نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس VF سهند یکی از انواع گیربکس حلزونی تولید شده توسط شرکت سهند دور اصفهان است. از این گیربکس حلزونی سهند در کاربردهای مختلفی استفاده می‌شود؛ از جمله ویژگی‌های گیربکس VF سهند می‌توان موارد زیر را نام برد:

بازه نسبت تبدیل گسترده
ساختار ساده
استفاده از دنده‌های برنجی
پوسته چدنی و آلومینیومی
طول عمر و راندمان قابل‌قبول
گیربکس حلزونی VF سهند پوسته دایره‌ای‌شکلی داشته و در 8 سایز از 62 تا 250 تولید می‌شود؛ گیربکس حلزونی تیپ VF در محور ورودی دارای شفت سالید (نری - توپر) بوده و محور خروجی این گیربکس‌ها از نوع هالو شفت است. در ادامه به بررسی مشخصات فنی گیربکس VF سهند می‌پردازیم.

خرید گیربکس VF سهند
برای خرید گیربکس VF سهند، پیشنهاد می‌کنیم به نمایندگی‌های این شرکت مراجعه نمایید؛ اما مراجعه حضوری به فروشگاه‌ها همیشه با مشکلاتی همراه است. وب‌سایت کالا صنعتی، نمایندگی رسمی گیربکس سهند، تمامی محصولات این شرکت را با قیمت نمایندگی و همراه با خدمات پس از فروش مانند گارانتی، مشاوره بازرگانی و فنی رایگان و تأمین قطعات به سراسر کشور ارسال می‌نماید.

یکی دیگر از مزایای خرید گیربکس VF سهند از کالا صنعتی، امکان مقایسه تمامی محصولات سهند از جمله گیربکس‌های حلزونی و گیربکس هلیکال، بررسی مشخصات، نقد و بررسی و دیتاشیت آن‌ها است. در هنگام خرید گیربکس VF سهند باید به نکات مختلفی توجه داشته باشید که در ادامه آن‌ها را بیان می‌کنیم:

تیپ گیربکس VF
توان موتور
سایز گیربکس
نسبت تبدیل
نحوه نصب و راه‌اندازی
و سایر مشخصات فنی
در ادامه هر یک از موارد گفته شده را دقیق‌تر بررسی می‌کنیم.

مشخصات فنی گیربکس VF سهند
مهم‌ترین مشخصات فنی گیربکس VF سهند عبارت‌اند از:

تیپ گیربکس
سایز گیربکس
نسبت تبدیل
سرعت و توان موتور قابل‌استفاده با گیربکس
عدم برگشت‌پذیری
جنس دنده
نحوه اتصال موتور و گیربکس صنعتی
نحوه نصب گیربکس (اتصال گیربکس به تجهیز بعدی)
وضعیت نصب گیربکس
تیپ گیربکس VF سهند
گیربکس VF سهند در 5 تیپ زیر تولید می‌شود:

VF/N
VF/A
VF/V
VF/P
VF/FC
سایز گیربکس VF سهند
گیربکس حلزونی سهند سری VF در 8 سایز زیر تولید می‌شود:

62
86
110
130
150
185
210
250
نسبت تبدیل گیربکس VF سهند
گیربکس حلزونی VF سهند با 11 نسبت تبدیل زیر قابل سفارش است:

1:7.5
1:10
1:15
1:20
1:25
1:30
1:40
1:50
1:60
1:80
1:100
لازم‌ به‌ ذکر است، نسبت تبدیل عددی حدودی بوده و ممکن‌است در هر نسبت تا چند دنده اختلاف وجود داشته‌‌‌باشد.

سرعت و توان موتور قابل‌استفاده با گیربکس حلزونی VF سهند
سایز گیربکس توان موتور 1400 دور (بر حسب اسب بخار)
63 0.44 تا 3.2
86 0.8 تا 7.9
110 1.5 تا 15
130 2.4 تا 24
150 3.6 تا 32
185 5.8 تا 56
210 8.3 تا 73
250 10.5 تا 100
توان‌های گفته شده در جدول فوق، سطح تحمل گیربکس را نشان می‌دهند و برای انتخاب الکتروموتور باید نزدیک‌ترین توانی که کمتر از این اعداد است انتخاب شود. انواع گیربکس VF سهند را می‌توان با موتورهای 1500، 1000 و 750 دور بر دقیقه استفاده نمود.

نحوه اتصال گیربکس VF
نحوه اتصال گیربکس VF سهند به دو بخش تقسیم می‌شود:

اتصال موتور به گیربکس
اتصال گیربکس به تجهیز بعدی
اتصال موتور به گیربکس VF سهند به یکی از دو روش تسمه و پولی یا کوپلینگ انجام می‌شود. محور خروجی گیربکس‌های VF از نوع هالو شفت است و برای اتصال به دستگاه بعدی باید از یک شفت فلزی استفاده کنند؛ خروجی گیربکس حلزونی VF سهند می‌تواند از نوع پایه‌دار یا فلنج دار باشد.

قیمت گیربکس VF سهند
قیمت گیربکس VF سهند، یکی از دغدغه‌های اصلی مشتریان در انتخاب محصولات این شرکت بوده است؛ عوامل متعددی در تعیین قیمت گیربکس VF نقش دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به تیپ، سایز و خروجی گیربکس اشاره نمود. برای استعلام دقیق قیمت گیربکس سهند اصفهان به وب‌سایت کالا صنعتی مراجعه نمایید و با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید. به‌خاطر داشته باشید که قیمت تنها معیار برای انتخاب گیربکس VF نیست؛ بلکه باید کیفیت، کارایی، خدمات پس از فروش و تناسب گیربکس با نیازهای کاربرد را نیز برای تجربه خریدی لذت‌بخش به‌دقت بررسی نمایید. برای اطلاع از این موارد با ما در تماس باشید

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

اینورتر یا درایو کنترل دور موتور، دستگاهی الکترونیکی است که جریان الکتریکی مستقیم (DC) را به جریان متناوب (AC) و بالعکس تبدیل می‌کند؛ علاوه بر این، فرکانس و ولتاژ خروجی اینورتر نیز معمولاً قابل‌تغییر است. به عبارت ساده‌تر، اینورتر به برق تک‌فاز یا سه‌فاز متناوب متصل شده، آن را به جریان مستقیم تبدیل نموده و پس از اعمال تغییرات در فرکانس و ولتاژ مجدداً آن را به جریان متناوب تبدیل می‌کند.

اینورترها در بیشتر موارد برای کنترل سرعت و گشتاور خروجی الکتروموتور به کار می‌روند. این عمل با کنترل ولتاژ و فرکانس ورودی موتور انجام‌گرفته و در نتیجه منجر به افزایش بازده و طول عمر موتور و همچنین کاهش هزینه‌ها می‌شود. اینورتر صنعتی با نام‌های درایو الکتروموتور، درایو فرکانس متغیر یا VFD نیز شناخته می‌شود. در حالت کلی انواع اینورتر را به دو دسته اینورتر تک‌فاز و سه‌فاز تقسیم‌بندی می‌کنند که در ادامه به معرفی هر یک می‌پردازیم.

وب‌سایت کالا صنعتی طیف وسیعی از اینورترهای صنعتی را مشخصات فنی مختلف و مناسب‌ترین قیمت در بازار ارائه می‌نماید؛ برای دریافت مشاوره فنی رایگان و ثبت سفارش از طریق شماره‌تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع اینورتر
انواع اینورتر را بر اساس نوع برق ورودی به دو گروه زیر تقسیم می‌کنند:

اینورتر تک‌فاز
اینورتر سه‌فاز
اینورتر تک‌فاز با برق تک‌فاز شهری کار می‌کند و پس از تغییر فرکانس، آن را به‌صورت برق تک‌فاز یا سه‌فاز به خروجی اینورتر منتقل می‌کند. البته اینورترهای تک‌فاز به تک‌فاز کارایی چندانی ندارند؛ زیرا امکان کنترل دور برای موتورهای تک‌فاز وجود ندارد. در مقابل، اینورتر تک‌فاز به سه‌فاز، امکان استفاده از موتورهای سه‌فاز با برق شهری را امکان‌پذیر می‌سازد.

باتوجه‌به هزینه بالای راه‌اندازی و یا عدم دسترسی به برق سه‌فاز در برخی از کارگاه‌های صنعتی، اینورترهای تک‌فاز به سه‌فاز گزینه‌ای ایده‌آل برای کاهش هزینه‌ها و استفاده از تجهیزات سه‌فاز به شمار می‌آیند. علاوه بر این به‌منظور کاهش هزینه‌ها، افزایش راندمان و طول عمر موتور، کنترل دقیق، روشن و خاموش‌کردن موتور و تغییر جهت چرخش آن نیز می‌توان از اینورتر تک‌فاز به سه‌فاز استفاده نمود.

اینورتر سه‌فاز که با نام اینورتر سه فاز به سه فاز نیز شناخته می شود برای حذف جریان هجومی اولیه، راه‌اندازی نرم و بهینه‌سازی مصرف انرژی موتورهای سه فاز به کار می رود. اینورترهای سه‌فاز بازه توانی گسترده‌تری را نسبت به درایوهای تک‌فاز پوشش می‌دهند و در کاربردهای بیشتری مورداستفاده قرار می‌گیرند.
علاوه بر تعداد فازهای منبع تغذیه، مشخصات فنی دیگری نیز در انتخاب و خرید اینورتر اثرگذار هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

خرید اینورتر
باتوجه‌به تنوع بالای برند، مدل، کاربرد و مشخصات فنی اینورترهای موجود در بازار، انتخاب و خرید اینورتر مناسب ممکن است برای بسیاری از صاحبان صنایع چالش‌برانگیز باشد. مهم‌ترین فاکتورهایی که هنگام خرید اینورتر باید در نظر گرفت، عبارت‌اند از:

تعداد فازهای ورودی: ابتدا باید تعداد فاز منبع تغذیه را بررسی کنید و بر اساس آن نوع اینورتر (تک‌فاز یا سه‌فاز) را مشخص کنید.
توان: یکی از مهم‌ترین نکات در هنگام خرید اینورتر، انتخاب توان مناسب است. برای انتخاب توان مناسب اینورتر باید عوامل دیگری را نیز در نظر بگیرید که در ادامه مطرح می‌شوند. به‌طورکلی اینورترهای تک‌فاز بازه توانی محدودتری نسبت به اینورتر سه‌فاز دارند؛ بنابراین برای توان‌های بالاتر، باید از اینورتر سه‌فاز به سه‌فاز استفاده کنید.
نوع کاربرد: پیش از خرید اینورتر باید نوع کاربرد به‌دقت بررسی شود؛ بر این اساس انواع درایو را در گروه های اینورتر آسانسور، اینورتر جرثقیل، اینورتر برنامه پذیر (PLC داخلی)، اینورتر ضد انفجار، اینورتر IP بالا، اینورتر مخصوص ماشین لباسشویی، اینورتر محیط های آلوده، اینورترهای کاربری عمومی و اینورترهای کاربری سنگین تقسیم بندی می کنند.
جریان موتور در حالت بار کامل: جریان موتور در بار کامل از جمله مهم‌ترین اطلاعاتی است که در هنگام خرید اینورتر باید به آن توجه داشته باشید و معمولاً روی پلاک موتور و کاتالوگ آن درج می‌شود. اگر موتور تحت بار کامل از تمام ظرفیت جریانی درج شده استفاده می‌کند، باید توان اینورتر را یک پله بالاتر از توان موتور انتخاب کنید؛ اما اگر موتور در حالت بار کامل از تمام جریان نامی خود استفاده نکند، توان اینورتر را می‌توانید برابر با توان موتور انتخاب نمایید.
ضریب توان موتور: ضریب توان موتور (Cos φ) عددی بین 0 تا 1 بوده و نشان‌دهنده راندمان موتور است. اگر ضریب توان موتور بالاتر از 0.85 باشد، می‌توانید از اینورترهای هم توان با موتور استفاده کنید؛ اما اگر ضریب توان کمتر از 0.85 باشد باید توان درایو کنترل دور موتور را یک پله بالاتر انتخاب نمایید.
شرایط محیطی: یکی دیگر از عوامل مهم در هنگام خرید اینورتر، شرایط محیطی است. از جمله این شرایط می‌توان به ارتفاع از سطح دریا و میزان گردوغبار و رطوبت اشاره نمود. اینورترها در حالت کلی برای استفاده در ارتفاع 1000 متری از سطح دریا تولید شده‌اند و برای استفاده در مناطق دیگر باید مطابق دستورالعمل سازنده اقدام نمایید. همچنین درجه حفاظتی موتور اینورتر (IP) مشخص‌کننده میزان حفاظت آن در برابر گردوغبار و رطوبت است.
علاوه بر مشخصات فنی گفته شده، برند تولیدکننده اینورتر نیز در انتخاب این دستگاه‌ها تأثیر زیادی دارد. در ادامه برترین برندهای اینورتر موجود در بازار ایران را معرفی می‌کنیم.

بهترین برندهای اینورتر در ایران
شرکت‌های معتبر زیادی در سراسر جهان در زمینه تولید انواع اینورتر صنعتی فعالیت می‌کنند؛ اکثر این برندها در بازار ایران نیز قابل خریداری هستند. از جمله بهترین برندهای اینورتر در ایران می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

اینورتر خارجی:

اینورتر LS (کره جنوبی)
اینورتر iMaster (کره جنوبی)
اینورتر دانفوس (دانمارک)
اینورتر ABB (فنلاند-آلمان)
اینورتر هیوندای (کره جنوبی)
اینورتر اشنایدر (فرانسه)
اینورتر زیمنس (آلمان-چین)
اینورتر تکو (تایوان)
اینورتر اینوت (چین)
اینورتر تتا (چین)
اینورتر ایرانی:

اینورتر پنتاکس
اینورتر سانترنو
اینورتر پرتو صنعت
اینورتر یونیک استنسون
اینورتر زیما
اینورتر کارا درایو
اینورتر ایتیک
اینورتر سهند
قیمت اینورتر
یکی از مهم‌ترین پارامترها در انتخاب و خرید اینورترهای صنعتی، قیمت آن‌ها است. اگرچه قیمت اینورتر در ابتدا هزینه‌ای زیاد و اضافی به نظر می‌رسد، اما به‌خاطر داشته باشید که استفاده از درایوهای کنترل دور موتور در طولانی‌مدت تا حد زیادی از هزینه‌های مربوط به برق می‌کاهد؛ بنا به تجربه برخی از مشتریان کالا صنعتی، راه‌اندازی موتور با اینورتر تا 50% مصرف و هزینه برق را کاهش می‌دهد.

برخی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر قیمت انواع اینورتر عبارت‌اند از:

تک‌فاز یا سه‌فاز
توان اینورتر
نوع کاربری
برند
ویژگی‌های منحصربه‌فرد
خدمات پس از فروش

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/331/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1



:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

دستگاه میکسر بتن که با نام‌های بتونیر، ملات ساز، خلاطه بتن یا میکسر بلوک‌زنی هم شناخته می‌شود، برای مخلوط‌کردن سیمان، شن، ماسه و آب در حجم‌های مختلف به کار می‌رود؛ نیروی لازم برای مخلوط‌کردن این مواد توسط موتور و گیربکس صنعتی تأمین می‌شود.

گیربکس میکسر بتن برای افزایش گشتاور و کاهش سرعت ورودی از موتور به کار می‌رود؛ علاوه بر این گیربکس وظیفه انتقال نیرو به پره‌ها یا دیگ بتن را نیز بر عهده دارد تا شروع به چرخش کنند. گیربکس میکسر بتن برای کار در شرایط محیطی سخت طراحی شده و باید توانایی حفظ عملکرد خود تحت بار و گشتاور بسیار زیاد را داشته باشد.

دستگاه‌های میکسر بتن در انواع مختلفی تولید می‌شوند که هر یک مکانیزم عملکرد خاص خود را دارند؛ هر یک از این دستگاه‌ها نیازمند موتور و گیربکس متناسب هستند. در ادامه به معرفی انواع بتونیر و گیربکس میکسر بتن مناسب آن‌ها می‌پردازیم.

انواع میکسر بتن و گیربکس مناسب آن‌ها
انواع میکسر بتن بر اساس زاویه محور چرخش به دودسته زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

میکسر بتن عمودی
میکسر بتن افقی
میکسر بتن عمودی
میکسرهای عمودی با نام‌های مخلوط‌کن یا دستگاه بلوک‌زنی بتن نیز شناخته می‌شوند و ظرفیت بالاتری نسبت به سایر دستگاه‌های بتونیر دارند. در میکسرهای عمودی می‌توان از انواع گیربکس صنعتی استفاده نمود؛ بهترین گزینه برای این دستگاه‌ها گیربکس هلیکال شفت مستقیم و پس از آن گیربکس خورشیدی است؛ اما باتوجه‌به قیمت بالای این دو گیربکس، می‌توان از گیربکس‌های حلزونی تیپ VF/FC یا MVF/FC نیز به‌عنوان جایگزین استفاده نمود. همچنین برای موتور این همزن‌ها عموماً از الکتروموتور سه‌فاز استفاده می‌شود.

میکسر بتن افقی
میکسرهای بتن افقی خود به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ میکسرهای کامیونی و معمولی.

میکسرهای کامیونی ظرفیت بالاتری داشته و از هیدروموتور برای تأمین نیروی اولیه گیربکس استفاده می‌کنند. گیربکس میکسر بتن کامیونی، نوعی گیربکس خورشیدی خاص است که با نام گیربکس طبلی یا درام نیز شناخته می‌شود. میکسرهای معمولی نیز با ظرفیت‌های مختلفی از 120 تا 2000 لیتر تولید می‌شوند. بتونیرهای 120، 140 و 160 لیتری عموماً برای کاربردهای آزمایشگاهی و ظرفیت‌های بالاتر مانند 250، 350، 400، 500، 750، 800، 1000 و 2000 لیتری برای کاربردهای ساختمانی و صنعتی به کار می‌روند.

میکسر بتن افقی معمولاً در مواردی که دسترسی به برق نداشته و نیاز به تولید فوری بتن دارند، به کار می‌رود؛ به همین علت میکسرهای معمولی غالباً از موتور دیزل یا بنزینی برای تأمین نیروی اولیه استفاده می‌کنند. فرایند کاهش دور در این همزن‌ها با استفاده از تسمه و پولی انجام می‌شود.

میکسرهای بتن برای هدف یکسانی به کار می‌روند؛ اما نحوه عملکرد آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. در ادامه به بررسی عملکرد این دستگاه‌ها و گیربکس آن‌ها می‌پردازیم.

عملکرد گیربکس میکسر بتن
1) میکسر عمودی:

در میکسرهای عمودی بارگیری مصالح از بالای دیگ انجام می‌گیرد. موتور و گیربکس این همزن‌ها در دو حالت نصب می‌شود:

موتور و گیربکس میکسر بتن در زیر دیگ قرار گرفته و وزن پره‌های همزن مهار شده است.
موتور و گیربکس بالای دیگ قرار گرفته و پره‌های همزن از شفت خروجی گیربکس آویزان هستند؛ باتوجه‌به اینکه هیچ وزنی نباید روی شفت گیربکس اعمال شود، با استفاده از یاتاقان‌بندی خاصی، پره‌های همزن را از کف دیگ بتونیر مهار می‌کنند.
تخلیه مواد در این دستگاه‌ها از طریق دریچه‌ای که کف دیگ تعبیه شده است انجام می‌شود.

2) میکسر افقی:

در میکسرهای افقی معمولی، باتوجه‌به ظرفیت دستگاه بارگیری مصالح به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. در همزن‌های که ظرفیت کم‌تری دارند، مواد را به‌صورت دستی درون دیگ می‌ریزند؛ اما در میکسرهایی که ظرفیت بالاتری دارند، مواد به‌وسیله باکت‌های هیدرولیکی یا گیربکسی بارگیری می‌شوند.

انرژی لازم برای چرخش دیگ بتونیر توسط موتور دیزل یا بنزینی تأمین شده و کاهش دور آن به‌وسیله تسمه و پولی انجام می‌گیرد. سرعت چرخش دیگ معمولاً بین 10 تا 20 دور در دقیقه است و بیشتر از آن باعث خراب‌شدن بتن می‌شود. چرخش دیگ بتونیر به سه روش انجام می‌شود که عبارت‌اند از:

دنده کمر: در دیگ دنده کمر، دور دیگ دنده قرار گرفته که با محور گیربکس بتونیر کوپل شده و باعث گردش دیگ می‌شود که معمولاً برای بتونیر با ظرفیت بالای 400 لیتر استفاده می‌شود.
دنده زیر: مکانیزم چرخش دیگ‌های دنده زیر مانند دیگ دنده کمر است با این تفاوت که دنده‌ای زیر دیگ قرار گرفته و با گیربکس بتونیر کوپل می‌شود. این دیگ‌ها برای ظرفیت‌های پایین 120، 250، 350 لیتری کاربرد دارد.
رولیک: برای ظرفیت‌های بالا (از 750 لیتر به بالا) دیگ به همراه رولیک با محور گیربکس بتونیر کوپل می‌شود و دیگ را می‌چرخاند.
در نهایت تخلیه مصالح از دیگ میکسر بتن نیز به دو روش انجام می‌گیرد:

تخلیه دیگ با کمک گیربکس و هندویل (فرمان دستی)
تخلیه دیگ با استفاده از گیربکس و موتور
البته در میکسرهایی که ظرفیت کمتری دارند، ممکن است تخلیه دیگ تنها با استفاده از هندویل انجام گیرد. ولی با افزایش ظرفیت دیگ، وزن آن نیز افزایش‌یافته و نیاز به نیروی بیشتری جهت چرخش دارد؛ به همین علت هندویل را به همراه یک گیربکس به کار می‌برند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/1725/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%B1-%D8%A8%D8%AA%D9%86



:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

بلبرینگ (بال بِرینگ یا به انگلیسی Ball bearing) نوعی یاتاقان غلتشی توپی است که چرخش تجهیزاتی مانند الکتروموتور را تسهیل میکنند. عناصر غلتان در بلبرینگ ها ساچمه های گرد هستند که باعث کاهش اصطکاک و تماس قطعات میشوند. انواع بلبرینگ میتوانند فشار بار شعاعی و بار محوری را تحمل کنند. در بلبرینگ ها بار از لایه خارجی به گوی ها اعمال و سپس به لایه داخلی منتقل میشود. در ادامه به بررسی بلبرینگ ها و انواع آن میپردازیم.

بلبرینگ

خرید بلبرینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
اگر مشخصات بلبرینگ مدنظر خود را مشخص کرده اید؛ کافی است که با استفاده از فیلترهای ایجاد شده در سمت راست، محصول خود را به راحتی پیدا کنید. اگر هم نیاز به اطلاعات فنی دارید کافی است با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید و مشاوره فنی رایگان دریافت کنید.

برای خرید یک بلبرینگ باید نکاتی رو مورد بررسی قرار داد. برخی از این نکات در ادامه آورده شده اند که عبارت اند از:

نوع بلبرینگ: با توجه به کاربرد دستگاه و بارهایی که به بلبرینگ وارد می شود باید نوع مناسب بلبرینگ انتخاب شود. در ادامه انواع بیرینگ های صنعتی را به همراه کاربرد و ویژگی ها بررسی میکنیم.
ابعاد: بعد از انتخاب نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ اهمیت دارد. باید مشخص شود برای دستگاه بلبرینگ با چه ابعادی نظیر قطر داخلی، قطر خارجی و ضخامت نیاز است.
سرعت دوران: بلبرینگ ها برای نیاز برای سرعت دوران بالا طراحی می شوند که با مکانیزم منحصر فردی عمل میکنند. اصطلاحاً به این بلبرینگ ها، بلبرینگ های دور بالا می گویند.
ویژگی خاص: یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار بر خرید بلبرینگ، شرایط محیط کار است. برای مثال بعضی اوقات بلبرینگ در محیط های مرطوب کار میکند که در این صورت باید از بلبرینگ های آب بندی شده با آب بند پلاستیکی استفاده کرد.
برند: پس از انتخاب کامل نوع بلبرینگ، ابعاد و مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ نوبت به انتخاب برند بلبرینگ می رسد. در بازار ایران بلبرینگ ها در برند ها و با کیفیت های متفاوتی ارائه می شوند.
در بسیاری از مواقع قرار است بلبرینگ جدید خریداری شده و جایگزین بلبرینگ قبلی شود. بر روی تمامی بلبرینگ ها کدی حک شده که تمامی مشخصات گفته شده را در بر میگیرد. با ارائه این کد به کارشناسان فروش کالا صنعتی شما می توانید به راحتی خرید خود را انجام دهید.

انواع بلبرینگ
بلبرینگ‌ها به 4 دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
هر کدام از این بلبرینگ‌ها دارای ساختار و ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که در ادامه به بررسی مختصری از این بلبرینگ‌ها می پردازیم.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق

 

بیشترین کاربرد میان بلبرینگ‌ها را بلبرینگ شیار عمیق دارد. بلبرینگ شیار عمیق نیاز کمی به نگهداری دارد و در انواع باز (بدون آب بند) و آب بندی شده تولید می شوند. بلبرینگ شیار عمیق به صورت تک ردیفه و دو ردیفه به صورتی طراحی شده اند که می توانند بارهای شعاعی و محوری زیادی را تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ شیار عمیق
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا خودرو و قطعات خودرو (دینام، کولر و فن)
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

بسیاری از صنایع تولیدی و کارخانجات
نصب آسان
صنایع انتقال نیرو
هزینه نگهداری بسیار کم کشاورزی
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ تماس زاویه اس

در برخی کاربردها مانند نصب عمودی الکتروموتورها به دلیل وجود بار محوری و شعاعی همزمان از بلبرینگ تماس زاویه ای استفاده می شود. بلبرینگ تماس زاویه ای در 3 مدل تک ردیفه، دو ردیفه و چهار نقطه تماسی تولید می شوند که می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ تماس زاویه ای
ظرفیت و تحمل فشار بار بسیار بالا پمپ‌های آب صنعتی
امکان حرکت به یکباره با سرعت زیاد و ایستادن بسیار سریع

کمپرسور
نصب آسان
حمل و نقل مواد
هزینه نگهداری بسیار کم انواع موتور الکتریکی
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ خود تنظیمچ

ویژگی منحصر به فرد بلبرینگ خود تنظیم، تحمل انواع ناهماهنگی های شفت است. بلبرینگ خود تنظیم با شماره فنی 1 شروع می شود و می تواند بارهای شعاعی بسیار سنگین و بارهای محوری سبک از هر دو طرف را تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ خود تنظیم
به حداقل رساندن صدا و لرزش فن‌های صنعتی با سرعت حرکت بالا
تطبیق ناهماهنگی های ثابت و متحرک به صورت خودکار

صنایع غذایی
عملکرد عالی در سرعت های بسیار بالا
صنایع ساخت کاغذ
بار کم صنایع ساخت مواد
بلبرینگ کف گرد
بلبرینگ کفگرد

این سری از بلبرینگ ها می توانند بارهای محوری سنگینی را تحمل کنند و نباید تحت هیچ گونه بار شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد در دو سری تک جهته و دو جهته تولید می شود که همانطور که از نام آن ها مشخص است، بلبرینگ کف گرد تک جهته می تواند بارهای محوری را در یک جهت و بلبرینگ کف گرد دو جهته می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل کند.

ویژگی ها موارد مصرف بلبرینگ کف گرد
تعلیق بار در سرعت زاویه ای بالا انواع پمپ های آب صنعتی
پر کردن فضای ایجاد شده بین شیار و پولک بلبرینگ های کف گرد انواع فن های صنعتی
نصب آسان
دستگاه ها و ماشین آلات حمل و نقل
هزینه نگهداری بسیار کم کارخانه های تولید مواد معدنی و سیمان
برندهای بلبرینگ
کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه آنلاین تجهیزات صنعتی، بلبرینگ در برندهای زیر را تامین و با حذف واسطه به دست مشتریان میرساند.

بلبرینگ skf

بلبرینگ skf از مطرح ترین برندهای تولید کننده انواع بیرینگ در جهان است. شرکت اس کا آف با رفع تمام باگ ها محصولاتی کاملا با کیفیت را روانه بازار میکند. از مهم ترین ویژگی های این برند میتوان به طول عمر بالا و پاسخ به نیازهای تجهیزات صنعتی اشاره کرد. کالا صنعتی ارائه دهنده انواع بلبرینگ skf اصل در ایران است.

بلبرینگ dkfl

کیفیت بلبرینگ dkfl بسیار بالاتر از بیرینگ های چینی است. کالا صنعتی اصالت کالاهای این برند را تضمین میکند. قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر آسیب های مکانیکی و عملکرد مناسب از مهم ترین ویژگی های برند dkfl است.

بلبرینگ کویو

کویو از مهم ترین برندهای تولید کننده انواع بلبرینگ در جهان است که کیفیت محصولاتش با برندهای اروپایی برابری میکند. قیمت مناسب این محصولات از مهم ترین ویژگی های این برند است.

بلبرینگ kg

بلبرینگ kg یکی دیگر از برندهای محبوب در جهان است که کیفیت متریال و مقاومت بلبرینگ در برابر ضربات مکانیکی از مهم ترین اهداف این برند است. کی جی تمام نیازهای سیستم صنعتی شما را رفع میکند.

بلبرینگ fag

بلبرینگ ناچی

بلبرینگ ntn

بارهای وارد شده به بلبرینگ
یکی از فاکتورهای مهم هنگام انتخاب یک بلبرینگ، بارهای وارد شده به بلبرینگ است. انتخاب مناسب بلبرینگ باید بر اساس کاربرد باشد و هر بلبرینگ می تواند بار خاصی را تحمل کند و اگر به نادرستی انتخاب شود، باعث کاهش طول عمر بلبرینگ می شود. همانطور که بالاتر به آن اشاره به طور کلی بارهای وارد شده به بلبرینگ به سه دسته بارهای شعاعی، بارهای محوری و بارهای ترکیبی تقسیم می شوند.

بار های شعاعی: بار های شعاعی به صورت عمود بر بلبرینگ و محور شفت وارد می شود. بار های شعاعی در کاربردهای چرخشی مانند چرخ ماشین، محور ماشین، الکتروموتور ها و گیربکس های معمولی وارد می شوند. در بلبرینگ هایی که تحت بار شعاعی قرار دارند، بار از رینگ داخلی، از طریق عناصر غلتان به رینگ خارجی منتقل می‌شود. بسته به طراحی بلبرینگ و اندازه بار، نیرو بر روی چندین عنصر غلتان به طور همزمان توزیع می شود.

بار شعاعی

بارهای محوری: همانطور که از نام آن ها پیدا است، بار های محوری موازی بر محور شفت وارد می شود. بارهای محوری در چندین بخش مانند محورهای خودرو، موتورهای جت، توربین‌های بادی و سیستم‌های نقاله صنعتی رایج هستند. آنها همچنین در پمپ ها و کمپرسورها و سیستم های اسکرو درایو به دلیل نیروهای اعمال شده توسط سیال، گاز یا حرکت مکانیکی وارد می شوند. بار های محوری از طریق رینگ های بلبرینگ و عناصر غلتان منتقل می شود. در بلبرینگ ها، بار از طریق توپ ‌هایی که موازی محور چرخش هستند، از یک رینگ به رینگ دیگر منتقل می‌شود و ظرفیت بار محوری بالایی را ممکن می‌سازد.

بار محوری

بارهای ترکیبی: منظور از بارهای ترکیبی همانطور که از نام آن ها پیدا است، ترکیبی از بارهای محوری و شعاعی به صورت همزمان است. بهترین بلبرینگ ها برای تحمل این بارها، بلبرینگ های تماس زاویه ای می باشد.

بار ترکیبی

کد فنی بلبرینگ
هر بلبرینگی با یک کد شناخته می شوند. کد فنی بلبرینگ اغلب بر روی تمامی بلبرینگ ها حک شده است. برای بسیاری از مشتریان این سوال پیش می آید که این کد به چه معنا است. کد فنی بلبرینگ نشانگر نوع بلبرینگ، ابعاد بلبرینگ، آب بند بلبرینگ، قفسه بلبرینگ و سایر مشخصات منحصر به فرد بلبرینگ است. در ادامه به بررسی کد فنی بلبرینگ ها با ارائه یک مثال میپردازیم:

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/228/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

SKF، نامی آشنا در صنعت بلبرینگ، با بیش از 100 سال سابقه درخشان که در بیش از 130 کشور جهان فعالیت دارد. بلبرینگ SKF یکی از محصولات شرکت اس کا فا SKF است که در سال 1907 در شهر یوتبری کشور سوئیس تأسیس شد. این شرکت در زمینه تولید و ساخت انواع بلبرینگ ها، رولبرینگ ها، آب بند ها و سیستم های روانکاری فعالیت دارد. شرکت بلبرینگ SKF یکی از مطرح ترین شرکت ها در دنیا می باشد و از با کیفیت ترین بلبرینگ‌های جهانی است. شرکت SKF در حال حاضر معتبرترین سازنده بلبرینگ در دنیا است و از مقبولیت ویژه ای در بین بلبرینگ سازان برخوردار است. این شرکت بلبرینگ های خود را در طرح های متفاوتی تولید می کند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ های SKF می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.

بلبرینگ skf

مزایای بلبرینگ SKF؛ چرا بلبرینگ skf بخریم؟
اگر به دنبال خرید بلبرینگ با کیفیت هستید؛ برند skf بهترین انتخاب برای شما است. این برند با سابقه طولانی در تولید انواع بیرینگ بهترین محصولات را در جهان تولید و صادر میکند. در ادامه مهم ترین ویژگی های محصولات این برند را بررسی میکنیم.

عملکرد روان و بی صدا؛ بلبرینگ‌ SKF اصطکاک کمی ایجاد می‌کند، که منجر به عملکرد روان و بی صدا سیستم می‌شود.
طول عمر بالا؛ بلبرینگ‌های SKF برای دوام بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در سخت‌ترین شرایط نیز عملکرد خوب به همراه طول عمر بالا داشته باشند.
عملکرد عالی؛ محصولات SKF به دلیل کیفیت بالای خود شناخته شده‌اند و می‌توانید به عملکرد قابل اعتماد آن‌ها در شرایط کاری سخت اطمینان داشته باشید.

جهت خرید و اطلاع از قیمت بلبرینگ skf اصل میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

انواع بلبرینگ SKF
شرکت SKF بلبرینگ های خود را در چهار نوع اصلی طراحی و تولید می‌کند. همچنین علاوه بر این بلبرینگ های اصلی، شرکت SKF بلبرینگ های خاص و سفارشی نیز تولید می کند. انواع بلبرینگ skf ارائه شده در فروشگاه کالا صنعتی به شرح زیر است.

بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ کف گرد SKF
بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ های شیار عمیق پر مصرف ترین نوع بلبرینگ ها هستند و به آن ها بلبرینگ های همه کاره نیز می گویند. بلبرینگ شیار عمیق SKF اصطکاک کمی دارد و می تواند بارهای شعاعی و محوری را در هر دو جهت تحمل کند. از دیگر مزایای بلبرینگ شیار عمیق SKF می توان به نگهداری کم و نصب راحت آن اشاره کرد. شرکت SKF بلبرینگ های شیار عمیق خود را در چهار سری تولید می کند که باید گفت در بازار ایران بیشتر دو نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF سری تک ردیفه و دو ردیفه کاربرد دارد. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ شیار عمیق SKF پرداخته می شود.

1) بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه: این بلبرینگ ها، پرکاربردترین نوع بلبرینگ شیار عمیق SKF است. این بلبرینگ ها در طرح های متفاوتی با آب بند، قفسه، روانکار و ... تولید می شود.

 

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه

2)بلبرینگ شیار عمیق SKF با شکاف های پرکننده: بلبرینگ شیار عمیق فولادی ضد زنگ برای هنگامی که بلبرینگ در معرض رطوبت و مواد خورنده قرار می گیرد، مناسب است؛ زیرا در برابر خورندگی مقاوم می باشد. این بلبرینگ SKF به صورت آب بندی شده یا باز در دسترس است.

3) بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده: این بلبرینگ SKF دارای یک شیار پرکننده در هر دو رینگ داخلی و خارجی می باشد تا عناصر غلتان بیشتری نسبت به بلبرینگ های شیار عمیق استاندارد در خود جای دهد. بلبرینگ های شیار عمیق تک ردیفی با شکاف های پرکننده حمل بار شعاعی بالاتری دارند؛ ولی ظرفیت حمل بار محوری آن ها محدود است.

بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه با شکاف های پر کننده

4) بلبرینگ شیار عمیق SKF دو ردیفه: بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که بلبرینگ تک ردیفه ظرفیت تحمل بار را ندارد. این بلبرینگ SKF نسبت به سری تک ردیفه، قطر داخلی و خارجی برابر با ضخامت بیشتر دارد. ظرفیت تحمل بار این بلبرینگ ها قابل توجه است.

بلبرینگ های شیار عمیق دو ردیفه

آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به محیط و عملکرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، ممکن است این بلبرینگ ها به صورت آب بندی شده یا باز (بدون آب بند) استفاده شوند. آب بند بلبرینگ شیار عمیق SKF در دو طرح فلزی و پلاستیکی تولید می شود. تصاویر و ویژگی آب بند ها در جدول زیر نشان داده شده است.

آب بند ویژگی ها تصویر
آب بند فلزی (Z, ZZ) جلوگیری از ورود گردوغبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده بلبرینگ شیار عمیق اس کا اف
آب بند پلاستیکی ( RS, 2RS) جلوگیری از ورود گرد و غبار
جلوگیری از خارج شده روان کننده
مناسب برای محیط های مرطوب بلبرینگ شیارعمیق Skf
قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF
با توجه به طراحی، اندازه، نوع و کاربرد بلبرینگ شیار عمیق SKF، قفسه ها متفاوت هستند. قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF به صورت فولادی، پلی آمید (فیبری) و برنجی تولید می شوند. نوع قفسه بلبرینگ شیار عمیق SKF در پسوند بلبرینگ ها مشخص است و در صورتی که بلبرینگ پسوند نداشته باشد به این معنا است که قفسه بلبرینگ فولادی است. نوع دو ردیفه بلبرینگ شیار عمیق SKF تنها به قفسه فیبری تولید می شود.

قفسه کد فنی (پسوند) تصویر
قفسه فولادی بدون پسوند قفسه بلبرینگ شیار عمیق
قفسه پلی آمید TN9
TNH
TN9/VG1561 قفسه پلی آمید
قفسه برنجی M
MA
MB قفسه برنجی
روان کننده بلبرینگ شیار عمیق SKF
بلبرینگ SKF سری تک ردیفه شیار عمیق، در صورت آب بندی شده، از سمت کارخانه روانکاری شده اند ولی در صورتی آب بند نداشته باشد نیاز است تا بلبرینگ را با روان کننده مناسب روانکاری کنید. روان کننده هایی که در بلبرینگ های شیار عمیق SKF استفاده می شوند، در جدول زیر آورده شده است.

نوع بلبرینگ شیار عمیق روان کننده (بر اساس اندازه)
D ≤ 10mm 30 < D ≤ 62 mm D > 62 mm
d < 10mm D ≥ 10mm
8،9 LHT23 LT MT47 MT33
0،1،2،3 MT47 MT47 MT47 MT33
بلبرینگ تماس زاویه ای SKF
این بلبرینگ SKF، دارای رینگ های داخلی و خارجی هستند که نسبت به یکدیگر در جهت محور بلبرینگ جا به جا می شوند. این بلبرینگ ها می توانند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کنند. کد فنی بلبرینگ تماس زاویه ای SKF با عدد 7 شروع می شود و هر چه زاویه تماس در این بلبرینگ SKF افزایش یابد، ظرفیت تحمل بار محوری بالا می رود و با کم شدن زاویه تماس، ظرفیت تحمل بار شعاعی افزایش پیدا می کند. محدود سرعت بلبرینگ تماس زاویه ای SKF متوسط است. در جدول زیر انواع بلبرینگ های تماس زاویه ای SKF به همراه تصویر آن ها آورده شده است و برای کسب اطلاعات کامل راجع به این محصول SKF به صفحه بلبرینگ تماس زاویه ای SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ تماس زاویه مزایا تصویر
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه ظرفیت حمل بار بالا
تحمل بارهای محوری و شعاعی همزمان
نصب آسان
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه فضای کمتری نسبت به نصب جفت بلبرینگ تک ردیفه
تحمل بارهای شعاعی و محوری در هر دو جهت
تحمل ناهماهنگی شفت بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی تحمل بارهای محوری در هر دو جهت
اشغال فضای کمتر
ظرفیت حمل بالا
تغییر شکل محدود رینگ داخلی در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای بالا بلبرینگ تماس زاویه ای چهار نقطه تماسی
بلبرینگ خود تنظیم SKF
بلبرینگ خود تنظیم SKF، این سری از بلبرینگ های دو ردیفه هستند و به دلیل داشتن عناصر غلتان بیشتر، ظرفیت حمل بار بالایی دارند. بلبرینگ خود تنظیم SKF می تواند بار شعاعی بسیار سنگین و بار محوری سبک را از هر دو جهت تحمل کند. بلبرینگ خود تنظیم SKF در سرعت های بالا به خوبی کار میکند و به صورت آب بندی شده یا باز تولید می شوند. بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت کنیک (رینگ داخلی مخروطی) نیز تولید می شوند که این بلبرینگ ها با یک بوش مورد استفاده قرار می گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع این محصول به صفحه بلبرینگ خود تنظیم SKF مراجعه کنید. همچنین مشخصات بلبرینگ خود تنظیم SKF به صورت خلاصه در جدول زیر بیان شده است:

نوع بلبرینگ خود تنظیم SKF مزایا کاربرد تصویر
بلبرینگ خود تنظیم SKF می توانند انواع ناهماهنگی ها را در خود جای دهند.
سرعت بالا
نگهداری کم
اصطکاک کم
صدای پایین هواکش صنعتی
کشاورزی
جا به جایی مواد بلبرینگ خود تنظیم skf
بلبرینگ کف گرد SKF
این بلبرینگ ها به صورت تک جهته و دو جهته تولید می شوند. طراحی بلبرینگ کف گرد SKF به صورتی است که نباید تحت هیچگونه بارهای شعاعی قرار بگیرند. بلبرینگ کف گرد SKF که برای تحمل بارهای شعاعی طراحی شده اند دارای مزایای بی نظیری مانند نصب آسان، قابلیت تفکیک و تعویض است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بلبرینگ ها می توانید به صفحه بلبرینگ کف گرد SKF مراجعه کنید.

نوع بلبرینگ کف گرد SKF مشخصات تصویر
بلبرینگ کف گرد تک جهته شامل یک واشر شفت، یک واشر محفظه و مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را فقط در یک جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو‌جهته شامل یک واشر شفت، دو واشر محفظه و دو مجموعه عناصر غلتان
می تواند بارهای محوری را در هر دو جهت در خود جای دهد. بلبرینگ کف گرد دو جهته
قیمت بلبرینگ SKF
بلبرینگ SKF بهترین کیفیت را میان سایر برند ها دارد. قیمت این بلبرینگ ها با توجه به نوع، طراحی و اندازه آن متفاوت است. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF، ابعاد بلبرینگ است. هرچه ابعاد یک بلبرینگ بزرگتر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار مهم بر قیمت بلبرینگ SKF، طراحی آن است. با توجه به نوع بلبرینگ SKF ممکن است این بلبرینگ با طراحی خاصی مانند نوع آب بندی یا قفسه متفاوت تولید شوند که با توجه به طراحی آن قیمت متفاوت خواهد بود.
در ادامه لیست مهم ترین عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت بلبرینگ SKF آورده شده است.

ابعاد فیزیکی
نوع و مشخصات فنی
متریال و جنس بلبرینگ
خرید بلبرینگ SKF
یکی از دغدغه های اصلی مشتریان بلبرینگ SKF، خرید آن است. متاسفانه در بازار ایران بلبرینگ های تقلبی SKF به شدت افزایش پیدا کرده و با قیمت های متفاوتی نیز عرضه می شوند. هنگام خرید بلبرینگ SKF حتما مدنظر داشته باشید از کدام فروشگاه خرید را انجام میدهید. بلبرینگ های تقلبی SKF به راحتی قابل تشخیص نیست و نیاز به تجربه و اطلاعات فنی زیادی است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های تشخیص بلبرینگ تقلبی، مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را مطالعه کنید. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی، انواع بلبرینگ و رولبرینگ های SKF را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. در ادامه به معرفی پارامترهای مهم در هنگام خرید میپردازیم.

بار وارد شده بر بلبرینگ: به صورت کلی بارهای روی بلبرینگ میتواند محوری یا شعاعی باشد؛ که بار محوری موازی با محور چرخش است و بار شعاعی عمود بر محور چرخش وارد میشود.
نوع بلبرینگ SKF: بلبرینگ ها در انواع متنوعی طراحی و تولید میشوند و هر نوع کاربرد و ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از پرکاربرد ترین نوع بلبرینگ، بلبرینگ های شیار عمیق هستند که قادر به تحمل بارهای ترکیبی یعنی نیمه سنگین شعاعی و محوری هستند.
سرعت گردش و دوران: تولید و طراحی قفسه در بلبرینگ های غلتکی استوانه ای و سوزنی آنها قادر میکند که با سرعت بیشتری نسبت به باقی بلبرینگ ها گردش کنند.
سیستم آب‌بندی در بلبرینگ SKF: جهت اطمینان از عملکرد صحیح بلبرینگ بایستی سیستم آب بندی مناسب انتخاب شود. این سیستم آب‌بندی مانع ورود ناخالصی‌ها مانند گرد و غبار و آب میشود.
قطر داخلی و خارجی بلبرینگ: در شافت هایی که قطر نازکی دارند بایستی از بلبرینگ هایی که قطر کمی دارند استفاده کرد. متداول ترین بلبرینگ های کم قطر شیار عمیق و سوزنی هستند. همچنین برای شافت ها نسبتا قطور رولبرینگ‌های بشکه‌ای، مخروطی و استوانه‌ای استفاده میشوند.
شرایط محیطی: اکثر محیط های کاری دارای آلودگی مانند گرد و غبار هستند. بنابراین باید بلبرینگی را انتخاب کنید که در برابر ضربات و تنش‌های مکانیکی و آلودگی ها مقاوم باشد. بلبرینگ های برند SKF از مقاوم ترین و با کیفیت ترین بلبرینگ‌های موجود در بازار هستند و انتخابی ایده آل محسوب میشوند.
کاتالوگ محصولات SKF
شرکت SKF برای تمامی محصولات خود کاتالوگ طراحی کرده است. در کاتالوگ محصولات SKF هر آنچه در مورد بیرینگ گفته شده است، مربوط به medium load است. پایین تر و بالاتر از این محدوده عمر بیرینگ کاهش پیدا می کند. برای تجهیزاتی با فناوری پیشرفته و سرعت بالا و تجهیزاتی که نیازمند قابلیت اطمینان بالا (رکتور پتروشیمی) هستند، الزاماً باید از گریدهای سطح یک کیفی خریداری کرد. برای آشنایی بیشتر با محصولات و دسترسی دقیق به ابعاد و مشخصات فنی کاتالوگ بلبرینگ SKF را دانلود کنید. همچنین سایت کالا صنعتی تمامی کاتالوگ های محصولات SKF را در سایت قرار داده است. می توانید با مراجعه به محصول دلخواه خود، کاتالوگ آن را مشاهده کنید.

شرکت SKF سالیان سال است که به عنوان برترین شرکت تولید کننده بلبرینگ فعالیت می کند. متأسفانه در بازار امروزی ایران، بلبرینگ های فیک و غیر اصلی SKF بسیار زیاد شده است. تشخیص دادن اصل از فیک بلبرینگ SKF کار بسیار سختی است و نیاز به داشتن مهارت و تجربه بالا می باشد. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع قطعات صنعتی به صورت اینترنتی در ایران، تمامی بلبرینگ های SKF خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید انواع بلبرینگ های SKF با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

شرکت SKF
شرکت SKF یکی از نشان های تجاری معروف در زمینه تولید بلبرینگ و رولبرینگ صنعتی در جهان است. SKF از سال 1907 یک شرکت پیشرو در زمینه فناوری های نوین بوده است. تفاوت بنیادین محصولات شرکت SKF با سایر برندها، این است که SKF همواره و به طور مداوم به دنبال توسعه فناوری های جدید است. این موضوع سبب شده است که شرکت SKF مشتریان دائمی خود را حفظ نموده و بیشتر کند. ایران یکی از بازارهای هدف برای این برند با کیفیت به حساب می آید. ساخت بلبرینگ SKF ترکیبی از 40 سال تجربه به همراه استفاده از سیستم ها و فن آوری های نوین است.

 

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/326/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-skf



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

مشخصات و پارامترهای گیربکس صنعتی
مشخصات فنی گیربکس صنعتی معمولاً اطلاعاتی است که توسط توسعه‌ دهندگان و سازندگان انواع مختلف گیربکس صنعتی بر روی پلاک گیربکس نصب می‌گردد ارائه می‌شوند تا از این طریق روش‌های صحیح نصب و همچنین پارامترهای استفاده‌ شده در انواع گیربکس در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد. همچنین مصرف‌ کنندگان باید به‌ خوبی از اطلاعات و مشخصات فنی لازم برای انتخاب گیربکس صنعتی آگاه باشند تا بهترین انتخاب را داشته باشند. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ کشاورزی با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

این مشخصات و پارامترها عبارتند از: توان ورودی (که عموماً بر حسب کیلووات الکتروموتور بیان می شود)، نسبت تبدیل گیربکس (عموماً در گیربکس هلیکال به صورت دور خروجی مطرح می شود)، نحوه نصب گیربکس، سرویس فاکتور، سایز و دیگر پارامترهای مهم که به مرور به آنها اشاره خواهد شد. سرویس فاکتور گیربکس یکی از پارامترهای مهم و اساسی برای انتخاب است که اغلب نادیده گرفته می شود.

این فاکتور اساسی که به فاکتور خدمت یا عدد سرویس دهی نیز مشهور است، در حقیقت مقداری عددی است که مشخص کننده طریق مصرف، ساعات کارکرد و تعداد استارت و استاپ گیربکس است. اگر بخواهیم به طور ساده در مورد S.F گیربکس صحبت کنیم، میتوان سرویس فکتور را حاصل تقسیم گشتاور خروجی گیربکس به گشتاور مورد نیاز برای تجهیز مصرف کننده است. موسسه AGMA که تقریباً مشهورترین موسسه برای معیارهای اساسی گیربکس به شمار می رود، عدد سرویس فکتور گیربکس را ترکیبی از مشخصات دنده، نوع گیربکس، محاسبات و شاخص های عملکردی گیربکس می داند.

عوامل مهم برای محاسبه سرویس فاکتور گیربکس
برای ساده سازی، بر اساس تجربیات و بازخورد بسیاری از مشتریان گیربکس صنعتی در جهان، سه پارامتر مهم تعریف شده است که بر اساس آنها سرویس فاکتور گیربکس محاسبه خواهد شد. این پارامترها عبارتند از:

ساعت کارکرد: ساعت در روز
نوع بار: سبک (شوک کم) U ، نیمه سنگین M ، سنگین (شوک زیاد) H
تناوب راه اندازی: تعداد راه اندازی در ساعت
حال کافی است که سه پارامتر فوق را برای کاربرد خود بدست آورده و از جدول زیر برای انتخاب SF مناسب استفاده نمایید. در ادامه با یک مثال کاربردی نحوه محاسبه سرویس فاکتور را نمایش خواهیم داد. در برخی مراجع دمای محیط هم به عنوان یک معیار تعیین کننده مطرح شده است که به دلیل اهمیت کمتر از آن صرف نظر خواهیم کرد.

سرویس فکتور گیربکس صنعتی

مثال کاربردی برای انتخاب سرویس فاکتور گیربکس فرض بفرمایید گیربکس هلیکال شافت مستقیم را برای استفاده با یک تجهیز شبیه به پمپ دنده ای میخواهید بر روی شاسی کوپل کنید. این موتور گیربکس به صورت دائم و 8 ساعت در روز کار خواهد کرد. استفاده از موتور گیربکس برای پمپ جزو کارهای کم شوک به حساب می آید و در نتیجه نمودار U نمودار مورد نظر شما خواهد بود. فرض بفرمایید 30 بار در ساعت موتور گیربکس استارت و استاپ خواهد کرد. لذا با توجه به نمودار سرویس فاکتور شما 1.1 خواهد شد. خاطر نشان میکند که سرویس فاکتور یک مقدار بی بعد است.

پمپ دنده ای با موتور گیربکس

اما سایت کالا صنعتی انتخاب سرویس فاکتور را از این نیز ساده تر کرده است و برای کارهایی که حساسیت چندانی ندارد استفاده از جدول زیر توصیه می شود. در این جدول مقدار تقریبی Service Factor نمایش داده شده است.

 

منبع:8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%%85%D9%82%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/404/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%81https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%ADB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : جمعه 14 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

لاستیک کوپلینگ قطعه ای مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر و انتقال قدرت و گشتاور در انواع مختلفی تولید میشود. به بیانی دیگر کوپلینگ های پلاستیکی یا همان لاستیک کوپلینگ به عنوان یک واسطه میان یک شفت متحرک و یک شفت محرک ایفای نقش میکند و از ضربه های مکانیکی به کوپلینگ جلوگیری میکند. این لاستیک کوپلینگ ها به عنوان ضربه گیر نیز عمل می‌کنند و می توانند بارهای لحظه ای را نیز در خود جای دهند. همچنین انواع کوپلینگ ها دارای لاستیک های مختلف با جنس های گوناگون هستند.

خرید لاستیک کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
انتخاب درست و خرید مناسب لاستیک کوپلینگ می‌تواند تأثیر مهمی بر کارایی و عملکرد سیستم‌های مکانیکی و کوپلینگ ها داشته باشد. از این رو، به بررسی نکات مهمی که باید در هنگام خرید لاستیک کوپلینگ در نظر گرفته شوند، می‌پردازیم.

نوع لاستیک کوپلینگ: قبل از خرید لاستیک کوپلینگ، نیاز است که نوع کوپلینگ و همچنین لاستیک کوپلینگ مورد نیاز خود را تعیین کنید. در ادامه این صحفه میتوانید با انواع لاستیک کوپلینگ آشنا شوید.
تحمل به بار و سرعت: مهمترین فاکتور در خرید لاستیک کوپلینگ توانایی آن در تحمل به بار و سرعت کاربری مدنظر است. باید مطمئن شوید که لاستیک کوپلینگ انتخابی توانایی تحمل بار و سرعت مورد نظر شما را دارد.
شرایط محیط کار: شرایط محیط کار لاستیک کوپلینگ نیز نکته مهمی در انتخاب و خرید لاستیک کوپلینگ است. اگر لاستیک کوپلینگ در محیط‌های خاصی مانند محیط‌های شیمیایی یا با دماهای بالا کار خواهد کرد، باید از لاستیک کوپلینگ‌های مقاوم به شرایط مخصوص استفاده کنید.
خاطر نشان است که با رعایت نکات مطرح شده و مشورت با کارشناسان فروش، می‌توانید انتخابی هوشمندانه برای رفع نیازها، و همچنین به بهبود کارایی و کاهش خطرات ناشی از عدم تطابق لاستیک کوپلینگ با سیستم‌های مکانیکی‌تان کمک کنید. همچنین جهت اطلاع از قیمت کوپلینگ و لاستیک کوپلینگ با کارشماسان ما در ارتباط باشید.

انواع لاستیک کوپلینگ
همانطور که گفته شد تمامی کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری دارای یک عنصر پلاستیکی در ساختار خود هستند. تمامی الاستومر ها دارای یک طول عمر مشخصی هستند و پس مدتی دچار سایش می شوند و نیاز به تعویض دارند. شرکت کالا صنعتی انواع لاستیک کوپلینگ های متفاوت را به مشتریان خود ارائه می دهد که عبارت اند از:

لاستیک کوپلینگ N-EUPEX در دو سری KB و DS
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ N-EUPEX
لاستیک کوپلینگ

کوپلینگ های N-EUPEX پرکاربردترین نوع کوپلینگ ها هستند. این کوپلینگ ها در دو سری ساده (کوپلینگ KB) و سری DS تولید می شوند. این کوپلینگ ها بر اساس استاندارد شرکت FLENDER با متریال متفاوتی تولید می شوند که در جدول زیر مشاهده می کنید.

جنس سختی محدوده دمایی
N-EUPEX Series
NBR Standard Type ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Electrically Insulating ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Soft low-backlash ShoreA 65 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR Normal low-backlash ShoreA 80 50- تا 80+ درجه سانتی گراد
HNBR high temperature ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
Type N-EUPEX DK
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
N-EUPEX DS Series
NBR Hard ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ میل پینی یا هالوپین (RUPEX)
لاستیک کوپلینگ میل پینی که اغلب با نام رابر کوپلینگ نیز شناخته می شود با متریال و درجه سختی های متفاوتی تولید می شوند. در جدول زیر انواع متریال و مشخصات آن ها را مشاهده میکنید.

لاستیک کوپلینگ میل پینی

جنس سختی محدوده دمایی
NBR نوع استاندارد 80 Shore A 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR عایق الکتریکی ShoreA 80 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR نرم ShoreA 60 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NBR سخت ShoreA 90 30- تا 80+ درجه سانتی گراد
NR برای دمای پایین ShoreA 80 50- تا 50+ درجه سانتی گراد
HNBR برای دمای بالا ShoreA 80 10- تا 100+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ روتکس (ROTEX )
الاستومر، رابر یا لاستیک کوپلینگ روتکس با توجه به درخواست و نیاز مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید می شوند. لاستیک کوپلینگ روتکس نیاز به بررسی و تعویض دوره ای دارد و در غیر این صورت ممکن است بدون آنکه متوجه شوید، لاستیک دچار فرسودگی شده و دنده های کوپلینگ با یکدیگر جفت شوند و در نتیجه کوپلینگ دچار خرابی شود. مواد سازنده لاستیک کوپلینگ روتکس در جدول زیر آورده شده است.
لاستیک کوپلینگ روتکس

جنس سختی محدوده دمایی
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR 92 Shore A 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 92 50- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 98 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 98 30- تا 90+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان بهبود یافته) T-PUR ShoreA 64 50- تا 120+ درجه سانتی گراد
(پلی اورتان) PUR ShoreA 64 30- تا 110+ درجه سانتی گراد
لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
لاستیک کوپلینگ ستاره ای بر اساس نیاز مصرف کننده، می توانند با مواد متفاوتی تولید شوند. معمولاً لاستیک کوپلینگ HRC از جنس پلی پروپیلن می باشد. لاستیک کوپلینگ ستاره ای معمولاً برای دمای بین -50 تا +50 درجه سانتی گراد مناسب است. لاستیک کوپلینگ ستاره ای HRC برای سایزهای زیر تولید می شود و در کالا صنعتی موجود است.

سایز لاستیک کوپلینگ ستاره ای (HRC)
65
85
105
125
145
175
215
275
لاستیک کوپلینگ روتکس

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگ‌ترین تأمین کننده اینترنتی کالاهای صنعتی در کشور، لاستیک انواع کوپلینگ های صنعتی را برای مشتریان خود تأمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش کالا صنعتی در ارتباط باشید.

قیمت لاستیک کوپلینگ
یکی از نکات مهم هنگام خرید لاستیک کوپلینگ، قیمت آن است. قیمت لاستیک تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که انتخاب آن بستگی به نیاز های کاربری دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر قیمت لاستیک کوپلینگ خواهیم پرداخت:

نوع کوپلینگ: اولین مورد در قیمت لاستیک کوپلینگ این است که لاستیک چه کوپلینگی مدنظر است. قیمت لاستیک کوپلینگ ها با یکدیگر تفاوت دارند.
جنس متریال در ساخت لاستیک کوپلینگ: یکی از عوامل اصلی در تعیین قیمت لاستیک کوپلینگ، نوع متریال استفاده شده در ساخت آن است. لاستیک کوپلینگ‌ها معمولاً از موادی مانند پلی‌یورتان، نئوپرن، نایلون، و پلی‌استر ساخته می‌شوند. هر کدام از این مواد خواص مکانیکی و مقاومتی مختلفی دارند و در نتیجه، هزینه تولید و قیمت نهایی لاستیک کوپلینگ تحت تأثیر انتخاب متریال و مصالح قرار می‌گیرد.
اندازه و ابعاد لاستیک کوپلینگ: ابعاد لاستیک کوپلینگ نیز تأثیر مهمی بر قیمت آن دارد. لاستیک کوپلینگ‌های بزرگ‌تر و قطر بزرگتر معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین، تعداد و اندازه شکل‌های داخلی و خارجی لاستیک نیز بر قیمت لاستیک کوپلینگ تأثیرگذار است.
مقاومت به شرایط محیطی: لاستیک کوپلینگ‌ها باید در شرایط محیطی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند. مقاومت به عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، آلودگی های شیمیایی و UV می‌تواند هزینه تولید را افزایش دهد. برای محیط‌های ویژه نیاز به لاستیک کوپلینگ‌های خاص با مواد و پوشش‌های خاص داریم که به مراتب قیمت آن‌ها بیشتر است.

سایت کالاصنعتی



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : جمعه 14 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

گیربکس شافت مستقیم چیست؟
گیربکس شافت مستقیم، به نوعی از گیربکس‌های صنعتی گفته می‌شود که محور ورودی و خروجی آن‌ها در یک راستا باشند؛ در میان صنعتگران، منظور از گیربکس شافت مستقیم، گیربکس هلیکال شافت مستقیم است. این نوع گیربکس‌ هلیکال از 2 تا 3 زوج دنده هلیکال (مارپیچ) تشکیل شده و به‌منظور انتقال نیرو و گشتاور در طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی از جمله صنایع غذایی، فولاد، سیمان و … استفاده می‌شود.

گیربکس شافت مستقیم

گیربکس‌های شافت مستقیم، قابل‌استفاده با توان‌های مختلف الکتروموتور بوده و بازه نسبت تبدیل و دور خروجی گسترده‌ای دارند. همچنین به دلیل درگیری تدریجی دنده‌ها، گیربکس‌های هلیکال شفت مستقیم بازدهی بالاتر و لرزش کمتری دارند. دو شرکت پیشرو در این زمینه، SEW و VEM آلمان هستند؛ کیفیت بالا و طراحی کاربردی این دو گیربکس، باعث شده تا اکثر تولیدکنندگان گیربکس، محصولات خود را مشابه گیربکس‌های این دو شرکت طراحی کنند. گیربکس‌های شافت مستقیم ایرانی نیز به روش مهندسی معکوس این دو برند طراحی و تولید می‌شوند.

مزایای گیربکس شافت مستقیم

از جمله مزایای گیربکس شافت مستقیم می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

راندمان بالا: گیربکس شفت مستقیم به دلیل درگیری تدریجی چرخ‌دنده‌ها، راندمان بسیار بالایی دارد و بیش از 80 درصد قدرت ورودی را به خروجی تبدیل می‌کند.
لرزش و صدای کم: این گیربکس‌ها با توجه به سطح تماس بیشتر چرخ‌دنده‌ها، لرزش و صدای بسیار کمی در حین کار دارند.
طول عمر بالا: گیربکس شافت مستقیم تحمل بار و گشتاور بالایی دارد؛ دندانه‌های مورب هلیکال فولادی ، تماس سطحی بیشتری با هم دارند و بار را به‌صورت یکنواخت توزیع می‌کنند. همچنین طول عمر این گیربکس به دلیل توزیع بار مناسب و طراحی دندانه‌ها بیشتر از سایر گیربکس‌های صنعتی است.
محدوده نسبت تبدیل گسترده: گیربکس هلیکال شافت مستقیم با نسبت تبدیل‌های متنوعی به‌صورت تک، دو و سه استیج تولید می‌شوند و در اکثر کاربردهای صنعتی قابل‌ استفاده هستند.
کاربرد گیربکس شفت مستقیم

کاربرد گیربکس شفت مستقیم طیف وسیعی از صنایع، تولیدی‌ها، تجهیزات جابه‌جایی مواد، معادن و غیره را در بر می‌گیرد. برخی از کاربردهای رایج گیربکس‌های شفت مستقیم عبارت‌اند از:

نوار نقاله
الواتور
میکسر و همزن صنعتی
پمپ‌ها و کمپرسورها
صنایع نساجی
دستگاه‌های بسته‌بندی
صنایع سیمان
صنایع فولاد
صنایع سیم و کابل
در ادامه به معرفی و بررسی انواع گیربکس شافت مستقیم می‌پردازیم.

انواع گیربکس شافت مستقیم
انواع گیربکس شافت مستقیم

اکثر گیربکس‌های شافت مستقیم از نظر ظاهری مشابه دو برند SEW و VEM هستند؛ علاوه بر شکل ظاهری، این گیربکس‌ها را می‌توان بر اساس نوع خروجی (نحوه نصب) نیز به دو دسته زیر تقسیم‌بندی کرد:

گیربکس شافت مستقیم پایه‌دار
گیربکس شافت مستقیم فلنج‌دار
همه انواع گیربکس شفت مستقیم را می‌توان با ورودی هالوشفت، سالیدشفت یا کوپل مستقیم موتور گیربکس سفارش داد؛ اما خروجی این گیربکس‌ها فقط از نوع سالیدشفت است.

گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح VEM
گیربکس‌ هلیکال شافت مستقیم طرح VEM را با سه نوع ورودی می‌توان سفارش داد: هالوشفت، سالید شفت و کوپل مستقیم موتور و گیربکس صنعتی. در روش کوپل مستقیم، شفت موتور تراش خورده و کوچک‌تر می‌شود و با استفاده از یک دنده سرشافتی با چرخ‌دنده گیربکس درگیر می‌شود؛ در این روش نیازی به فلنج برای اتصال موتور به گیربکس نیست و از طریق یک دری واسطه این دو دستگاه را به هم متصل می‌کنند. خروجی این گیربکس‌ها می‌تواند به‌صورت پایه‌دار یا فلنج دار باشد. علاوه بر این می‌توان دو گیربکس هلیکال مستقیم را به‌صورت مرکب نیز خریداری نمود.

گیربکس هلیکال شفت مستقیم طرح vem

شرکت‌های تولیدکننده گیربکس، قطعات گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح VEM را نیز تولید می‌کنند تا در صورت خرابی دنده‌ها، نیازی به تعویض کل گیربکس نباشد. گیربکس‌های هلیکال طرح VEM، دارای دو جفت دنده هلیکال هستند. هنگام خرابی یکی از دنده‌ها، پیشنهاد می‌شود که جفت دنده را باهم تعویض نمایید؛ زیرا باعث طول عمر بالاتر و تثبیت لقی و بازدهی گیربکس در حد استاندارد می‌گردد. لازم به ذکر است، اگر دنده از برندی غیر از برند گیربکس خریداری می‌شود، تعویض جفت‌دنده‌ها الزامی است؛ زیرا دنده‌های برندهای مختلف با یکدیگر سازگاری ندارند و جفت‌دنده باید از یک برند باشند. گیربکس‌های هلیکال شافت مستقیم طرح VEM با توان و دور خروجی مختلفی تولید می‌شود که در جدول زیر مشاهده می‌کنید: (توان‌ موتور قابل‌استفاده با هر سایز، متناسب با نسبت تبدیل و یا دور خروجی انتخاب می‌شود.)

تیپ قطر شافت خروجی (mm) محدوده توان (KW) محدوده دور خروجی (rpm) وزن الکتروگیربکس (Kg)
ZG1 یا G1 28 0.37 ~ 0.75 40 ~ 200 19 ~ 22
ZG2 یا G2 32 0.37 ~ 3 25 ~ 450 25 ~ 40
ZG3 یا G3 48 1.1 ~ 5.5 20 ~ 450 49 ~ 76
ZG4 یا G4 60 1.5 ~ 7.5 20 ~ 480 88 ~ 120
ZG5 یا G5 75 3 ~ 15 16 ~ 430 155 ~ 210
ZG6 یا G6 90 4 ~ 30 20 ~ 230 224 ~ 435
ZG7 یا G7 100 11 ~ 45 20 ~ 200 380 ~ 590
گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح SEW
شرکت SEW پس از چند سال، طراحی به‌روزتر و کارآمدتری از گیربکس‌های شفت مستقیم ارائه داد که محدوده توان، نسبت تبدیل و دور خروجی گسترده‌تری را پوشش می‌دهند. برخی از ویژگی‌های گیربکس هلیکال شافت مستقیم طرح SEW عبارت‌اند از:

گیربکس هلیکال شفت مستقیم طرح sew

تیپ گیربکس بیشترین گشتاور خروجی (Nm) نسبت تبدیل (i) نسبت تبدیل در کاهنده‌های چند مرحله‌ای
سری RX (تک مرحله‌ای)
سایز: 57 / 67 / 77 / 87 / 97 / 107 69 - 830
1.30 - 8.65

-
سری R (دو و سه مرحله کاهش)
سایز: 07 / 17 / 27 / 37 / 47 / 57 / 67 / 77 / 87 / 97 / 107 / 137 / 147 / 167 50 - 18000
(به همراه Backlash کاهش یافته)
3.21 - 289.74

90 - 27001

سری RM (دو و سه مرحله کاهش)
سایز: 57 / 67 / 77 / 87 / 97 / 107 / 137 / 147 / 167
450 - 18000

4.29 - 289.74

134 - 27001
گیربکس‌ شافت مستقیم SEW در انواع پایه‌دار، فلنج دار، با ورودی هالو شفت و دو سر شافت تولید می‌شوند. گیربکس هلیکال شافت مستقیم سری RM، بعد از فلنج خروجی دارای یک گلویی با چند بلبرینگ خاص هستند که به مهار بار شعاعی کمک می‌کند.

موتور گیربکس شافت مستقیم
تولید موتور گیربکس شافت مستقیم (الکتروگیربکس) به دو روش انجام می‌گیرد؛ کوپل مستقیم با دنده سرشافتی یا اتصال موتور با گیربکس به وسیله فلنج. موتور گیربکس‌های شافت مستقیم طرح VEM، در حالت‌کلی به روش کوپل مستقیم با دنده سرشافتی تولید می‌شوند؛ اما در صورت سفارش مشتری، امکان تولید گیربکس هالوشفت و اتصال موتور با فلنج نیز وجود دارد. برای کوپل مستقیم الکتروگیربکس، موتور به کارخانه تولیدکننده گیربکس ارسال شده و شفت موتور را به وسیله یک دنده سرشافتی با گیربکس کوپل می‌کنند؛ پس از کوپل‌شدن موتور با گیربکس، هر دو دستگاه را رنگ می‌کنند.

موتور گیربکس‌های شفت مستقیم طرح SEW به دو دسته تقسیم می‌شوند. در برخی از آن‌ها ورودی گیربکس از نوع هالوشفت بوده و اتصال موتور با گیربکس به‌وسیله فلنج انجام می‌گیرد و برخی دیگر موتور و گیربکس به وسیله دنده سرشافتی باهم متصل می‌شوند. برندهای پارس گرجی و پولادین پارت از فلنج برای اتصال استفاده می‌کنند و سایر برندها از جمله SEW، ایلماز، ایماک و گیربکس شریف اصفهان از روش کوپل مستقیم استفاده می‌کنند.

برندهای گیربکس شفت مستقیم

البته روش‌های دیگری مانند استفاده از کوپلینگ، تسمه و پولی و دنده و زنجیر نیز برای اتصال موتور گیربکس شافت مستقیم به کار می‌رود.

موتور گیربکس شافت مستقیم موتوژن
شرکت موتوژن یکی از برندهای معتبر و شناخته شده در زمینه تولید الکتروموتور ایرانی است که محصولات خود را مطابق با استانداردهای روز جهانی تولید و عرضه می نماید. انواع الکتروموتور موتوژن امکان تولید سفارشی با توجه به نیاز مشتریان را داشته و قطعات و لوازم جانبی این موتورها به راحتی در دسترس هستند. با توجه‌به کیفیت بالای موتورهای این شرکت، امکان تولید موتور گیربکس شافت مستقیم موتوژن با گیربکس‌های شریف، شاکرین، پارس گرجی و پولادین پارت وجود دارد. برای ثبت سفارش موتور گیربکس شافت مستقیم موتوژن با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

خرید گیربکس هلیکال شافت مستقیم
برندهای گیربکس شافت مستقیم

وب‌سایت کالا صنعتی نماینده رسمی اکثر برندهای گیربکس شافت مستقیم ایرانی و عاملیت فروش و تأمین‌کننده گیربکس شافت مستقیم خارجی است. انواع برندهای گیربکس شفت مستقیم قابل ارائه در کالا صنعتی عبارت‌اند از:

گیربکس شافت مستقیم ایرانی:

گیربکس شریف
گیربکس پولادین پارت
گیربکس پارس گرجی
گیربکس شاکرین
گیربکس‌های شافت مستقیم اروپایی:

گیربکس SEW آلمان
گیربکس SITI ایتالیا
گیربکس ایلماز ترکیه
گیربکس iMAK
علاوه بر این، در صورت سفارش مشتری، انواع گیربکس شافت مستقیم چینی نیز تأمین و به سراسر کشور ارسال می‌شود.

هنگام خرید گیربکس هلیکال شافت مستقیم باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید؛ از جمله:

توان ورودی: توان ورودی، یکی از فاکتورهای اصلی در انتخاب گیربکس و الکتروموتور مناسب است. اگر پیش از خرید گیربکس، الکتروموتور را تهیه کرده‌اید، حتماً برای انتخاب سایز مناسب گیربکس با کارشناسان ما در تماس باشید و از مشاوره فنی رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید.
نسبت تبدیل و دور خروجی: سرعت یا دور خروجی گیربکس نیز باید متناسب با مشخصات مورد نیاز کاربرد انتخاب شود. برای دستیابی به یک سرعت مشخص باید با توجه به سرعت ورودی موتور، نسبت تبدیل خاصی را انتخاب کنید.
شرایط کاری: شرایط کاری و محیط استفاده گیربکس، تأثیر زیادی در راندمان و نحوه عملکرد دستگاه دارند؛ پیش از خرید گیربکس هلیکال شافت مستقیم، عوامل محیطی مانند دما، رطوبت، گرد و غبار و عوامل دیگری مانند سیکل کاری، شوک‌های اولیه و نوع کاربرد (سبک یا سنگین) را ارزیابی کنید و سپس با مشورت افراد متخصص گیربکس مناسب را خریداری نمایید.
تعمیر و نگهداری گیربکس: گیربکس‌های صنعتی برای حفظ کارایی و عملکرد خود نیازمند تعمیر و نگهداری دوره‌ای هستند؛ برای آگاهی از اقدامات لازم در این خصوص می‌توانید به بخش مقالات وب‌سایت کالا صنعتی مراجعه نمایید.
نحوه نصب گیربکس: نحوه نصب گیربکس‌های هلیکال شافت مستقیم به دو حالت پایه‌دار و فلنج دار بوده و با توجه به نیاز، می‌توانید یکی از این دو نوع را سفارش دهید.
خرید الکتروگیربکس شافت مستقیم
اکثر کارخانه‌های تولیدکننده گیربکس شافت مستقیم، برای رفاه بیشتر مشتریان، گیربکس‌های خود را به‌ صورت کوپل شده با الکتروموتور مناسب عرضه می‌کنند که به آن موتور گیربکس یا الکتروگیربکس نیز می‌گویند. با خرید الکتروگیربکس شافت مستقیم دیگر نگرانی بابت اتصال موتور به گیربکس و تناسب آن‌ها وجود ندارد و با اطمینان خاطر بیشتری می‌توانید از این محصولات استفاده نمایید.

دو تیپ مطرح در زمینه تولید گیربکس هلیکال شافت مستقیم، گیربکس VEM و گیربکس SEW هستند؛ بیشتر گیربکس‌های شفت مستقیم ایرانی نیز به روش مهندسی معکوس بر اساس این دو تیپ طراحی و تولید می‌شوند. در وب‌سایت کالا صنعتی علاوه بر خرید گیربکس SEW آلمان می‌توانید محصولات ایرانی مشابه آن را نیز خریداری نمایید همچنین میتوانید سایر برندهای گیربکس صنعتی را از مجموعه ما استعلام بگیرید.

قیمت گیربکس شافت مستقیم
عوامل مختلفی بر قیمت گیربکس شافت مستقیم تأثیر دارند؛ از جمله این عوامل عبارت‌اند از:

برند گیربکس: گیربکس شافت مستقیم برندهای معتبر و شناخته شده ایرانی و جهانی، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس‌های کم‌تر شناخته شده دارند. علاوه بر این گیربکس‌های خارجی به دلیل اینکه به قیمت روز جهانی بر حسب دلار خریداری و وارد می‌شوند، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس‌های ایرانی دارند.
سایز گیربکس: هر چه سایز گیربکس بزرگ‌تر می‌شود، ظرفیت تحمل بار آن افزایش می‌یابد؛ در نتیجه قیمت گیربکس‌های شافت مستقیم بزرگ‌تر نیز افزایش می‌یابد.
نحوه نصب: گیربکس‌های شافت مستقیم فلنج دار قیمت بیشتری نسبت به گیربکس مستقیم پایه‌دار دارند. همچنین نحوه نصب موتور و گیربکس نیز بر قیمت آن اثرگذار است؛ گیربکس‌های ورودی هالو بیشترین قیمت و پس از آن گیربکس‌های دو سر شافت و در نهایت کوپل مستقیم موتور گیربکس کمترین قیمت را دارد.
لیست قیمت موتور گیربکس شافت مستقیم
وب‌سایت کالا صنعتی نمایندگی رسمی گیربکس شریف و پولادین پارت و همچنین عاملیت فروش گیربکس شاکرین اصفهان و پارس گرجی است؛ و گیربکس‌های شفت مستقیم این برندها را می‌توانید با قیمت نمایندگی و خدمات پس از فروش هر شرکت خریداری نمایید. علاوه بر این، گیربکس‌های SEW، ایلماز و گیربکس SITI ایتالیا را نیز می‌توانید از این وب‌سایت خریداری نمایید. برای دریافت لیست قیمت موتور گیربکس شافت مستقیم با کارشناسان ما در تماس باشید.

تعمیر گیربکس شافت مستقیم
در ادامه برخی از ایرادات رایج، علت آن‌ها و روش‌های تعمیر گیربکس شافت مستقیم را شرح می‌دهیم:

صدا و لرزش غیرعادی: صدا و لرزش غیرعادی گیربکس در حین کار می‌تواند در اثر نصب نادرست یا آسیب دیدگی اتصالات، خار، بلبرینگ‌ها، چرخ‌دنده و یا وجود یک جسم خارجی در گیربکس باشد. برای رفع این مشکل باید تمامی اتصالات را مجدداً بررسی و محکم نموده و در صورت نیاز قطعات داخلی گیربکس را تعویض نمایید. همچنین ممکن است نیاز به تخلیه گیربکس، شستشوی پوسته و روانکاری مجدد آن داشته باشید.
نشت روغن: نشت روغن نشان‌دهنده شل‌شدن درپوش روغن، زیاد بودن میزان روغن، خرابی درپوش روغن و کاسه‌نمدها است. برای رفع این مشکل ابتدا درپوش روغن و کاسه‌نمدها را بررسی کنید؛ سطح روغن باید تا علامت مشخص شده در داخل پوسته باشد. همچنین در صورت نیاز کاسه‌نمدها و واشرها را تعویض نمایید.
حرارت بالا: اگر گیربکس بیش از حد داغ می‌شود، احتمالاً بار زیادی روی آن است، سطح روغن کمتر از حد نیاز است و یا روانکار استفاده شده مناسب نیست. علاوه بر این، نصب اشتباه گیربکس و قطعات آن نیز می‌تواند عامل حرارت بالای گیربکس در حین کار باشد. برای تعمیر گیربکس شافت مستقیم ابتدا سطح و کیفیت روغن را بررسی نموده و سپس مشخصات فنی گیربکس را با میزان بار و نیازهای کاربرد تطبیق دهید؛ درصورتی‌که گیربکس برای کاربرد موردنظر مناسب نباشد باید آن را تعویض نمایید. در نهایت نحوه نصب بلبرینگ‌ها، شفت و دنده‌ها را نیز بررسی نموده و از درست بودن آن اطمینان حاصل نمایید. همچنین اگر بلبرینگ‌ها بیش از حد داغ می‌شوند، به‌احتمال زیاد، بار شعاعی روی آن‌ها بیش از حد استاندارد است.
خرابی چرخ‌دنده‌ها، پوسته و شافت گیربکس: در صورت وجود اضافه‌بار روی گیربکس، آلودگی روغن یا نامناسب‌بودن آن، دمای زیاد محیط و برخی عوامل دیگر چرخ‌دنده‌ها آسیب می‌بینند؛ برای رفع این مشکل باید بار اضافه را کم کرده و یا روغن موجود در گیربکس را با یک روغن مناسب تعویض نمایید. در صورتی‌که آسیب‌دیدگی چرخ‌دنده‌ها جدی است باید آن‌ها را تعویض نمایید. اگر پوسته یا شافت گیربکس دچار شکستگی یا ترک‌خوردگی شده است احتمالاً گیربکس پاسخگوی نیازهای کاربرد نیست و باید تعویض شود.
چرخش یا نچرخیدن شافت گیربکس: اگر شافت ورودی و خروجی گیربکس نمی‌چرخد، احتمالاً بلبرینگ‌ها و یاتاقان‌ها دچار آسیب شده‌اند. برای رفع این مشکل باید بلبرینگ‌ها را تعویض نموده، گیربکس را شستشو داده و مجدداً روغن‌کاری نمایید. اگر پس از چرخش شفت ورودی یا خروجی تا چند درجه، هنوز دنده‌ها باهم درگیر نشده‌اند، نشانه سایش دنده و بالارفتن میزان لقی و کاهش راندمان گیربکس است.
کاتالوگ گیربکس شفت مستقیم
کاتالوگ گیربکس، بهترین مرجع برای بررسی مشخصات فنی، ابعاد، الزامات تعمیر و نگهداری و سایر اطلاعات مرتبط با این گیربکس‌ها است؛ در ادامه لینک کاتالوگ برندهای مختلف گیربکس شفت مستقیم برای دانلود در اختیار شما قرار داده‌ شده‌ است.

منبع:
:: بازدید از این مطلب : 86

|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : جمعه 14 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

راز سوختن اینورتر
با رعایت کردن چند نکته ساده به راحتی می توان از سوختن کنترل دور جلوگیری نمود. راز سوختن اینورتر در همین چند نکته ساده خلاصه می شود. بسیاری اوقات در کارخانجات مشاهده میشود که اینورتر در موقعیت نامناسبی نصب شده است. همین موقعیت نامناسب راز سوختن اینورتر است. چرا که در آن مکان تهویه اینورتر به خوبی انجام نمی گردد. شرایط محیطی غلط قطعاً آسیب جدی به اینورتر خواهد رساند.

اکثر کسانی که اینورتر را نصب می‌کنند به موارد درج شده در کتابچه راهنمای نصب اینورتر توجه نمی کنند در صورتی که راز سوختن اینورتر در همین نکات ابتدایی لحاظ شده در منوال اینورتر است. انتخاب تجهیز غلط ،مونتاژ نادرست و درجه IP نامناسب برای تابلو اینورتر آسیب جدی به تجهیزات برقی می رساند.

عوامل سوختن اینورتر
تهویه اینورتر
مسیر خنک کاری اینورتر
فن های اینورتر
تهویه اینورتر
فن ها و سیستم تهویه اینورتر اولین جایی است که باعث صدمه دیدن اینورتر خواهد شد همان طور که در کلیپ تصویری پایین صفحه مشاهده می‌شود یک اینورتر امرون دیده می‌شود که به جهت عدم رعایت اصول ابتدایی نصب و راه اندازی اینورتر ،تا مرز سوختن پیشرفته است.

مسیر خنک کاری اینورتر
جمع شدن تدریجی الیاف در مسیر جابجایی هوا و گیر نمودن آن در لابلای هیت سینک های خنک کاری به تدریج باعث مسدود شدن مسیر طبیعی جابجایی هوا و خنک کاری اینورتر می گردد و ادامه این روند دومین راز سوختن اینورتر را برملا خواهد نمود.

فن های اینورتر
اگر موقعیت نصب و مکان راه اندازی اینورتر به درستی انتخاب نشود و شرایط محیطی که اینورتر در آن قرار گرفته است آلوده و دارای گرد و غبار باشد، پس از گذشت مدت زمانی کوتاه مسیر طبیعی جابجایی هوای داخل اینورتر مسدود شده و نهایتاً فن ها متوقف می‌شوند. روند متوقف شدن اینورتر آسیب جدی به اینورتر را به دنبال خواهد داشت و چنانچه تنظیمات مربوط به دمای بالا در اینورتر به درستی تنظیم نشده باشد. قطعاً سومین راز سوختن اینورتر نیز آشکار خواهد شد. تمامی نکات گفته شده در مورد راز سوختن اینورتر در کلیپ تصویری زیر به صورت عملی نمایش داده شده است.



نتیجه گیری

اگر بخواهیم راز سوختن اینورتر را به طور خیلی خلاصه عنوان کنیم باید اینچنین گفت :

انتخاب آی پی مناسب برای تابلو و اینورتر خریداری شده مطابق کتابچه راهنما
انتخاب مکان مناسب جهت برقراری تهویه اصولی
تنظیم پارامترهای اینورتر مطابق شرایط محیطی
سرویس و باد گرفتن مرتب و دوره ای فن ها و مسیر جابجایی هوا در اینورتر
رعایت موارد عنوان شده ما را در استفاده بهینه و طولانی مدت از اینورتر بهره مند خواهد ساخت. تمامی اینورترهای موجود در کالاصنعتی دارای شرایط اصولی جهت نصب و راه اندازی در شرایط مختلف است. تمامی استانداردها در این باره در کتابچه راهنمای اینورترها موجود است. همچنین تمامی اینورترهای ارائه شده از لحظه خرید دارای گارانتی دوازده الی بیست و چهار ماهه مطابق پیوست واحد پشتیبانی کننده هستند.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/463/%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 ارديبهشت 1403 | نظرات ()