترین ویژگی های کنترل دور هیوندا می توان به مواردی نظیر کاربری راحت و بدون دردسر، طراحی ساده، قابلیت های گوناگون، تطبیق با انواع مختلف کاربری ها، کارایی ساده، قابلیت اطمینان بسیار بالا، بازدهی چشمگیر و انعطاف پذیری مناسب اشاره نمود. شما می توانید با مراجعه به سایت نمایندگی اینورتر هیوندای اطلاعات کاملی در رابطه با محصول مذکور همچون قیمت اینورتر هیوندا، مشخصات و دفترچه اینورتر هیوندا، نحوه راه اندازی اینورتر هیوندای و... کسب نمایید.

کنترل دور هیودای

کاربری اینورتر هیوندای
لازم به ذکر است که تولید اینورترهای هیوندای در رنج های توانی 0.37 KW تا 380 KW در سطح فشار ضعیف با کلاس های ولتاژی 220، 400 و 690 ولت صورت می پذیرد. این در حالی است که این ابزار کاربردی در سطح فشار متوسط تا توان 128000 KW با کلاس های ولتاژی 3300، 6600 و 11000 ولت تولید می گردد. درایو هیوندای دارای کاربری های فراوانی می باشد. از جمله مهم ترین کاربری های اینورتر هیوندای می توان به موارد زیر اشاره نمود:

استفاده در انواع پمپ ها
کمپرسورها
میکسر فن
نوار نقاله
بالا بر
جرثقیل
همزن
اسپیندل دستگاه های فرز
کف ساب
سپراتور
آسیاب
ماشین آلات سنگبری
سنگ شکن
دستگاه تراش
...
به یاد داشته باشید که این ابزار دارای مدل های مختلفی بوده و از همین رو باید پس از تعیین دقیق نیاز خود نسبت به خرید مدل مناسب اقدام نمایید.

درایو هیوندای

مزیت های متعدد و متنوع اینورتر هیوندای
جالب است بدانید که مزیت های بی شمار و گوناگون درایو الکتروموتور هیوندای زمینه ای را فراهم ساخته اند که این محصول به یکی از کاربردی ترین محصولات موجود در بازار تبدیل گردد.

یکی از مهم ترین مزیت های کنترل دور مذکور صرفه جویی قابل توجه در مصرف برق و انرژی می باشد.
از دیگر مزایای مهم این محصول می توان ایجاد گشتاور بالا در زمان راه اندازی، طول عمر و ماندگاری بالا به دلیل برخورداری از جریان راه اندازی کمتر در مقایسه با سایر روش های موجود
هشت برابر بودن جریان استارت به نسبت جریان نامی در روش مستقیم
پنج تا شش برابر بودن شوک ستاره به مثلث به نسبت جریان نامی در روش ستاره مثلث
دو تا سه برابر بودن جریان استارت به نسبت جریان نامی با سافت استارتر
پیشگیری از بروز شوک های الکتریکی بر روی شبکه برق از طریق کم کردن جریان راه اندازی موتور
پیشگیری از تنش های پدید آمده بر روی تجهیزات مکانیکی و استهلاک ادوات مکانیکی از طریق کم نمودن جریان راه اندازی موتور
کاهش هزینه های نگهداری و کاهش تصاعدی توان مصرفی از طریق کم کردن دور موتور و ... را نام برد.
امکانات اینورتر هیوندای
جالب است بدانید که اینورترهای هیوندای ضمن برخورداری از امکانات عمومی لحاظ شده برای کاربری های گوناگون در درایوهای هیوندای، با توجه به مدل های مختلف از امکانات تخصصی تری نیز برخوردار هستند. امکانات بی نظیری همچون وجود نرم افزار تخصصی برای کاربری بوستر پمپ، برخورداری از نمایشگر گرافیکی پیشرفته به منظور سهولت در مانیتورینگ و برنامه ریزی، بهره مندی از نرم افزار برنامه نویسی PLC به صورت لدر، وجود چوک ورودی بر روی باس DC برای کم کردن میزان هارمونیک در ورودی دستگاه و ... دست به دست هم داده اند و اینورتر هیوندای را به یکی از پر طرفدارترین اینورترهای موجود در بازار تبدیل کرده اند.

اینورتر هیوندای

معرفی اینورترهای هیوندای
شرکت هیوندا الکتریک شرکتی فعال در زمینه ارائه درایوهای AC یا به عبارت دیگر اینورترهای باکیفیت و متنوع در جهت بهینه سازی صنایع و پیاده سازی سیستم های اتوماسیون کارخانه ها است. درایو کنترل دور موتور هیوندای جدیدترین تکنولوژی های دنیا را در هم آمیخته و به تجهیزاتی با رابط کاربری جذاب و کارکرد ساده و بدون دردسر تبدیل شده اند. همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، 4 اینورتر هیوندای معروف تحت عناوین اینورتر N800S هیوندای، اینورتر N800A هیوندای، اینورتر N700E هیوندای و اینورتر N700 هیوندای وجود دارد که در ادامه به طور مختصر به معرفی و بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

اینورتر N800S هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 37/0 کیلو وات تا 22 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 4/2 آمپر تا 88 آمپر
بازه ولتاژ خروجی : تک فاز یا سه فاز 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 0 تا 320 هرتز
اینورتر های هیوندای

محصولات پیشنهادی:قیمت اینورتر LS
اینورتر N800A هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 37/0 کیلو وات تا 75 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 6/2 آمپر تا 251 آمپر
بازه ولتاژ خروجی : اینورتر سه فاز هیوندای 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 0 تا 320 هرتز
اینورتر N700E هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 4/0 کیلو وات تا 22 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 9 آمپر تا 90 آمپر
ظرفیت توانی (240 ولت) : 2/1 تا 4/37 کیلو ولت آمپر
بازه ولتاژ خروجی : تک فاز یا سه فاز 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 01/0 تا 400 هرتز
اینورتر N700 هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 5/5 کیلو وات تا 55 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 24 آمپر تا 220 آمپر
ظرفیت توانی (240 ولت) : 9/9 تا 4/91 کیلو ولت آمپر
بازه ولتاژ خروجی : تک فاز یا سه فاز 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 1/0 تا 400 هرتز
باز هم یادآوری می کنیم که به منظور آشنایی کامل تر با محصول مذکور می توانید به سایت http://www.hyundai-elec.pl/en مراجعه نمایید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/338/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D9%87%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%A7



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 5 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس حلزونی، یکی از انواع گیربکس های صنعتی است که برای انتقال نیروی مکانیکی و حرکت بین دو شفت غیر متقاطع استفاده می شود. این گیربکس از یک شفت رزوه دار به نام «ماردون» فولادی و یک چرخ دنده حلزونی شکل که غالباً از جنس برنز یا آلومینیوم می باشد، تشکیل شده است. این گیربکس به گونه ای طراحی شده است که چرخ دنده فقط در یک جهت می چرخد و آن را برای کاربردهایی ایده آل می سازد که جلوگیری از عقب گرد یا چرخش معکوس در آن ها ضروری است. این ویژگی، گیربکس های حلزونی را برای استفاده در طیف گسترده ای از کاربردهای صنعتی از جمله نوار نقاله، آسانسورها و ماشین آلات صنعتی ایده آل می سازد.

چرخدنده گیربکس

یکی از مزیت های اصلی گیربکس حلزونی، نسبت دنده بالای آن ها است که با حفظ اندازه نسبتاً کوچک گیربکس، گشتاور خروجی بالایی برای آن فراهم می کند. البته بالا بودن نسبت تبدیل گیربکس حلزونی به معنی کارایی کمتر آن نیز می باشد، زیرا به دلیل تماس لغزشی بین چرخ دنده و ماردون، اصطکاک و گرمای زیادی تولید می شود. به طور کلی، گیربکس های حلزونی برای کاربردهایی که به راندمان بالا نیاز دارند، مناسب نمی باشند. نسبت تبدیل گیربکس حلزونی با حرف اختصاری i بر روی پلاک گیربکس یا داخل کاتالوگ و دیتاشیت آن مشخص شده است. برای دریافت قیمت گیربکس حلزونی با کارشناسان ما در تماس باشید.

پلاک گیربکس حلزونی

اهمیت نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
اما اهمیت نسبت تبدیل گیربکس حلزونی و یا به طور کلی نسبت دنده گیربکس های صنعتی در چیست؟ این نسبت به طور مستقیم بر گشتاور و سرعت خروجی و بهینه سازی راندمان انتقال نیرو تأثیرگذار است. نسبت تبدیل گیربکس حلزونی به این معنا است که ماردون چند دور باید بزند تا چرخ دنده حلزونی یک دور کامل را طی کند و برای محاسبه آن باید تعداد دور ورودی را بر تعداد دور خروجی تقسیم کرد.

هرچه نسبت تبدیل گیربکس بالاتر باشد به این معنی است که شفت خروجی کندتر از شفت ورودی، اما با گشتاور بیشتری می چرخد. گیربکس هایی که نسبت تبدیل بالایی دارند برای کاربردهایی با گشتاور بالا مانند ماشین آلات صنعتی سنگین یا وسایل نقلیه مناسب هستند. در مقابل، نسبت گیربکس پایین به این معنی است که شفت خروجی سریع تر از شفت ورودی، اما با گشتاور کمتری می چرخد؛ این گیربکس ها برای کاربردهایی که سرعت بیشتری نیاز دارند، مانند ابزارهای برقی یا الکتروموتورها، به کار می روند.

به طور کلی، نسبت گیربکس بالاتر به این معنی است که سیستم کارایی کمتری خواهد داشت، زیرا دنده ها تماس بیشتری با یکدیگر دارند و در نتیجه گرما و اصطکاک بیشتری هم تولید می کنند. بنابراین هنگام خرید گیربکس باید نسبت تبدیلی انتخاب کرد که گشتاور خروجی و سرعت مورد نظر را با کارایی سیستم متعادل سازد.

اهمیت نسبت تبدیل در گیربکس حلزونی

انواع نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
انواع نسبت تبدیل گیربکس حلزونی بسیار متنوع و گسترده است؛ گیربکس های حلزونی با نسبت تبدیل 1:7 تا 1:100 تولید می شوند، ولی با کوپل کردن دو گیربکس حلزونی می توان به نسبت های بالاتر مانند 1:300 نیز دست یافت. هنگامی که دو گیربکس حلزونی با یکدیگر کوپل می شوند، نسبت تبدیل نهایی برابر حاصل ضرب نسبت تبدیل هریک از گیربکس ها با یکدیگر می باشد. در صورتی که نیاز به نسبت تبدیلی خارج از این محدوده ها باشد، در بعضی موارد از انواع دیگر گیربکس های صنعتی مانند گیربکس هلیکال یا گیربکس خورشیدی استفاده می کنند؛ البته باید در نظر داشت که قیمت این گیربکس ها به نسبت گیربکس های حلزونی، بیشتر است.

یکی از مزیت های گیربکس های حلزونی، عدم برگشت پذیری یا به عبارت بهتر، خود قفل شوندگی آن ها در نسبت ها ی بالاتر از 1:40 است. هرچه نسبت تبدیل گیربکس حلزونی به 7 نزدیک تر شود، میزان برگشت پذیری آن هم افزایش می یابد. به طور کلی، در نسبت های بالای 1:46، گیربکس های حلزونی، از میزان برگشت ناپذیری مطلوبی برخوردارند؛ به همین علت از انواع نسبت تبدیل گیربکس حلزونی 1:46 تا 1:56 در کاربردهایی مانند بالابر ساختمانی و صنعتی استفاده می کنند.

مزایا و معایب گیربکس حلزونی
گیربکس های حلزونی به دلیل قیمت مناسب و داشتن ویژگی های مخصوص خود، در صنایع زیادی به کار می روند؛ از جمله گیربکس نانوایی که نوعی گیربکس حلزونی است. اما این گیربکس ها هم مانند سایر گیربکس های صنعتی، مزایا و معایب مخصوص خود را دارند. در ادامه برخی از مهم ترین مزایا و معایب گیربکس حلزونی را بررسی می کنیم.

مزایای گیربکس حلزونی
به دلیل بالا بودن نسبت تبدیل گیربکس حلزونی، محور خروجی این گیربکس ها با سرعت کمتری نسبت به محور ورودی می چرخند و گشتاور بیشتری دارند.
عدم برگشت پذیری در نسبت تبدیل گیربکس حلزونی بالاتر از 1:40 از مهم ترین مزایای این گیربکس ها به شمار می رود.
هزینه تعمیرات گیربکس های حلزونی به نسبت سایر گیربکس های صنعتی پایین تر بوده و نگهداری آن ها نیز ساده تر است. این ویژگی یکی از مهم ترین مزایای این گیربکس ها است زیرا در اکثر موارد تنها نیاز به تعویض کاسه نمدها یا بلبرینگ ها می باشد؛ همچنین وقتی دنده حلزونی خراب شود می توان دنده را به صورت جداگانه تعویض نمود، زیرا دنده برنجی حلزونی به عنوان یکی از قطعات یدکی در بازار موجود است.
گیربکس های حلزونی با قیمت مناسب تری نسبت به سایر گیربکس های صنعتی عرضه می شوند.
معایب گیربکس حلزونی
با وجود اینکه هرچه نسبت تبدیل گیربکس حلزونی بالاتر از 1:40 باشد، خاصیت عدم برگشت پذیری آن افزایش می یابد ولی در نسبت های خیلی بالا مانند 1:100 یا 1:80، تعداد دندانه های چرخ دنده حلزونی زیاد بوده و دندانه ها بسیار ریز می باشند؛ بنابراین در این شرایط با ایجاد یک شوک معمولی به گیربکس احتمال شکستن دنده ها وجود دارد و کارکرد گیربکس را دچار اختلال می نماید. (اصطلاحاً به این شرایط می گویند گیربکس دنده رد می کند یا در صورت سایش بیش از حد، می گویند دنده کچل کرده است.)
اگرچه دنده حلزونی، یکی از قطعات یدکی گیربکس های حلزونی است و تولید می شود، ولی ممکن است یافتن و تأمین آن در موارد خاصی دچار محدودیت باشد و یا به صورت سفارشی توسط کارخانه تولید کننده انجام گیرد.
گیربکس حلزونی، به خاطر عدم وجود سطح درگیری کافی بین ماردون و دنده حلزونی، لقی نسبتاً بالایی دارد و در نتیجه میزان استهلاک آن ها تا حد قابل توجهی بیشتر از سایر گیربکس های صنعتی است.
عمر مفید گیربکس های حلزونی نسبت به سایر گیربکس های صنعتی مانند گیربکس هلیکال کمتر می باشد.
برشی از چرخدنده گیربکس حلزونی

نحوه انتخاب نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
قبل از انتخاب گیربکس حلزونی و خرید آن باید برخی نکات را در مورد نحوه انتخاب نسبت تبدیل گیربکس حلزونی متناسب با کسب و کار خودتان را بسنجید. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره نمود:

نیروی مورد نیاز: برای انتخاب مناسب ترین نسبت تبدیل گیربکس حلزونی، ابتدا باید نیروی مورد نیاز برای کار خود را محاسبه کنید. این نیرو می تواند شامل بار محوری، بار شعاعی و ... باشد.
سرعت مورد نیاز: دومین عامل در انتخاب گیربکس حلزونی، سرعت مورد نیاز برای کاربرد صنعتی مورد نظر است. سرعت ورودی و خروجی از جمله عوامل بسیار مهم در انتخاب نسبت تبدیل گیربکس های حلزونی است.
نوع گیربکس: گیربکس های حلزونی انواع مختلفی از نظر ظاهر، کاربرد و مشخصات فنی دارند که باید بر اساس نیاز خود، یکی از انواع آن ها انتخاب نمایید؛ بدیهی است که برخی از برندها، کیفیت ساخت بالاتری نسبت به سایرین دارند و انتخاب گیربکس های با کیفیت، تأثیر مستقیمی روی عمر مفید و بازدهی آن ها دارد.
محیط کار: محیط کاری هم مانند سایر عوامل تأثیر بسیار زیادی بر بازدهی گیربکس های حلزونی دارد؛ قبل از انتخاب این گیربکس ها باید محیط کاری را از نظر میزان گرد و غبار، رطوبت و دما بررسی کنید. معمولاً گیربکس های حلزونی برای محیط هایی که گرد و غبار و رطوبت و دمای زیادی دارند، مناسب نمی باشند.
جمع بندی

با توجه به مطالب گفته شده، متوجه میزان اهمیت نسبت تبدیل گیربکس حلزونی در انتخاب مناسب ترین مدل این نوع گیربکس صنعتی شدیم. گاهی برای کاربردهای صنعتی، نیاز به استفاده از چندین قطعه، ابزار، دستگاه و ماشین آلات صنعتی است که هریک نیازمند برخورداری از اطلاعات تخصصی و دانش فنی کافی برای راه اندازی و استفاده هستند. در صورتی که یکی از این ابزارهای و ماشین آلات به درستی انتخاب نشوند، ممکن است آسیبی جدی به کل سیستم وارد کنند.

کارشناسان ما در وبسایت کالا صنعتی با برخورداری از دانش فنی کافی و تجربه چندین ساله در زمینه این محصولات، می توانند راهنمای انتخاب گیربکس را بر اساس نیازهای صنعتی شما پیشنهاد دهند. بنابراین قبل از خرید نهایی محصولات صنعتی مانند گیربکس های حلزونی، پیشنهاد می کنیم با ما در ارتباط باشید تا از پشتیبانی فنی رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

ورود به کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 5 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

درایو ال اس جزو برندهای برجسته در میان برندهای حال حاضر است.کنترل دور یا کنترل سرعت الکتروموتور توسط درایو ال اس ، یکی از روش های راه اندازی موتور است که به راحتی قابل انجام است. لازم به ذکر است چنانچه نصب و راه اندازی درایو ال اس برای موتور و تنظیمات پارامترهای آن به درستی انجام نشود، ویژگی های درایو ال اس و کاربردهای آن نمایان نخوهد شد. در مقاله قبلی به چهار مدل از اینورتر های مربوط به درایو ال اس اشاره نمودیم، در این مقاله دنباله توضیحات تخصصی مربوط به درایو ال اس را ادامه می دهیم.

انواع درایو LS
درایو ال اس LS DRIVE - IP5A
درایو ال اس IP5A اینورتریست اختصاصی برای فن و پمپ در مصارف و صنایع مختلف، هر خواسته‌ای که در زمینه فن ها و پمپ داشته باشیم به طور کامل می توان در اینورتر IP5A جستجو کرد اگر بخواهیم اینورتر IP5A را با درایو دلتا(DELTA) مقایسه نماییم می‌توان گفت اینورتر دلتا CP2000 عینا مشابه درایو ال اس IP5A است و تقریباً یکسان هستند.

نکته: سری IP5A تنها در کلاس سه فاز تولید شده است البته در دو سطح ولتاژی ۲۲۰ ولت و ۳۸۰ ولت، توجه به این موضوع در زمان نصب و راه اندازی خیلی اهمیت دارد، چراکه عدم توجه به این نکته باعث آسیب دیدن اینورتر خواهد شد.

بازه توان درایو ال اس IP5A
بازه توان درایو ال اس IP5A از 5.5 کیلووات تا ۳۰ کیلو وات و همچنین نوع 380 ولت آن از 5.5 کیلو وات تا ۴۵۰ کیلو وات وجود دارد که این بازه و رنج توانی بسیار عالیست پارامترهای تنظیمی مختلفی دارد که جهت استفاده برای فن و پمپ فوق العاده خواهد بود.

به طور مثال برای سیستم های کشاورزی و انواع پمپ خیلی خوب پاسخ می‌دهد همچنین برای استفاده در سیستم های گرمایشی و سرمایشی و انواع دمنده ها و سیستم های HVAC کاربردهای کاملا مناسبی دارد. از قابلیت های دیگر اینورتر IP5A پشتیبانی از شبکه‌های مختلف است، شبکه CAN OPEN شبکه MODBUS ، DEVICE NET شبکه هایی هستند که IP5A از آنها پشتیبانی می کند. نرم افزار DRIVE VIEW برنامه ایست که از طریق آن می توان با IP5A ارتباط برقرار نمود.

درایو ال اس LS DRIVE - H100
درایو ال اس مدل H100 در واقع نوع پیشرفته مدل IP5A است. به عبارت دیگر کمپانی ال اس بعد از گذشت مدتی از تولید IP5A جهت ارتقاء پارامترها ، مدل H100 را ارائه نمود و به همین جهت درایو ال اس H100 اینورتریست مختص HVAC. درایو H100 از قوانین پیچیده افینیتی پشتیبانی می کند. بهره وری انرژی در H100 بسیار بالاست. مصرف برق را تا سطح ۴۰ درصد می‌تواند کاهش دهد که خیلی عالی است. درایو ال اس H100 در کلاس سه فاز هر دو سطح ولتاژی 220 ولت و 380 ولت را دارد. نکته: لازم به ذکر است که سری H100 با سطح ولتاژ ۳۸۰ ولت قابلیت اعمال ولتاژ 460 ولت را نیز دارد.

اینورتر ال اس

رنج توان درایو ال اس H100 در سطح ولتاژ 220 ولت از یک اسب تا ۲۵ اسب و در سطح ولتاژ ۳۸۰ ولت از یک اسب تا ۱۲۰ اسب را شامل می شود. نکته قابل توجه اینکه چنانچه توان بالاتر مورد نیاز باشد باید مدل IP5A را انتخاب نمود لازم به ذکر است که مدل IP5A تا رنج ۴۵۰ کیلووات را در بر دارد.

قابلیت های درایو ال اس مدل H100
اینورتر اختصاصیHVAC – قابل استفاده برای پمپ ها – قابلیت جبران افت فشار – دارای پارامتر تمیزکاری پمپ – پارامتر تنظیم فشار جهت جلوگیری از ترکیدگی لوله ها – دارای مد کنترلی Sleep Wake Up. به معنای واقعی کلمه اینورتری فوق العاده و عالی جهت استفاده در مصارف فن ها و پمپ ها.

درایو ال اس LS Drive - IS7
درایو ال اس IS7 برای کاربردهای سنگین و عمومی تولید شده است و قابلیت‌های ویژه‌ای در کارهای تخصصی دارد. به همین جهت برای هر دو گشتاور ثابت و متغیر می توان از آن استفاده نمود. لازم به ذکر است که اینورتر IS7 تمامی پارامترهای مربوط به فن و پمپ و جرثقیل را دارد. وجه تمایز درایو ال اس IS7 نسبت به دیگر مدل‌های LS گستردگی رنج توان آن است.

بازه توان درایو IS7
بازه توان IS7 در سطح ولتاژ ۲۲۰ ولت از یک اسب تا صد اسب است. البته با رعایت کامل اصول حفاظتی به سه فاز 220 ولت برق تکفاز نیز میتوان متصل نمود ( بدون آنکه اینورتر خطای کمبود ولتاژ بدهد)، هر چند با این کار بهره وری به اندازه یک سوم کم خواهد شد، اما در نوع خود فوق العاده است. بازه توان درایو ال اس IS7 در سطح ولتاژی سه فاز از ۷۵ صدم کیلو وات تا ۳۷۵ کیلووات است. انواع مدهای کنترلی مختلف را دارد شبکه های Can Open ،ModBus ،DeviceNet ،Profibus ،ProfibusDP شبکه هایی هستند که توسط درایو ال اس IS7 پشتیبانی میشوند.

درایو ال اس LS Drive – IG5A
درایو ال اس IG5A نوع پیشرفته و جدید سری IG5 است و برای کاربردهای عمومی است. دارای چهار دسته پارامتر اصلی است. پارامترهای سطح پیشرفته مثل PID کنترل را دارد. برای پمپ ها می توان از سری IG5A استفاده نموده و همچنین برای بارهای گشتاور عمومی و باورهای گشتاور ثابت مثل جرثقیل ها می توان از آن استفاده کرد.

نکته : مدلی جدیدتر از IG5A به نام S100 مدتی است که به بازار ارائه شده است، اما به جهت کاربرپسند بودن سری IG5A کماکان این مدل به قوت خود باقی است.

درایو ال اس IG5A تکفاز و سه فاز
درایو ال اس IG5A در دو کلاس تکفاز و سه فاز ارائه شده است. رنج توان سری تکفاز از ۴۰۰ وات تا ۱۵۰۰ وات و نوع سه فاز آن از ۴۰۰ وات تا ۲۲ کیلووات در هر دو سطح 220 ولت و 380 ولت وجود دارد. اینورتر IG5A دارای مدهای کنترلی مختلف است، فرکانس خروجی آن تا ۴۰۰ هرتز بوده و لذا قابلیت راه اندازی موتورهای اسپیندل را نیز دارد.

درایو ال اس LS Drive – IV5
سری IV5 اینورتری اختصاصی در زمینه کنترل برداری است که قابلیت امکان محاسبه بار و اینرسی و جبران افت بار را دارد به عنوان مثل جهت نصب و راه اندازی و کنترل سرعت در آسانسور جزو یکی از بهترین گزینه هاست. دارای دو سطح ولتاژ سه فاز ۲۲۰ ولت و 380 ولت است. سه فاز 220 ولت آن از توان 3 اسب تا 50 اسب و نوع سه فاز آن از 2.2 کیلووات تا 800 کیلووات میباشد.

نکته: درایو ال اس IV5 تغذیه DC نیز دارد، البته بسیار کمیاب است و در بازه توانی پنج و نیم کیلو وات تا ۵۰۰ کیلووات موجود است. قابلیت اتصال کارت اینکدر و کارت سنکرون سازی در سری IV5 وجود دارد و دارای مد کنترل مکان و سرعت می باشد. شبکه های Device Net و پروفیباس را ساپورت میکند. این درایو مختص آسانسور و بارهای سنگین است، کنترل دور و کنترل سرعت توسط درایو ال اس IV5 فوق العاده عالی است.

جمع بندی

درایوهای AC جهت کنترل سرعت الکتروموتور سه فاز در بازار بی شمارند ، که در میان آنها درایوهای با کیفیت نیز کم نیستند. یکی از این درایوها درایو ال اس است. درایو ال اس یکی از درایوهای مطمئن در میان دیگر اینورتر هاست. نصب و راه اندازی موتور های سه فاز با استفاده از درایو ال اس همواره کیفیت و کمیت را به دنبال خواهد داشت. با توجه به آنکه درایو ال اس در تمامی قدرت ها تولید شده است، میتوان گفت که درایو ال اس یکی از انتخاب های عالی در میان همه اینورتر هاست.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/449/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 4 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.
کاتالوگ محصولات SKF
شرکت SKF برای تمامی محصولات خود کاتالوگ طراحی کرده است. در کاتالوگ محصولات SKF هر آنچه در مورد بیرینگ گفته شده است، مربوط به medium load است. پایین تر و بالاتر از این محدوده عمر بیرینگ کاهش پیدا می کند. برای تجهیزاتی با فناوری پیشرفته و سرعت بالا و تجهیزاتی که نیازمند قابلیت اطمینان بالا (رکتور پتروشیمی) هستند، الزاماً باید از گریدهای سطح یک کیفی خریداری کرد. برای آشنایی بیشتر با محصولات و دسترسی دقیق به ابعاد و مشخصات فنی کاتالوگ بلبرینگ SKF را دانلود کنید. همچنین سایت کالا صنعتی تمامی کاتالوگ های محصولات SKF را در سایت قرار داده است. می توانید با مراجعه به محصول دلخواه خود، کاتالوگ آن را مشاهده کنید.

شرکت SKF سالیان سال است که به عنوان برترین شرکت تولید کننده بلبرینگ فعالیت می کند. متأسفانه در بازار امروزی ایران، بلبرینگ های فیک و غیر اصلی SKF بسیار زیاد شده است. تشخیص دادن اصل از فیک بلبرینگ SKF کار بسیار سختی است و نیاز به داشتن مهارت و تجربه بالا می باشد. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، تمامی بلبرینگ های SKF خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید انواع بلبرینگ های SKF با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

شرکت SKF
شرکت SKF یکی از نشان های تجاری معروف در زمینه تولید بلبرینگ و رولبرینگ صنعتی در جهان است. SKF از سال 1907 یک شرکت پیشرو در زمینه فناوری های نوین بوده است. تفاوت بنیادین محصولات شرکت SKF با سایر برندها، این است که SKF همواره و به طور مداوم به دنبال توسعه فناوری های جدید است. این موضوع سبب شده است که شرکت SKF مشتریان دائمی خود را حفظ نموده و بیشتر کند. ایران یکی از بازارهای هدف برای این برند با کیفیت به حساب می آید. ساخت بلبرینگ SKF ترکیبی از 40 سال تجربه به همراه استفاده از سیستم ها و فن آوری های نوین است.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skf



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 4 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

با توجه به استفاده گسترده از گیربکس های حلزونی در صنایع مختلف و تنوع بالای انواع و مشخصات فنی این محصولات، انتخاب گیربکس حلزونی مناسب کمی سخت و پیچیده به نظر می رسد. انتخاب گیربکس حلزونی نیاز به بررسی عوامل مختلفی دارد، از جمله:

گشتاور خروجی
نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
سرعت ورودی و خروجی
توان ورودی از الکتروموتور
توان خروجی گیربکس
سرویس فاکتور (ضریب کار)
بهترین راه برای بررسی این پارامترها، مطالعه کاتالوگ، دیتاشیت یا پلاک خوانی گیربکس صنعتی است، اما برای درک بهتر مفهوم آن ها پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

جدول انتخاب گیربکس حلزونی
جدول انتخاب گیربکس حلزونی، نوعی مرجع برای انتخاب گیربکس مناسب برای هر کاربرد به شمار می آید؛ این جدول توسط تولیدکنندگان گیربکس در اختیار مشتریان قرار می گیرد و شامل اطلاعات زیر است.

پارامتر علامت نحوه محاسبه
توان ورودی KW1 (HP1) -
توان خروجی KW2 (HP2) KW1 (HP1)*η
بازده (راندمان) η KW2/KW1
دور ورودی n1 -
دور خروجی n2 -
نسبت تبدیل i n1/n2
گشتاور خروجی M2 9550*KW1/n2
ضریب کار SF -
البته اطلاعات دیگری مانند طریقه نصب گیربکس حلزونی، روان کننده مناسب، میزان بار مجاز روی گیربکس، حداکثر دما و رطوبت محیط و ساعات کارکرد گیربکس نیز اهمیت بالایی در انتخاب گیربکس حلزونی دارند و باید با توجه به نیازهای هر کاربرد بررسی شوند.

توان
توان یا قدرت گیربکس حلزونی، به دو بخش توان ورودی و خروجی تقسیم‌بندی می‌شود؛ توان ورودی، میزان توان مجاز برای الکتروموتور است که معمولاً در کاتالوگ گیربکس‌ ذکر می‌شود و توان خروجی از حاصلضرب توان ورودی و راندمان گیربکس به‌دست می‌آید. توان ورودی یکی از مهم ترین پارامترهای جدول انتخاب گیربکس حلزونی است.

بازده یا راندمان
از جمله عوامل مؤثر در راندمان گیربکس حلزونی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

حرارت حین کار
نوع روانکار
مشخصات فنی گیربکس
نحوه عملکرد و سطح درگیری دنده‌ها
به‌طور کلی بازده این گیربکس‌ها در نسبت‌تبدیل‌های مختلف، متفاوت است اما گیربکس‌هایی با راندمان 65% گزینه‌ای ایده‌آل به شمار می‌روند.

نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
نسبت تبدیل گیربکس حلزونی، از تقسیم دور ورودی به دور خروجی گیربکس به‌دست می‌آید و از مهم‌ترین عوامل در جدول انتخاب گیربکس حلزونی است. گاهی دور ورودی (دور الکتروموتور) را با مکانیزم‌هایی مانند تسمه و پولی کاهش می‌دهند؛ به عنوان مثال، اگر یک الکتروموتور 1500 دور با مکانیزم تسمه و پولی نسبت 1:2 (یعنی قطر پولی نصب شده روی شافت گیربکس دو برابر قطر پولی نصب شده روی شافت موتور باشد) به گیربکس متصل شود، دور ورودی گیربکس 750 دور در دقیقه خواهد بود. نسبت دنده یا نسبت تبدیل گیربکس حلزونی معمولاً با حرف i یا Ratio در پلاک و کاتالوگ گیربکس مشخص می‌شود.

گشتاور خروجی
یکی دیگر از عوامل اثرگذار در انتخاب گیربکس حلزونی، گشتاور خروجی است که معمولاً با علامت M2 یا Torque روی پلاک و کاتالوگ گیربکس حلزونی مشخص می‌شود. مقدار گشتاور ذکر شده در کاتالوگ و جداول، با توجه به بازده گیربکس محاسبه شده است و مقداری واقعی است که بر حسب نیوتون‌متر بیان شده است؛ توجه داشته‌باشید که گشتاور گیربکس انتخابی، حتماً باید مساوی یا کمی بیشتر از نیاز کاربرد باشد.

ضریب کار یا S.F
از آنجایی که گیربکس‌ها اغلب تحت بارهای متغیر کار میکنند، ضریب کار یا سرویس فاکتور مناسب نیز یکی دیگر از پارامترهای مهم در جدول انتخاب گیربکس حلزونی است. با توجه به ساعت کارکرد روزانه گیربکس، نوع بار و تعداد استارت/استپ در ساعت می توان ضریب کار مناسب را بر اساس جدول زیر انتخاب نمود:

مدت کار روزانه نوع بار Load مشخصات کار
8 تا 12 ساعت 2 تا 8 ساعت کمتر از 2 ساعت
1.25 1 0.9 عادی Normal کار مقطع با 10 استارت در ساعت یا کمتر
1.5 1.25 1 بیش بار سبک Light Overloads
1.75 1.5 1.25 بیش بار سنگین Heavy Overloads
1.75 1.5 1.25 عادی Normal کار مقطع یا پیوسته با بیش از 10 استارت در ساعت
2 1.75 1.5 بیش بار سبک Light Overloads
2.25 2 1.75 بیش بار سنگین Heavy Overloads
توجه: مقادیر جدول فوق در سه حالت باید در عدد 1.2 ضرب شوند:

موتور محرک احتراقی باشد.
گیربکس در جهت عکس کار کند.
گاهی بار از حد مجاز بالاتر رود.
محاسبات انتخاب موتور و گیربکس حلزونی
با شناخت بیشتر از معنا و مفهوم پارامترهای گفته شده، می‌توان محاسبات انتخاب موتور و گیربکس حلزونی را انجام داد؛ سه عامل مهم در جدول انتخاب گیربکس حلزونی، نسبت تبدیل (i)، توان ورودی (KW یا HP) و گشتاور خروجی گیربکس (M2) هستند.

مشخصات فنی گیربکس حلزنی VF

با توجه به اینکه الکتروموتورها با سرعت‌های مختلفی عرضه می‌شوند، جدول مشخصات گیربکس هم برای هر دور ورودی به صورت جداگانه بیان می‌شود.

گام اول:

ابتدا باید میزان توان و گشتاور مورد نیاز کاربرد را به‌دست‌آورید.
بازده گیربکس حلزونی حدود 0.65 در نظر گرفته شود و ضریب کار SF نیز از جدول مربوطه باید انتخاب شود.
رابطه توان و گشتاور درج شده در کاتالوگ با نیازهای کاربرد باید بر اساس فرمول زیر باشد:
M2 ≥ M*SF KW1 ≥ KW*SF/η

M و KW گشتاور و توان مورد نیاز هستند.
به این ترتیب مقادیر گشتاور (M2) و توان (KW1) مناسب گیربکس و موتور را در اختیار خواهیم داشت.

گام دوم:

پس از مشخص شدن گشتاور گیربکس و توان موتور، باید سرعت ورودی و خروجی و در نتیجه نسبت تبدیل را به‌دست‌آوریم؛ به‌عنوان مثال، اگر پروانه یک میکسر (همزن) باید حدود 30 دور در دقیقه بزند، با انتخاب یک الکتروموتور 1500 دور و گیربکس با نسبت تبدیل 1:50، شفت خروجی گیربکس با سرعت 30 دور در دقیقه چرخیده و نیاز دستگاه را برآورده می‌سازد.

گام آخر:

مرحله نهایی در انتخاب موتور و گیربکس حلزونی، مشخص نمودن نحوه اتصال این دو دستگاه است؛ به عنوان مثال برای کوپل مستقیم از گیربکس‌های حلزونی سری MVF که ورودی هالوشفت دارند استفاده می‌شود ولی اگر نیاز به شافت نری در ورودی گیربکس داشته‌باشیم باید از گیربکس‌های سری VF استفاده شود. جداول انتخاب گیربکس حلزونی برای هر تیپ و سری به صورت جداگانه در کاتالوگ ذکر می‌شود.
اکنون با توجه به محاسبات انجام شده، دور الکتروموتور، گشتاور خروجی گیربکس، نسبت تبدیل گیربکس و تیپ گیربکس مشخص شده و می‌توانید از صفحه مربوطه در کاتالوگ، گیربکس مناسب را انتخاب نمایید.
نحوه انتخاب گیربکس حلزونی
فرض کنید برای یک بالابر، به موتوری با توان حدودی 4.8 اسب بخار و گیربکسی با نسبت تبدیل 56 نیاز داریم؛ همچنین نحوه انتقال قدرت از موتور به گیربکس باید از طریق تسمه و پولی انجام شود. حال با توجه به مطالب گفته‌شده، محاسبات انتخاب موتور و گیربکس را مرحله به مرحله انجام می‌دهیم:

توان 4.8 اسب بین دو توان استاندارد 4 و 5.5 اسب بخار قرار دارد؛ لذا توان مورد نیاز موتور را 5.5 اسب بخار در نظر می گیریم.
همچنین با توجه به نوع کاربرد، نسبت تبدیل 1:56 را انتخاب می‌کنیم؛ زیرا گیربکس‌های حلزونی از نسبت دنده 40 به بالا دارای خاصیت عدم برگشت‌پذیری هستند. همچنین به دلیل استفاده از تسمه و پولی، ورودی گیربکس باید از نوع شفت باشد و به همین دلیل جداول مربوط به گیربکس‌های VF را بررسی می‌کنیم.
تصویر زیر یک نمونه جدول انتخاب گیربکس حلزونی تیپ VF را نمایش می‌دهد؛ اگر سرعت الکتروموتور انتخابی 1400 دور در دقیقه باشد (n1 در جدول زیر)، سه گزینه بر اساس نسبت تبدیل 56 وجود دارد که با کادر قرمز مشخص شده‌اند.
از میان گزینه‌های موجود، بهترین گزینه گیربکس حلزونی VF150 است که با توان الکتروموتور مطابقت دارد و با کادر سبز مشخص شده است.
مشخصات فنی گیربکس حلزونی سری VF150

کادر آبی: دور ورودی گیربکس (n1=1400)
کادر قرمز: همه گزینه‌های موجود بر اساس نسبت تبدیل
کادر سبز: بهترین گزینه با توجه به همه مشخصات مورد نیاز
هنگام انتخاب موتور و گیربکس، توان موتور نباید بیشتر از توان گفته شده در جدول انتخاب گیربکس حلزونی باشد؛ زیرا با ایجاد شوک و تنش، عمر گیربکس و سایر تجهیزات مرتبط را کاهش‌داده و به آن‌ها آسیب می‌رساند. علاوه‌ بر این، موتورهای با توان بالاتر، قیمت بیشتری نیز دارند.

تیپ گیربکس حلزونی
یکی از روش‌های تشخیص تیپ گیربکس حلزونی بر اساس شکل ظاهری پوسته و نوع شفت‌ها است. شرکت‌های تولیدکننده گیربکس، نام‌های تجاری مختلفی برای این محصولات در نظر می‌گیرند؛ اما معمولاً این گیربکس‌ها با دو نوع پوسته تولید می‌شوند:

حلزونی شکل (دایره‌ای)
مکعبی (کتابی)
انواع گیربکس حلزونی کتابی و دایره ای

اگر شفت ورودی گیربکس‌های حلزونی شکل، از نوع سالید یا شفت نری باشد، نوع گیربکس VF و اگر از نوع هالو یا شفت مادگی باشد، گیربکس MVF است. گیربکس‌های مکعبی هم می‌توانند با شفت ورودی و خروجی سالید یا هالو تولید شوند.

هر یک از انواع گیربکس حلزونی بر اساس نوع خروجی، نحوه نصب و موقعیت الکتروموتور به گروه‌های دیگری تقسیم‌بندی می‌شود که در تیپ گیربکس حلزونی مشخص می‌شود؛ بنابراین تیپ گیربکس حلزونی اطلاعاتی درباره شکل ظاهری پوسته، نوع شفت‌ها، نحوه نصب گیربکس، موقعیت قرار الکتروموتور و نوع خروجی گیربکس به ما می‌دهد. در ادامه مقاله با نوع نصب گیربکس و انواع آن‌ها آشنا می‌شویم.

سایز گیربکس حلزونی
سایز گیربکس حلزونی مشخص‌کننده ابعاد گیربکس است و ابعاد کلی گیربکس، اندازه فلنج‌ها، قطر شفت ورودی و خروجی را بیان می‌کند.

سایزهای تیپ گیربکس مکعبی و حلزونی

نسبت تبدیل گیربکس حلزونی
نسبت تبدیل گیربکس حلزونی بر سرعت و گشتاور خروجی اثرگذار است؛ معمولاً بازه نسبت تبدیل گیربکس‌های حلزونی بین ۷ تا ۱۰۰ است. برای محاسبه نسبت تبدیل گیربکس‌های حلزونی باید تعداد دور ورودی گیربکس را تقسیم بر تعداد دور خروجی آن کرد. نسبت تبدیل به صورت مستقیم بر مهم‌ترین ویژگی گیربکس‌های حلزونی یعنی خود قفل‌شوندگی تأثیر می‌گذارد؛ برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله گیربکس برگشت‌ناپذیر یا خود قفل‌شونده را مطالعه فرمایید. نسبت تبدیل‌های رایج در این گیربکس‌ها عبارت‌اند از:

۱:۷.۵
۱:۱۰
۱:۱۵
۱:۲۰
۱:۲۵
۱:۳۰
۱:۴۰
۱:۵۰
۱:۶۰
۱:۸۰
۱:۱۰۰
نسبت های تبدیل گیربکس حلزونی

نحوه نصب گیربکس حلزونی
گیربکس‌های کتابی به دلیل شکل مکعبی خود، قابلیت نصب در تمامی جهت‌ها و حالات را داشته و نیازی به تغییر ساختار گیربکس ندارند؛ اما گیربکس‌های VF/MVF بر اساس نوع خروجی و نحوه نصب به ۶ دسته تقسیم‌بندی می‌شوند که در جدول زیر بیان شده است.

نحوه نصب گیربکس حلزونی گرد

تیپ گیربکس پایه فلنچ خروجی
N دارد ندارد
A
V
F ندارد دارد- پایه بلند
FC دارد- پایه کوتاه
P ندارد
جدول انتخاب گیربکس حلزونی
گاهی دسترسی به اطلاعات فنی گیربکس ها و تطبیق آن ها با نیازهای کاربرد کاری دشوار است. در ادامه چند جدول انتخاب گیربکس حلزونی که شامل تیپ، سایز، نسبت تبدیل، موتور قابل استفاده، قطر شفت ها، روغنکاری و سایر مشخصات این گیربکس ها است را می آوریم تا به راحتی و بر اساس نیاز خود، گیربکس مناسب را انتخاب نمایید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/70/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AD%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%DB%8C



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

آیا تا به حال با مشکل بوق زدن اینورتر خود مواجه شده اید؟ یا به دنبال پاسخی برای علت این مشکل هستید؟ اگر پاسختان بله است، پس به مکان مناسب رسیده اید. در این متن، به بررسی علت های بوق زدن اینورتر خواهیم پرداخت و راه حل های ممکن را برای شما توضیح خواهیم داد.

دلایل بوق زدن اینورتر
بوق زدن اینورتر می تواند نشان دهنده وجود چندین مشکل از جمله:

کاهش باتری
کابل باتری ناکافی
اضافه بار
برق ورودی نامناسب
خطای سیستمی
دمای بالا
خرابی در قطعات باشد.
این مشکلات می توانند باعث اختلال در عملکرد اینورتر شوند و نیاز به تعمیر و تنظیم داشته باشند. لازم به ذکر است بعضی از این مشکلات مختص اینورتر های با کاربری منبع تغذیه می باشند. پیشنهاد می شود جهت آشنایی بیشتر با اینورتر ها و انواع آن به مقاله اینورتر مراجعه فرمایید. با خواندن این متن، شما می توانید با علت های بوق زدن اینورتر آشنا شده و راه حل های مناسب را برای حل این مشکلات بیابید.

کاهش باتری
در اینورترهایی که از باتری ها تغذیه می شوند، مانند اینورترهای منبع تغذیه بدون وقفه (UPS) یا پنل های خورشیدی، در برخی موارد، بوق زدن اینورتر ناشی از عملکرد آن با باتری است. اینورتر وقتی با باتری کار می کند صدای بوق تولید می کند. صدا مانند زنگ هشداری است که نشان می دهد اینورتر از برق معمولی به عملکرد باتری منتقل شده است. از آنجایی که این فقط یک نشانگر است، هیچ مشکلی برای حل وجود ندارد.

کاهش باتری

هنگامی که باتری اینورتر بسیار کم است، شروع به بوق زدن می کند. صدا به شما می گوید که اینورتر خیلی زود خاموش می شود مگر اینکه باتری را شارژ کنید. اینورتر مجبور می شود برای جلوگیری از تخلیه بیش از حد باتری خاموش شود. به طور کلی، بوق دو دقیقه قبل از خاموش شدن شروع می شود.

رفع مشکل: راه حل در اینجا شارژ مجدد اینورتر برای چند ساعت است. صدای بوق را متوقف می کند.

کابل باتری ناکافی
یکی از علل رایج بوق زدن اینورتر، می‌تواند اندازه نامناسب کابل باتری باشد که اینورتر با بوق زدن هشدار می‌دهد تا اندازه کابل را به حد مناسب تغییر دهید. اگر کابل باتری اندازه نامناسبی داشته باشد، ممکن است ولتاژ کاهش یابد و در نتیجه بوق زدن متوالی و هشدارهای اینورتر شنیده می‌شود.

کابل باتری ناکافی

رفع مشکل: برای حل این مشکل، در اولین فرصت باید اندازه کابل باتری را تغییر دهید و بهتر است با یک تکنسین تماس بگیرید تا به شما در تعویض کابل کمک کند. قبل از همه، مطمئن شوید که تکنسین تایید کند که علت بوق زدن اینورتر واقعاً به این موضوع مربوط است و سپس به تعویض کابل بپردازید.

اضافه بار
یکی دیگر از دلایلی که اینورتر شما ممکن است صدای بوق دائمی تولید کند اضافه بار ظرفیت است. وقتی ابزارها و وسایل زیادی به اینورتر متصل هستند، به وضعیت اضافه بار می رسد. بوق زنگ هشداری است که شما را از همین موضوع مطلع می کند.

اضافه بار

رفع مشکل: دو راه حل برای این مشکل وجود دارد. یکی، شما می توانید تمام دستگاه های غیر ضروری را از اینورتر حذف کنید. دوم، شما یک اینورتر جدید خریداری می کنید که ظرفیت کافی برای حمل بار تمام تجهیزات خانه یا محل کار شما را دارد. اینورتر اندازه مناسب به دلیل اضافه بار ظرفیت هرگز بوق نمی دهد.

برق ورودی نامناسب
بوق زدن اینورتر ممکن است به دلیل ولتاژ بالا یا پایین، فلوکتواسیون های ولتاژ یا تغییرات فرکانس در برق ورودی باشد. وقتی ولتاژ بیش از حد بالا یا پایین باشد، اینورتر ممکن است به صورت خودکار بوق بزند تا از خرابی یا آسیب به خود و دیگر دستگاه ها جلوگیری کند.

رفع مشکل: برای حل این مشکل، باید ابتدا مطمئن شوید که ورودی برق با مشخصات مناسب و از منبع قابل اعتماد فراهم می‌شود. در صورت لزوم، می‌توانید با یک تکنسین متخصص مشورت کنید تا وضعیت برق ورودی را بررسی کند و پیشنهادات لازم را ارائه دهد. اگر برق ورودی نامناسب باقی مانده است، ممکن است نیاز به تغییر منبع برق یا تنظیمات ورودی اینورتر داشته باشید.

خطای سیستم
خطاهای سیستمی می توانند نیز باعث بوق زدن اینورتر شوند. این خطاها ممکن است به علت اتصال نادرست کابل ها، خرابی در مدارهای الکترونیکی داخلی یا خطاهای نرم افزاری در سیستم کنترل اینورتر باشند. در این صورت، اینورتر به صورت هشدار یا خطا به شما اعلام می کند. جهت آشنایی با خطای های اینورتر ها بر روی لینک بررسی خطاهای اینورتر ها کلیک کنید.

خطای سیستم

رفع مشکل: برای حل این مشکل، ابتدا باید نوع خطا را تشخیص دهید. بررسی دستورالعمل‌های تعمیر و نگهداری اینورتر و مطالعه کتابچه راهنما می‌تواند به شما در تشخیص خطا کمک کند. در صورتی که خطایی را تشخیص دادید و می‌توانید آن را برطرف کنید، اقدام به رفع خطا کنید. در صورت عدم توانایی در تشخیص و رفع خطا، بهتر است با کارشناسان فنی تماس بگیرید تا به شما در تعمیر و رفع خطا کمک کند.

دمای بالا
دمای بالا در داخل دستگاه ممکن است باعث بوق زدن اینورتر شود. وقتی دما در داخل دستگاه بیش از حد بالا رفته و سیستم خنک کننده به درستی عمل نمی کند، اینورتر ممکن است به صورت هشدار بوق بزند تا از خطر خرابی یا آسیب به دستگاه جلوگیری کند.

دمای بالا

رفع مشکل: در این مورد، اقدامات زیر را می‌توانید انجام دهید:

بررسی فضای اطراف اینورتر: اطمینان حاصل کنید که اینورتر در محیطی با تهویه مناسب قرار دارد. از انبارهای محکم و بسته، دستگاه‌های گرمایشی و سایر منابع گرما دوری کنید.
بررسی هواگیری‌ها: مطمئن شوید که هواگیری‌ها و شبکه‌های تهویه اینورتر سالم و بدون مانع هستند. در صورت لزوم، آن‌ها را تمیز کنید.
افزایش تهویه: در صورت امکان، از فن‌های خنک‌کننده یا سیستم‌های تهویه مصنوعی استفاده کنید تا هوای سردتر به سمت اینورتر هدایت شود و دمای آن کاهش یابد.
کاهش بار برق: در صورتی که اینورتر در حالت بار کامل و استفاده شدید قرار دارد، می‌توانید بار برق را کاهش داده و تنظیمات را بهینه کنید تا دمای آن کاهش یابد.
مراقبت از دمای محیط: اطمینان حاصل کنید که دمای محیط اطراف اینورتر نیز در محدوده مناسب قرار دارد. در صورت لزوم، از سایه‌بان‌ها یا سیستم‌های خنک‌کننده برای کاهش دمای محیط استفاده کنید.
خرابی در قطعات
خرابی قطعات داخلی اینورتر نیز می تواند بوق زدن را تحریک کند که این مورد در درایو اینورتر هم ایجاد میشود. خرابی قطعات الکترونیکی، قطعات قدرت، مدارهای حفاظتی و یا فرمان می توانند باعث بوق زدن اینورتر شوند. در این صورت، تعمیر یا تعویض قطعات معیوب ضروری است.

خرابی در قطعات

رفع مشکل: برای تشخیص و رفع خرابی در قطعات، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

تحلیل و بررسی هشدار: در ابتدا، هشدارها و پیام‌های خطا را به دقت بررسی کنید. این پیام‌ها معمولاً شامل اطلاعاتی درباره نوع و مکان خرابی است.
مطالعه دستورالعمل و راهنما: به دقت دستورالعمل‌های تعمیر و نگهداری ارائه شده توسط تولید کننده را مطالعه کنید. این دستورالعمل‌ها معمولاً شامل راهنمایی‌ها و نکات مربوط به تشخیص و رفع خرابی است.
بررسی قطعات: قطعات مشکل‌دار را با دقت بررسی کنید. ممکن است نیاز به باز کردن و بررسی داخل اینورتر داشته باشید. در صورت عدم توانایی در تشخیص قطعه مشکل‌دار، بهتر است با تکنسین متخصص تماس بگیرید.
تعویض قطعات: پس از تشخیص قطعه مشکل‌دار، قطعه را تعویض کنید. اطمینان حاصل کنید که قطعه جدید با مشخصات و مارک قبلی همخوانی دارد و به درستی نصب شده است.
تست و آزمایش: پس از تعویض قطعه، اینورتر را تست و آزمایش کنید تا مطمئن شوید که خرابی رفع شده است و هشدارها دیگر نمایش داده نمی‌شوند.
توجه داشته باشید که تعمیر قطعات داخل اینورتر به مهارت و تخصص فنی نیاز دارد. در صورتی که نمی‌توانید خرابی را تشخیص دهید، بهتر است با تکنسین متخصص یا خدمات پشتیبانی تولید کننده تماس بگیرید.

نتیجه گیری

در این محتوا، به بررسی خطای سیستم و انواع بوق های هشدار و علت بوق زدن اینورتر پرداخته شد. از طریق بررسی دلایل بوق زدن اینورتر، راهکارهایی برای تشخیص و رفع این مشکلات نیز ارائه شد که بوق زدن اینورتر می‌تواند به علت‌های مختلفی مانند خطای سیستم، ورودی برق نامناسب، اندازه ناکافی کابل باتری، ولتاژ باتری پایین و دمای بالای اینورتر رخ دهد. برای رفع این مشکلات، می‌توان اقداماتی مانند بررسی فضای اطراف اینورتر، تهویه مناسب، تعویض قطعات معیوب و کاهش بار برق را انجام داد. در صورتی که نتوانید خرابی را تشخیص دهید یا مشکل برطرف نشود، بهتر است با تکنسین متخصص یا خدمات پشتیبانی تماس بگیرید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/1918/%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D9%82-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

به مجموعه‌ای از چرخ‌دنده‌ها با اندازه‌های مختلف که در کنار هم قرار گرفته و وظایف مهمی را در سیستم‌های انتقال قدرت بر عهده دارند، گیربکس صنعتی گفته می‌شود. گیربکس صنعتی سرعت، گشتاور و جهت نیروی ورودی از موتور محرکه را به‌گونه‌ای تغییر می‌دهد که برای عملکرد صحیح سایر تجهیزات در آن کاربرد صنعتی مناسب باشد.
باتوجه‌به تنوع بالای گیربکس‌های صنعتی، انتخاب موتور و گیربکس مناسب یکی از دغدغه‌های اصلی صاحبان صنایع است. در این مقاله محاسبات لازم جهت انتخاب گیربکس و موتور مناسب را بیان می‌کنیم.

محاسبات انتخاب موتور و گیربکس
از جمله مهم‌ترین عواملی که در محاسبات انتخاب موتور و گیربکس باید در نظر گرفت عبارت‌اند از:

توان موتور
سرعت موتور
سایز گیربکس
نسبت تبدیل گیربکس
سرعت خروجی گیربکس
گشتاور خروجی گیربکس
سرویس فاکتور یا ضریب کار
بازده گیربکس
نحوه اتصال موتور و گیربکس
تعداد استارت موتور در ساعت
توان موتور
توان الکتروموتورها بر اساس کیلووات یا اسب بخار بیان می‌شود. مهم‌ترین عامل در محاسبات موتور و گیربکس، توان موتور است که بر اساس آن باید سایر مشخصات موتور و گیربکس را بررسی کرد. به‌خاطر داشته باشید که باتوجه‌به نوع کاربرد باید ضریب اطمینان مشخصی برای توان موتور در نظر گرفته شود.
سرعت موتور
رایج‌ترین الکتروموتورهای موجود در ایران با 4 سرعت 3000، 1500، 1000 و 750 دور ارائه می‌شوند.
سایز گیربکس
هر سایز گیربکس ظرفیت گشتاور مشخصی دارد و باید بر اساس توان موتور انتخاب شود.
نسبت تبدیل گیربکس
نسبت تبدیل مشخص‌کننده میزان کاهش یا افزایش دور موتور در خروجی گیربکس است. در همین راستا مقاله محاسبه گشتاور و نسبت تبدیل در گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.
سرعت خروجی گیربکس
باتوجه‌به سرعت موتور و نسبت تبدیل گیربکس، می‌توان گیربکسی با سرعت خروجی مناسب کاربرد انتخاب کرد.
گشتاور خروجی گیربکس
گشتاور خروجی واقعی، از حاصل‌ضرب گشتاور در فاکتور سرویس به دست می‌آید.
سرویس فاکتور
گشتاور خروجی به‌تنهایی بیانگر قدرت یک گیربکس نیست؛ در واقعیت عوامل متعددی بر عملکرد گیربکس اثرگذار بوده و به آن‌ها فاکتورهای اصلاح‌کننده یا فاکتور سرویس می‌گویند. از جمله این فاکتورها می‌توان به شوک و ارتعاشات، مدت‌زمان کارکرد گیربکس، تعداد دفعات روشن/خاموش‌شدن موتور و گیربکس، شرایط محیطی (دما، گردوغبار) و … اشاره کرد.
راندمان
بازده گیربکس همیشه کمتر از 100% بوده و در توان اولیه ضرب می‌شود تا توان خروجی گیربکس محاسبه شود.
نحوه اتصال موتور و گیربکس
نحوه کوپل شدن موتور با گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی نیز از جمله مهم‌ترین عوامل انتخاب گیربکس است. به‌طورکلی موتور و گیربکس را می‌توان به‌صورت مستقیم، کوپلینگ، تسمه و پولی و دنده و زنجیر به هم متصل نمود.

نحوه اتصال موتور و گیربکس

انتخاب نوع گیربکس
پس از بررسی نیازهای کاربرد و انجام محاسبات انتخاب موتور و گیربکس، نوبت به انتخاب نوع گیربکس می‌رسد. انواع گیربکس‌ صنعتی بر اساس نوع و مکانیزم چرخ‌دنده‌ها به ۴ دسته تقسیم‌بندی می‌شوند:

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
البته طراحی گیربکس سایکلو بدون چرخ‌دنده بوده و از مکانیزم خاصی برای انتقال قدرت استفاده می‌کند. برای مقایسه ویژگی‌های گیربکس‌های صنعتی مختلف، پیشنهاد می‌کنیم مقاله مقایسه انواع گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.

گیربکس حلزونی

گیربکس حلزونی

مزایا معایب
عدم برگشت‌پذیری در نسبت‌های بالای ۱:۴۶ کمترین راندمان بین گیربکس‌های صنعتی
کمترین قیمت بین گیربکس‌های صنعتی
شفت‌های عمود بر هم بیشترین میزان Backlash
تعمیر و نگهداری آسان
ابعاد کوچک و فشرده شوک‌پذیری پایین
قابلیت نصب در حالت‌های مختلف
بازه نسبت تبدیل گسترده
گیربکس هلیکال

گیربکس هلیکال

مزایا معایب
استفاده از دنده‌های مورب یا هلیکال ابعاد نسبتاً بزرگ
زاویه شفت‌های مختلف: مستقیم، ۹۰ درجه، موازی
بیشترین راندمان هزینه بالا
شوک‌پذیری بالا
تحمل گشتاور بالا
بازه نسبت تبدیل گسترده تعمیر و نگهداری سخت
لقی بسیار کم
میزان صدای پایین در حین کار
گیربکس خورشیدی

گیربکس خورشیدی

مزایا معایب
زاویه شفت‌های مختلف: مستقیم، ۹۰ درجه ابعاد نسبتاً بزرگ
راندمان بالا
شوک‌پذیری بالا هزینه زیاد
تحمل گشتاور بالا
بازه نسبت تبدیل گسترده
لقی کم تعمیر و نگهداری سخت
دقت بالا
امکان کاهش سرعت تا کمتر از ۱ دور در دقیقه (چند استیج کاهنده)
گیربکس سایکلو

گیربکس سایکلو

مزایا معایب
راندمان بسیار بالا قیمت بسیار بالا
بیشترین شوک‌پذیری
کمترین لقی دسترسی سخت به قطعات
بیشترین تحمل گشتاور
استفاده از بلبرینگ‌های گریز از مرکز به‌جای چرخ‌دنده محدودیت در زاویه شفت‌ها
کمترین میزان صدا
دریافت مشاوره برای انتخاب گیربکس صنعتی
برای اطمینان از انتخاب گیربکس مناسب کاربرد، پیشنهاد می‌کنیم با افراد متخصص در این زمینه مشورت نمایید. وبسایت کالا صنعتی به‌عنوان مرجعی برای نقد و بررسی و خرید انواع گیربکس، انواع کاتالوگ و دیتاشیت مورد نیاز برای بررسی مشخصات فنی گیربکس‌های صنعتی را در اختیار شما قرار داده‌است. همچنین می‌توانید از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید و از مشاوره بازرگانی و تخصصی رایگان استفاده نمایید.

نتیجه‌گیری

در این مقاله مراحل انتخاب گیربکس صنعتی را در چهار گام توضیح دادیم. این مطالب جهت آشنایی و داشتن دید کلی در این زمینه بوده و در مقالات دیگر کالا صنعتی به بررسی دقیق‌تر هر بخش پرداخته‌ایم. دو روش برای بررسی مشخصات فنی گیربکس‌های صنعتی وجود دارد:

مطالعه کاتالوگ گیربکس
پلاک خوانی گیربکس صنعتی
همچنین برای دریافت مشاوره فنی رایگان می‌توانید از طریق شماره تلفن 02191304300 با کارشناسان کالا صنعتی در ارتباط باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/431/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 خرداد 1403 | نظرات ()